Kako je mogoče, da človek, tudi če je največji genij, uporablja le delček - manj kot 5% kapacitete svojih možganov? Zakaj je Stvarnik človeku dal organ, dvajsetkrat večji, kot ga potrebuje? Da so možgani takšni, ni naključje. A zakaj? Odgovor na to vprašanje vsebuje skrivnost, ki bo marsikoga osupnila. A da bi to skrivnost razjasnili, moramo miselno lopato zakopati krepko v zgodovino.

Treba je poseči daleč nazaj, prav v čas formiranja življenja na Zemlji. Naši zgodovinarji , ki še vedno razmišljajo v Darwinovem duhu, nam še kar pripovedujejo pravljice. A resnice nihče ne more večno skrivati pod preprogo. Razvoj inteligentnega življenja na Zemlji je neločljivo povezan z vplivom nezemeljskih civilizacij, ki so že davno, pred kakim milijonom let, zasejale kal življenja na tem čudovitem, obetavnem planetu. Prvi glasnik teorije o bogovih - astronavtih (Erich Von Daniken) se ni veliko motil. "Bogovi", sledov katerih je na Zemlji kolikor hočete, so imeli odločilen vpliv na razvoj človeka in življenje na planetu. Vse do danes.

Vesolje je polno inteligentnih bitij, ki so se razvila v toku časa, in razvila so vse mogoče sposobnosti, da bi zadovoljila svojo potrebo, da se izrazijo na čim bolj ustvarjalen način. Ustvarjanje živih bitij in genetske manipulacije kot tudi potovanje skozi prostor in čas so za napredne civilizacije nekaj povsem običajnega. Te tehnologije so obvladali že pred milijoni let. Tudi kolonizacija planetov je običajna stvar, kajti planeti, v nasprotju z življenjem, niso večni. Celo Zemljani po pičlih nekaj 100 letih resnejšega (tehnološkega) razvoja že eksperimentiramo z geni in razmišljamo o kolonizaciji Marsa...

 

Področje svobodne volje

Obstaja mnogo vesolij in veliko načinov, da se vesolja ustvarijo. To vesolje, v katerem se nahajamo, je ustvarjeno tako, da je v njem dovoljeno vse - je področje absolutno svobodne volje. Planet Zemlja ni nastal po naključju. Ne bomo se spuščali v to, kdo in kako ga je ustvaril - nadangeli ali kako drugače imenovana božanske sile (več o tem tule ); pomembno je vedeti, da je bila Zemlja načrtovana kot poseben planet izjemne lepote, imenovana "Center svetlobe", živa biblioteka, kraj za medgalaktično izmenjavo informacij, kjer bi se informacija udejanila skozi frekvenco in genetske procese. Locirana je bila na rob galaktičnega sistema, blizu številnih portalov - energijskih odprtin, skozi katere se energija prenaša skozi prostor, zato je lahko dosegljiva iz drugih galaksij. (Te informacije so posredovali nezemljani)

Takoj, ko so bivalne razmere to dovoljevale, je postala raziskovalni laboratorij. Različne visoko razvite nezemeljske rase so poskušale pripraviti planetu primerne in koristne oblike življenja. Nekatere rastlinske in živalske vrste so bile prenešene z drugih svetov, druge pa so nastale kot rezultat genetskih eksperimentov. Ustvarjena so bila mnoga nova živa bitja, rastlinska, živalska in - človeška.

Človeštvo oz. človek sam je - kot vse drugo - eksperiment Stvarnika, vendar posebne važnosti. Skozi to živo, inteligentno formo naj bi Stvarnik sam sebe še posebno dobro spoznal, se izrazil in občutil večje zadovoljstvo pri tem izrazu in spoznanju. Tako kot svetlobe ni mogoče zares poznati, če ne spoznaš teme, je tudi Stvarnik v svoji igri moral stopiti za zaveso "nezavedanja" da bi skozi postopno zavedanje spoznal sebe in svoje potencial. (o tem več tule ). V formi človeka, bitja, ki ima - v nasprotju z drugimi ustvarjenimi bitji - sposobnost občutenja široke palete čustev, je to še posebej zanimivo.

Že pred 500 000 leti, mnogo pred civilizacijama Lemurije in Atlantide, so Zemljo obiskovala visoko razvita nezemeljska bitja z namenom kultiviranja in naselitve planeta. Da bi življenje na tem planetu obogatili s inteligentnimi hibridi humanoidne vrste, so eni (iz ozvezdja Sirius) dali potrebno znanje in tehnologijo, skupina drugih pa genetski material. Ostanki prvih, zelo naprednih civilizacij na planetu, ki su ustvarile popoln stik z naravo, ležijo globoko pod ledom Antarktike. O tem obširno priča Osmanagić .

 

Toda projekt Zemlja je sčasoma postal objekt prepira. Ker je bila Zemlja neprecenljiv biser v vesolju, so se za njeno posest in prevlado na planetu spopadle različne rase in povzročili številne vojne, tudi kozmičnih razsežnosti. Zemlja je postala kraj dualnosti, kjer je bilo zaradi načela svobodne volje dovoljeno vse.

 

Komentarji   

0 #2 Beno 18:44 05-05-2013
Zopet imam pripombo....strah je hrana za gospodarje planeta !!!! Drži, a mislim, da le za nekatere. Verjamem, da so pozitivna čustva tudi "hrana" za druga višja bitja...torej smo si sami krivi, da je vse slabše, saj s svojimi negativnimi čustvi dobro hranimo in debelimo "slabe gospodarje", namesto da bi jih izstradali in delili le dobro hrano "dobrim".
Citat
0 #1 Mihael 01:48 21-12-2010
Zelo dobro napisano. Zelo umirjen ton, brez pretiravanja, morda manjka malo referenc, ampak morda je pa tudi tako prav, saj bo bralec vzel informacijo in bo poiskal njeno težo, ter sam našel te željene reference. Kaj naj še dodam. Nič, ko to preberem, žalostno ugotovim, da vse to že vem in žalostno ugotovim, da ni dodane vrednosti moji infoteki. To dejstvo mi daje za misliti sledeče: Kaj pa zdaj? What's next? Ali res samo rasti, se prepustiti navdihu, intuiciji in s tem absorbirati in širiti pozitivno energijo. Nevem. Razočaran sem, ali pa sem samo že fejst utrujen, ker je pozna ura. Zelo dober članek. Zelo dobra spletna stran. LP, Mihael
Citat

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih