Rockfeller podpiral Hitlerja
...da sta vojne uspehe Hitlerjeve Nemčije omogočili dve družbi; ena od njiju je bila družba I.G. Farben (proizvedla 84% vsega razstreliva in tudi zloglasni plin Ciklon B), ki je bila povezana z Rockfellerjevim podjetjem Standard Oil Company. Silovito bombardiranje Londona je bilo možno le po zaslugi Standard Oila, ki je Nemcem dobavil gorivo.
Druga družba, ki je financirala Hitlerja, je bila Union Banking Corp. Preko nje so nacisti tudi prali denar. Direktor te banke je bil Prescott Bush, oče Georga Busha starejšega in dedek sedanjega predsednika Busha.

Rušenje WTC centra 11/9/01
... da je pri sesutju dvojčkov WTC trgovinskega centra 11/9/2001 prišlo do takšnega rušenja objektov, kot bi šlo za prosti pad materiala z vrha objektov. To je možno le pri programirani razstrelitvi objekta. Druga absurdna okoliščina v uradni razlagi, ki govori o sesutju zaradi požara, je taljenje jekla, saj pri gorenju kerozina še zdaleč ni dosežena dovolj visoka temperatura. Pač pa je to možno pri uporabi eksploziva. Nobena goreča stavba z jeklenim jedrom se doslej še ni sesula kot dvojčka WTC . Povsod je nosilna konstrukcija ostala. Največji absurd pa je, da se je na povsem enak način sesul sosednji nebotičnik št. 7, ki sploh ni bil zadet ali prizadet s požarom.

Napad na Pentagon
...da pri trčenju ugrabljenega letala v Pentagon
11/9/2001 niso našli niti koščka tega letala - domnevno naj bi se kovina stopila (!?). Nerodna malenkost: motorji letala, težki več ton, vsebujejo titan, ki ima silno visoko tališče in jih noben požar ne more staliti. Nerazumljivih je še več dejstev: zakaj ni na stavbi sledov v razponu kril letala, temveč le ozka luknja, ki pa se širi daleč v notranjost (kot pri projektilu). Na mestu trčenja je bilo vse polno sledov eksploziva. Manever, kakršnega bi moralo letalo napraviti za trčenje v Pentagon, so komajda sposobni izvesti celo najbolj izurjeni piloti. Kljub številnim kameram, ki bi morale posneti dogodek, niso javnosti pokazali nobenega posnetka...

Ameriški alibi za vstop v 2. sv. vojno
... da je 26. novembra 1941, pred napadom na Pearl Harbour, Roosvelt dal Japoncem ultimat, s katerim je zahteval, naj umaknejo vse svoje čete iz Indokine in Mandžurije, in s tem izzval vojno. To je zgodovinsko dejstvo, a dobro prikrita skrivnost. Roosveltov ultimat so ameriškemu kongresu namerno prikrili. Japonci sami so storili vse, da bi se vojni izognili. Japonski ministrski predsednikom Kenoye je zaman večkrat prosil Roosvelta za pogajanja, da bi skupaj našla rešitev, a Roosvelt z njim ni hotel govoriti. Tudi opozorila in natančne informacije o japonskem napadu so Američani namerno prezrli. Razlog: vojna z Japonsko je bila že dolgo načrtovana, prav tako kot tudi vojna z Nemčijo, za prepričljiv vstop vanjo pa so ZDA potrebovale dober alibi. (kot npr. za Irak).

Izplen druge svetovne vojne
... da je druga svetovna vojna prinesla njenim načrtovalcem celo več, kot so pričakovali. Velike razpoke v stari svetovni ureditvi so se na široko razprle in odpihnilo je finančne ter družbene temelje tradicionalne morale. Ameriko je stala 400 milijard ameriških dolarjev, njen nacionalni dolg se je povzpel na 220 milijard dolarjev. To je Ameriko trdno pahnilo v roke mednarodnih bankirjev. Vojna je omogočila nastanek socializma, ki se je kot bolezen razširil po Angliji in Ameriki ter omogočila nastanek ZN, zametek ene svetovne vlade. Glavno poslopje ZN stoji na zemljišču v New Yorku, ki ga je podaril Rockfeller. Združeni narodi so največja prostozidarska loža na svetu, kar ponazarja tudi njihov simbol.

Zavlačevanje prodora generala Clarka
... da so ameriško armado pod vodstvom generala Clarka, (po tem, ko je bila nemška vojska pregnana iz Rima), zadržali v ozadju, čeprav bi prav lahko šla naprej do Jugoslavije, Dunaja, Budimpešte in Prage. Namesto tega so del njegovih vojakov poslali v Normandijo, kar jih je stalo življenja približno 100.000 ljudi, in imelo drastične posledice na prihodnjo obliko vzhodne Evrope. Zakaj? V ozadju so bili višji interesi. Ni bil najpomembnejši zlom nacizma; ruski položaj po vojni je bil pomembnejši. Ruska armada je dobila potreben čas, da se kar najbolj okrepi. Močna SZ je bila potrebna, da bi se po vojni lahko konfrontirala z ZDA, kar se je s tudi zgodilo. Sovjetska Rusija je bila orodje načrta za zasužnjenje velikega dela sveta s kvazi religijo - komunizmom.

Gestapo živi naprej
... da so člani nacistične tajne službe Gestapo dobili vidna mesta v CIA in Interpolu? William Bramley piše, da je CIA sprejela ponudbo Reinharta Gehlena, vodje nemških skrivnih operacij v Rusiji, da pomaga pri izgradnji mreže tajnih služb v Evropi. Mnogi bivši člani SS so postali del Gehlenove organizacije. Postala je pomemben del CIA v zahodni Evropi, ter temelj tajne službe v ZRN. Iz dokumentov Nürnberškega procesa je CIA dobila informacije o nacističnih psihiatričnih metodah, in jih še desetletja pozneje uporablja v zloglasnih eksperimentih nadzora zavesti.
Interpol, ki deluje po celem svetu, je do leta 1972 vodilo več nekdanjih oficirjev SS. To niti ni tako osupljivo, če vemo, da je bil med drugo svetovno vojno pod nadzorom nacistov.


Pravljica o Titanicu

...da je zgodba o Titanicu le pravljica za lahkoverne? Resnica je drugačna. Titanic je bil načrtno potopljen zaradi uresničitve silno pomembnega cilja: ustvariti ameriško banko »Federal Reserve System«, ki bi bila v privatnih rokah. A načrtu so se uprli trije ameriški mogotci - Benjamin Guggenheim, Isa Strauss in John Jacob Astor, ki so imeli v parlamentu velik vpliv. Uspeli so jih prepričati, da so se vkrcali na krov Titanica in poskrbeli, da brodoloma niso preživeli. Ubili so dve muhi na en mah, saj bi ti trije uničili načrt o privatni centralni banki in najverjetneje tudi preprečili prvo svetovno vojno. Od leta 1913, ko je FRS bila ustanovljena, so ZDA država, na milost in nemilost prepuščena finančni oligarhiji.

Bog RA in Galaktična federacija
... da so Egipčani častili boga RA, ki ni bil imaginarni bog. RA je skupina visoko razvitih duhovnih bitij, ki so pred milijoni let živela v tretji dimenziji, v tem sončnem sistemu, na planetu Venera. RA so član Galaktične federacije, v kateri je 500 planetarnih zavesti. Vsi služijo Zakonu Enega. RA inteligenca od davnine sodeluje z Zemljani, tudi s civilizacijo Atlantide. Zgodnji egipčanski faraoni so bili Atlanti, ki so preživeli vesoljni potop. Od RA inteligence so prejemali znanje, vključno z znanjem gradnje piramid. To znanje se je od egipčanskih svečenikov preneslo v kasnejša tajna društva in se v omejenem krogu prenaša naprej.

Nova znanost
... da je skupinska zavest RA posredovala Zemljanom popolnoma nov pogled na fiziko in delovanje vesolja. Govorijo o multi dimenzijah, kjer vsaka dimenzija prinaša drugačno percepcijo časa, kar daje tudi drugačne nivoje učenja. Naša 3. dimenzija se imenuje tudi dimenzija izbiranja, kjer se moramo odločiti, ali bomo služili sebi ali drugim. Spoznanje pomembnosti služenja drugim je prvi korak k Enosti. Če služimo samo sebi in se imamo za ločena bitja, potem pozabljamo, da smo vsi v resnici eno Bitje. Služenje drugim je dejansko služenje našemu resničnemu Jazu. Ta Enost želi, da ljubimo druge in da širimo harmonijo in resnico, pravi RA. Knjiga o učenju RA iz leta 1981 vsebuje znanje, ki je lahko podlaga vsem sodobnim znanstvenim raziskavam.

Hitlerjeva smrt
... da nihče natančno ne ve, kakšna je bila usoda Hitlerja. Člani njegovega ožjega kroga niso nikoli spregovorili v javnosti; zgodbe, ki so bile posredovane javnosti (procesi 1945: Kempka, Karnau ter 1955: Linge, Guensche), so bile lažne, povedane pod pritiskom. Edini praktični dokaz, da je bilo zažgano truplo Hitlerjevo, naj bi bila izjava o verodostojnosti njegovega zobovja. Obstajajo trditve, da je Hitler s skupino podmornic pobegnil na severni tečaj (in v notranjost votle Zemlje), kamor mu je istega leta sledil kontraadmiral Byrd s 4000 možmi in letalonosilko, a neuspešno. Nacisti so vedeli, da je Zemlja votla in so 600.000 km2 veliko ozemlje na polu razglasili za svoje ozemlje - Newschwabenland.

Uboj J.F. Kennedyja
… da je Johna F. Kennedya ubila CIA. Njeno jezo si je nakopal z marsičem. Javnosti je hotel objaviti prisotnost nezemljanov, ki so imeli v tistem času precej nesreč z NLP (Roswell); zaradi Kennedyja projekt Kuba in Vietnam nista poteka tako, kot je želela CIA. Hotel je tudi obdavčiti račune Američanov v tujini. Usodni strel je predsedniku izstrelil v glavo šofer njegovega vozila, agent CIA. To se na originalnih posnetkih lepo vidi. Vse ostalo so zgodbice za naivno javnost. Tudi Lee Oswald je bil agent CIA, ki pa so se ga iznebili tako kot tudi nekaterih drugih udeležencev atentata. Podrobnosti so navedene v knjigi Williama Cooperja: Behold a Pale Horse.

Strmoglavljenja NLP na Zemlji
... da je 22. julija 1947 »nezemeljski« leteči stroj strmoglavil v Roswellu, v Novi Mehiki. Bilo je 92 očividcev, 35 iz vrst vojaškega osebja, našli so štiri mrtva humanoidna bitja. Naslednje vesoljsko plovilo so našli 13. februarja 1948, blizu Azteca, v Novi Mehiki; in nato 25. marca v Heart Canyonu. Krožnik je imel premer 30 metrov, na njem pa je bilo 16 mrtvih nezemljanov. Leta 1949 pa se je, zopet pri Roswellu zrušilo vesoljsko plovilo, v katerem je eno bitje (reptiloidni humanoid) preživelo. Imenovali so ga preprosto EBE (Extraterestial Biological Entity) in je v naslednjih treh letih pred smrtjo ljudem posredovalo zanimive informacije. Dogodek je bil navdih za snemanje filma E.T.

Katera piramida je največja?

… da Velika piramida pri Gizi v Egiptu, imenovana »Keopsova« s svojimi 137m višine, ni največja piramida na svetu. Še večjo, "belo piramido", visoko 350m, torej dvakrat višjo od Keopsove, so zgradili na Kitajskem (glej tule). Na Kitajskem je več kot sto piramid, ki pa jih oblasti že od nekdaj skrivajo pred javnostjo. Toda iz zraka se jih ne da spregledati.
Poznavalci pravijo, da največje piramide tudi niso bile grajene za grobnice. To je le kamuflaža, namenjena javnosti. Šlo je za energetske objekte, ki so jih postavljali na izbranih točkah zemlje, kjer so Zemljine čakre. Njihov namen je bil zbiranje energije, ki jo je bilo mogoče usmeriti poljubno kam. Z njimi so seveda znali upravljati le izbrani (svečeniki). Kasneje se ta znanja niso več uporabljala.

O superstrunah malo drugače
… da obstaja fluidni vir energije, ki napolnjuje vse vesolje. Ta medij energije je neviden in ga lahko imenujemo telo Stvarnika (Neskončnega Kreatorja). Obstaja v izjemno visokem pritisku, vendar se z lahkoto premikamo skozi njega, ker smo narejeni iz iste snovi. Znanstveniki ta medij energije imenujejo kvantni fizični vakum, superstrings ali temna energija, ki je odgovorna za oblikovanje materije. V etru sta dve vrsti valovanja - elektromagnetno in gravitacijsko torzijsko. Ti valovi se v energetskem mediju gibljejo spiralno. Spirale so različnih velikosti in starodavna učenja so to prikazovala s simbolom kače, ki predstavlja univerzalno modrost. Svetloba je en tip gibanja te energije.

Skrivnost Velike piramide
... da je bila Velika piramida v Gizah nekoč neverjeten instrument; obložena je bila s Tura zbrušenimi belimi apnenčnimi ploščami, z razmikom med njimi eno stotinka incha. Piramida je ustvarjala zavestno energijo in trenirane osebe so to energijo lahko usmerjale v pomlajevanje, potovanje v času in levitacijo težkih objektov. Pomagala je stabilizirati Zemljo na svoji osi, zmanjšati nevihte in potrese v okolici, zdraviti um, čistiti vodo, odstranjevati radioaktivno sevanje po jederskih vojnah... RA pravi, da je bilo to darilo človeški civilizaciji in tempelj za iniciacije v spekter sedmih gostot zavesti. Inicirana oseba je dobila Kristusove zmogljivosti. Atlanti so te skrivnosti držali v tajnosti. Mistična tradicija skriva tudi dejstvo, da je tudi Jezus imel iniciacijo v piramidi. Piramida je materializirana enota zavesti.

Prikrito znanje, ki bi prestrojilo svet
... da je že NIKOLA TESLA izumil stroje za proizvodnjo zastonj energije, za brezžično prevajanje energije, antigravitacijo in uravnavanje vremena. Vsakomur dostopno znanje o brezplačnih oblikah energije (uporaba magnetnega polja, ki je povsod okrog nas) bi imelo nepredstavljive posledice. Nič več onesnaževanja okolja, jedrskih central, smrdljivih izpustov, pa tudi ne garanja za kurjavo, bencin in elektriko (v tem času bi lahko veliko razmišljali - morda o smislu življenja). Ta znanja obstajajo, a so že najmanj devetdeset let prikrita. Zakaj? Ker energija omogoča nadzor nad ljudmi, hrano in znanjem. Če bi znanje o teh stvareh in njihova uporaba bili dostopni vsem, potem izkoriščanje ljudi in spletkarjenje ne bi bilo več možno.

Votla Zemlja
... da so polarni raziskovalci Cook, Peary, Amundsen, Nansen in Kane, pa tudi admiral E. Byrd trdili - podobno kot tudi nacisti (org. Thule) ter tibetanske lame - da je Zemlja votla krogla, z dvema velikima odprtinama na polih, in ima jedro - središčno sonce (imenovano tudi črno sonce). Glavna vhoda v notranjost Zemlje sta na severnem in južnem polu, skozi njiju sije centralno sonce in povzroča severni sij. V notranjosti masa kopne zemlje presega maso vode. Voda v notranjosti je sladka, kar bi lahko pojasnilo, zakaj je led na Arktiki in Antarktiki iz sladke vode in ne slane. Skoraj vsi planeti so votli, zato na nobenem planetu našega sončnega sistema nismo odkrili življenja na površju - njihovi prebivalci pač živijo v notranjosti. Glej tudi tu.

Skrivnosti planeta in skrivne organizacije
... da so skoraj vse skrivnosti našega planeta povezane s preteklostjo, z zgodovino in izvorom človeštva (kako smo nastali in kdaj), z razlogom, zakaj smo tukaj, s tako imenovanimi NLP-ji in posledicami njihovega obstoja. Skrivne organizacije skrbijo, da te skrivnosti ne prodrejo v javnost. Ena najpomembnejših organizacij v ZDA je CFR (Council of Foreign Affairs - Svet za zunanje zadeve). V tej na pol tajni organizaciji sta najpomembnejša Rockfellerjev sindikat in evropsko skrivno društvo z imenom COMMITTEE OF 300 (Odbor tristotih). Ti ljudje javnostjo nekaj prikrivajo. So seznanjeni z informacijami, ki jih mi ne poznamo: in zato imajo t.i. Iluminati (razsvetljeni, iniciiranci), tako velik moč.

Nacisti in napredna tehnologija
...da so Hitler in njegova skrivna društva so o človeštvu, strukturi Zemlje, antigravitaciji in zastonj energiji vedeli več, kot nas učijo danes. Prav zato so zavezniki prepovedali vse knjige in pisanja, ki bi lahko razširjali tovrstno znanje: s tem si zagotavljajo, da lahko še naprej manipulirajo s človeštvom. Zaveznike je po vojni najbolj zanimala nacistična tehnologija izdelave letečih krožnikov (Vril-gesellschafta). Gre za najgloblje skrivnosti tretjega rajha. Najprej so se do njihovih načrtov za izdelavo dokopali Rusi, nato pa so znanstveniki, kot sta Viktor Schauberger in Wernher von Braun, v operaciji Paperclip postali plen Američanov. Zdaj je razvoj letečih strojev ena najbolje varovanih skrivnosti v ZDA. Zaradi njih je moral umreti J. F. Kennedy.

Znak victory - magični ritual
... da
magične rituale niso uporabljali samo nacisti. Angleško znamenje zmage, dva prsta v obliki črke V, je bilo do 1940 poznano le prostozidarjem (med katere sodita tudi Winston Churchil in Adolf Hitler). Ko se je Churchil zbal, da bi lahko Anglija postala žrtev Hitlerjeve ročne magije (nemški pozdrav s stegnjeno roko), mu je njegov mentor v magiji, satanist Aleister Crowley, svetoval, naj se ji zoperstavi z uporabo dveh razširjenih prstov. Hitler je uporabil thulski pozdrav Heil und Sieg (odrešitev in zmaga) in ga spremenil v Sieg Heil. Ta pozdrav, skupaj z dvigom roke, predstavlja magični ritual, ki ga uporabljajo za oblikovanje magičnih preskokov. O tem je veliko pisal mag Franz Bardon, ki je bil eden Hitlerjevih učiteljev, a je doživel žalostno usodo, ker ga ni podprl. Hitler je bil član Dresdenske prostozidarske lože.

Bliskovit vzpon D. Eisenhowerja
... da je za to, da nekdo postane vidna osebnost v visoki politiki, potrebno več, kot biti le dober politik. Dober primer je eden od predsednikov ZDA, Dwight D. Eisenhower. Iluminati so potrebovali zvestega moža na položaju vrhovnega poveljnika vseh zavezniških sil v Evropi. Izbrali so podpolkovnika Eisenhowerja in mu omogočili nepredstavljivo kariero: marca 1941 je postal polkovnik, tri mesece pozneje pa je bil že poveljnik tretje armade. Po nadaljnjih treh mesecih je postal general z eno zvezdico. Aprila 1942 je napredoval v vodjo Oddelka za vojne načrte. Tri mesece pozneje je postal vodja »operacij evropskega gledališča«. Mesec zatem je dobil čin general-majorja, pol leta zatem pa generala s petimi zvezdicami. Končno je bil 24. decembra 1942 imenovan za vrhovnega poveljnika vojaških sil v Evropi. V dvajsetih mesecih od polkovnika do armadnega generala!

Janez Pavel II in prostozidarji
... da ima nekdanji papež Janez Pavel II. zanimivo in omembe vredno preteklost. William Cooper, ki je dvanajst let delal za mornariško tajno službo, v knjigi Behold a Pale Horse piše, da je med vojno Karol Wojtyla očitno delal za I. G. Farben in nacistom prodajal plin. Ob koncu vojne je v sled bojazni, da ga bodo zaradi sodelovanja usmrtili, zbežal na Poljsko, in iskal zaščito pri katoliški cerkvi, kjer je njegov razvoj tekel podobno kot Eisenhowerjev, na koncu pa pripeljal do izvolitve v papeža. Po imenovanju l.1983 je nemudoma preklical ukaz o izobčenju prostozidarjev iz Codex Iuris Canonici. Da je poznal prostozidarski tajni jezik je »jasno« vsled prostozidarskega rokovanja in uporabe kodnih besed prostozidarjev. Za upravljanje sveta je potrebno poskrbeti s primernim kadrovanjem najvplivnejših osebnosti.

Cenzura šolstva in vpliv na javost
... da je l. 1946 Rockefellerjeva Fondacija porabila 139,000 ameriških dolarjev za predstavitev uradne verzije druge svetovne vojne, s katero so prikrili nastanek nacističnega režima s pomočjo kazarsko-židovskih bankirjev iz ZDA. Eden glavnih sponzorjev je bil Rockcfellerjev Standard Oil Corp. Fordova fondacija, ki jo nadzirajo člani Skull & Bones, je dala sredstva za oblikovanje šolskega sistema in vplivanje na javno mišljenje. Preveliki izdatki so prisilili družino Ford, da je odstopila. Zdajšnji šolski sistem v zahodnih državah nadzirajo Iluminati in njihove organizacije. Večino organizacij, ki izdajajo šolske knjige, posredno financirajo Iluminati. Noben podatek, ki ni v interesu Illuminatov, ne more biti objavljen v šolskih knjigah.

Novo pojmovanje magnetizma
... da je naše razumevanje magnetizma zelo pomanjkljivo, mestoma pa povsem napačno. Menimo, da je (permanentni) magnet napolnjen z energijo, ki se z uporabo magneta zmanjšuje. Alternativna znanost pravi, da je magnet posebna snov, sestavljena iz atomov, ki so orientirani v isto smer, tako da, kot skozi lijak, usmerjajo eter skozi sebe. Magnetna energija etra je prisotna vsepovsod v okolju in se zkozi magnet le usmeri in zgosti ter tako ustvarja magnetno silo. Magnet je tako neizčrpen "vir" proste energije. Magnetni stroj, ki proizvaja več energije kot jo vanj vložimo, je zato možen. Superprevodnik je material, ki prevaja elektromagnetno energijo brez izgube energije. To je snov, ki je v harmoniji z univerzalno Enostjo in skozi katero zavestna energija z lahkoto potuje. Ti materiali se skupaj z magnetom lahko uprabljajo za ustvarjanje anti-gravitacije, ki so jo znali uporabljati že v času Hitlerja.

Dvigovanje bremen z zvokom
... da so tibetanski menihi (in graditelji piramid) uporabljali zvok za levitacijo oz. dviganje težkih skal v višino za gradnjo samostanov. Poznali so način, kako z zvočno vibracijo izničiti silo gravitacije. 19 glasbenih inštrumentov (13 bobnov in 6 trobelj) so postavili v polkrog 90 stopinj, natanko 63 metrov daleč od predmeta - skale. Za vsakim inštrumentov je bila vrsta menihov, ki so peli mantre vse hitreje. Po 4 minutah se je kamen, velik 1.5 kubičnega metra, pričel zibati in dvigati. Na ta način so levitirali 5 kamnov na uro v ukrivljeni levitaciji 500 m daleč in 250 m visoko. Dr. Jarl je leta 1939 to posnel na film, vendar je English Society, za katero je delal, zaplenila film in ga označila kot vrhunsko tajnost. Film je razkrival vrhunsko znanstveno znanje tibetanskih duhovnikov in poznavanje skrivnosti geometrije in harmonij zvočnih frekvenc.

Človek na Marsu
... da naj bi 22. maja 1962. prišlo do prvega človeškega pristanka na Marsu. Ta pristanek, pa tudi polet nad Marsovim površjem s komentarjem ameriške in ruske posadke je bil posnet s krožnika zemeljskega porekla. Uslužbenec NASA, Harry Carmell, je film izročil siru Williamu Ballantineu, ki se je nameraval sestati z Johnom Hendryjem, direktorjem dnevnega časopisa, da se dogovorita o objavi filma. Na poti do Hendryja je umrl v skrivnostni avtomobilski nesreči. S pomočjo Ballanteinove žene je film končno prispel na angleško postajo »Sceptre TV«. Predvajali so ga v oddaji »Znanstveno poročilo«. Postaja je kmalu zatem prejela namig, da bo izgubila svojo licenco, če bo nadaljevala s poročanjem o tej temi. Film, posnet iz kabine letečega plovila, kaže kratek pogled na instrumente, ki so zabeležili zunanji zračni pritisk 700 milibarov pri 4° celzija. Astronavti, katerih glasovi so prav tako bili posneti, so odobravajoče zaklicali: »Je 22. marec 1962, smo na Marsu in imamo zrak!«

Obraz na Marsu
... da slike Vikinga 1, z dne 31. julija 1976, posnete z višine 1.278 milj iznad severne poloble, kažejo zdaj že dobro poznan obraz z Marsa (2.5 x 1 x 0,4 km), na njegovi levi pa simetrične oblike številnih piramid. Sam obstoj teh zgradb je dovolj revolucionaren, da do temeljev pretrese znanost in vse tako imenovane svetovne religije in predstave o zemeljski rasi - »kroni stvarstva«. Obstoj teh piramid dovoljuje dve hipotezi, ki postavljata v čudno luč vse dosedanje predpostavke o zgodovini človeštva. Graditelji piramid so bili naši predniki, ki so morali imeti napredno tehnologijo - dejstvo, ki ga zahodne religije in znanost zanikajo. Ali pa so piramide priče zunajzemeljskih oblik življenja - kar prav tako odločno zanikajo. Morda graditelji niso izginili, temveč so se zgolj preselili drugam (v podzemlje)?

Kolonizacija Marsa
...da je načrt za kolonizacijo drugega planeta, t.j. Marsa (v okviru reševanje planeta Zemlje stekel že leta 1959. Ob koncu petdesetih so s pomočjo nemških znanstvenikov, ki so pomagali graditi nemške leteče krožnike - med drugimi Viktor Schauberger (Vril 7) - in z uporabo tehnologije NPL-jev, ki so strmoglavili v zahodnem delu ZDA, že zgradili ameriške krožnike. Vzporedno z uradnim vesoljskim programom je stekel tajni program o raziskavi luninega površja s pomočjo tehnologije letečih krožnikov. Leta 1960 sta začeli s skupnim delom Američanov in Rusov dve bazi, postavljeni na vzhodnem robu MARE IMBRIUM. To sta Arhimedova in Cassinijeva baza, poimenovani po kraterjih, kjer so ju zgradili. Baze na luni so bile načrtovane kot postajališče na poti proti Marsu.

ZDA in SZ iz istega kotla
... da sta (bila) imperija ZDA in SZ projekt istih snovalcev, načrtovalcev svetovne politike - Iluminatov. Ko je komunizem opravil svojo nalogo strašila, ni bil več potreben. Komunizem je zahodne države prisilil v zavezništva, ki so postavila zakone Združenih narodov in NATO (ene svetovne vlade in ene svetovne vojske) iznad državnih zakonov. ZDA in SZ (U.S. in S.U. Soviet Union - ali opazite igro?) pri proizvajanju kapitala in orožja nista bili nikoli zares ločeni. Ni naključje, da tako SZ kot ZDA uporabljata pentagram ne le na vsakem kosu svojega orožja, tanku in letalu, temveč tudi kot državni simbol (rdeča zvezda, pentagon); iluiminatsko vsevidno oko, ki krasi veliki pečat ZDA je prav tako v središču simbola marksističnega režima. Iz vrst prostozidarjev je bilo 33 od 42 ameriških predsednikov, Karl Marx, Friderich Engels in Trocki pa so bili masoni. Trocki, mason visoke stopnje, je predlagal peterokrako zvezdo (simbol masonov) in naziv "rdeča armada " (rdeči ščit - Rotschild). Naključje?

Lažna zgodba o enajstem septembru 2001
... da je uradno tolmačenje dogodkov 11. septembra 2001, ko je bil izvršen napad na trgovinska dvojčka WTC centra v New Yorku, polno nelogičnosti, zato je vsakemu razmišljujočemu človeku nesprejemljivo. Po sedmih letih še vedno ni zadovoljivih odgovorov na vrsto bistvenih vprašanj. Kako je mogoče, da se je zaradi gorečega bencina stalilo jeklo (katerega tališče je pri neprimerno višji temperaturi) nosilcev in se je nebotičnik porušil prav do tal? Če bi goreči bencin lahko stalil jeklo, potem bi noben motor z notranjim izgorevanjem ne mogel delovati, saj bi se preprosto stopil. Rušenje je bilo na las podobno tistem pri programiranem rušenju z eksplozivom. Zakaj se je na enak način porušil tudi sosednji nebotičnik, ki ni bil niti zadet, niti se v njem ni pojavil enak požar (od kod gorivo?). Popolnoma absurdna je tudi verzija zgodbe o napadu na Pentagon, saj na mestu trka niso našli niti grama kovine, iz kakršne je letalo, oblika poškodbe stavbe pa je nezdružljiva z obliko "projektila".

 

Sumerske ploščice in obraz na Marsu

... da sumerske glinaste ploščice pojasnjujejo tudi razvpito skulpturo v obliki obraza na Marsu (glej tudi notico Obraz na Marsu); objekt je na področje Cydonije posnel satelit Viking 1 julija 1976. Ta umetna tvorba na Marsu je eden najzgovornejših dokazov, da v vesolju - celo v naši bližnji soseščini - obstaja inteligentno življenje. Sitchin v knjigi The Lost Book of Enki piše, da je kralj Alalu, potem ko je po sporu z Anu-jem pobegnil z Nibiruja, na Zemlji odkril zlato, ki je omogočilo rešitev atmosfere njihovega planeta. Zatem je bil izgnan na Mars, kjer je umrl, a tu so mu v znak zahvale postavili spomenik - v skalnat hrib 2,5 krat 1 km, višine 400m so vklesali obraz. NASA je vložila precej naporov, da bi zgovorne posnetke obraza prikazala kot igro senc, vendar je naključij le preveč; s takšno razlago soglašajo tisti, ki se (še kar) oklepajo prepričanja, da je Mars od nekdaj mrtev planet in da smo ljudje kot oblika inteligentnega življenja v vesolju takorekoč - sami.

Obiski ljudi na Marsu
... da je v zvezi z Marsom nekaj zanimivih naključij, ki ostajajo nepojasnjena. Sovjeti so lansirali vesoljsko sondo Fobos II, ki je leta 1989 pristala na Fobosu, Marsovi luni. Preden so namestili pristajalno vozilo, so se radijske zveze iz neznanih razlogov za vselej prekinile. Druga uganka je izginotje ameriške sonde Opazovalec, 24. avgusta 1993. Imela je nalogo, da posname nove fotografije obraza na Marsu in piramid. Nenavadno, kaj ne? Obstaja dokaz o prvem poletu pripadnikov nemškega rajha na Mars, na palubi velikega Haunebu III (tretjina posadke je bila Japoncev), 21. aprila 1945. Nadalje obstaja dnevnik VRIL-7 o njegovem prvem poletu na Mars, kjer ni pristal. Precej bolj natančno opisuje površje in področje Sidonije (Cydonia), kot so to pokazale fotografije Vikinga leta 1976! Obstaja film o tem poletu (posnetki v krožniku in iz kabine). Mars ni brez razloga predmet posebne pozornosti nekaterih znanstvenih krogov (in ne le njih).

Stiki z nezemljani
... da ameriški astronavt dr. Edgar Mitchell, ki je kot šesti človek in član posadke Apolla 14 stopil na Luno, trdi, da so nezemljani s človeško vrsto večkrat vzpostavili kontakt, vendar vlade te podatke skrivajo že več kot šestdeset let. Dr. Mitchell je dejal, da je v času delovanja pri NASA zvedel za veliko število obiskov NLP-jev na Zemlji, a naj bi bil čisto vsak prikrit. Od virov v Nasi, ki so bili v stiku z vesoljci, je izvedel, da so bili videti kot majhni ljudje. Dodal je, da naša tehnologija še zdaleč ni tako sofisticirana, kot njihova, zato bi nas v primeru, če bi nas napadli, izničili. „Sem eden izmed privilegiranih ljudi, ki so izvedeli resnico, da so nas obiskali vesoljci in da fenomen NLP res obstaja. Vlade so več kot šestdeset let skrivale resnico, ki pa sedaj počasi polzi na plano,“ je dejal nekdanji astronavt. Nasa je očitke dr. Mitchella nemudoma zavrgla, rekoč: „Nasa ne sledi NLP-jem. Nasa ni vpletena v kakršnokoli skrivanje podatkov o življenju vesoljcev na tem planetu ali kjerkoli drugje v vesolju.“

O Mesecu, Zemlji in Siriusu
... da je splošno prepričanje, da Mesec kroži okrog Zemlje, napačno! Mesec in Zemlja krožita drug okrog drugega, okoli centra, ki je lociran približno na eni tretjini razdalje od Zemlje k Mesecu (tečajna točka). Kroženje je podobno spiralnemu vzorcu, kot posledica dejstva, da je Mesec precej veliko nebesno telo, ki sili Zemljo k določenemu načinu rotiranja. Obenem se ta sistem vrti tudi okoli Sonca. In ker se tudi celoten naš sončni sistem spiralno vrti skozi prostor, mora biti gravitacijsko povezan z nekim drugim velikim masnim sistemom. Po letih raziskav so astronomi naposled odkrili, da je sončni sistem, s katerim smo povezani - ozvezdje Sirius z zvezdama Sirius A in Sirius B. S tem sistemom se spiralno pomikamo skozi prostor, vrteč se okrog istega centra. Usoda našega sončnega sistema in ozvezdja Sirius sta tesno povezani! Smo takorekoč en sistem.
Vir /91/: Drunvalo Melchizedek: The Ancient Secret of the Flower of Life

Poreklo ZDA
... da so bile ZDA
ustvarjene iz 13 kolonij; vsako je vodila po ena Iluminatska družina. Orel, simbol ZDA in reptilski simbol, drži v krempljih 13 puščic. ZDA so, pravno gledano, lastnina družbe Virginia Company, ki je bila ustanovljena l. 1604 v Angliji, pod Iluminatskim vodstvom. Vsa lastnina družbe Virginia Company, vključno z ZDA, je last Svetega rimskega cesarstva preko Vatikana. To je posledica dejstva, da je l. 1213 angleški kralj Jurij vso angleško lastino izročil papežu.

 

 

Komentarji   

+2 #1 Biba 07:55 14-07-2011
Vse to in še veliko več informacij skrivajo pred rajo, ker z nevedneži lahko manipulirajo.
Citat

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih