detektiv_lupaKako ocenjujete stran www.prisluhni.si?

Zbrali smo nekaj vaših mnenj:

Danilo:
... hvala za odlično stran, katere prebiranje povzroči, da srce obljije prijetna toplota in v njeni globini se zaiskri radost. Dodaten kamenček v mozaik veselja pa še prispevajo Ekartove misli, katerega literatura mi je že prej bila zelo blizu...

Magda:
Vašo spletno stran sem odkrila po naklučju, ko sem iskala informacije o knjigi "Največja skrivnost" ( David Icke).
Vesela sem, da je vaš glavni cilj ta, da skušate ljudem pomagati preskočiti "ovčjo" ogrado. Tudi jaz sem med tistimi , ki se ze zavedam , da sem "ovca". Vendar to ne želim biti. Iščem svojo resnico in sem odprta za različna mnenja. Predvsem pa si želim, da bi se ljudje spremenili in živeli v sožitju z naravo in sočlovekom. Upam,da bom tudi jaz lahko kaj doprinesla k temu. Vsak mora prevzeti svoj del odgovornosti za boljši svet.
Vašo spletno stran bom priporočila svojim prijateljem in znancem.

Miran:
Hvala hvala, sem nezmerno hvaležen za ta spoznanja, za te skrivnosti življenja , ki jih nesebično in z ogromno truda posredujete nam dušam izgubljenim v labirintu življenja.

Lea:
Spletna stran Prisluhni.si je odlična za vse tiste, ki v življenju želijo nekaj več. Tudi meni je dala precej koristnih napotkov in usmeritev. Za to sem iskreno hvaležna.

Meta:
Kako sem vesela vaše strani, navdušena, že dolgo iščem nekaj takega! Hvala da se trudite, rada bi kontakt z vami.

Urša:
Pohvale pohvale za lepo stran!!! Sem zvedla zanjo šele danes...res, navdušena!

Neta:
Sem pa le našla nekaj kar je vredno mojega časa. Ne, da je le zanimivo predvsem je zelo poučno. Televizija nam posreduje izkrivljene informacije predvsem so  nabite z zastraševanjem. Potreben je vpogled z druge strani. To pa najdem v prisluhni.si. Za enkrat odlično. Mislim, da se vam bom pridružila z kakšnim pismom.

Sandra:
Do zdaj nisem vedela, da obstaja tako čudovita spletna stran. Tudi sama se z dviganjem zavesti ukvarjam dalj časa, in tako kot ste omenili, pomagati si moramo v teh trenutkih razkrivanja resnice. Skupaj smo močnejši! Hvala k vašemu doprinosu ozaveščanja ljudi!

Borut:
Stran prisluhni.si mi je zelo všeč. Besedila so res neverjetna, dala so mi povod za drugačno razmišljanje. Stran je res super.

Silva:
Zelo me veseli, da je vsebina strani Prisluhni.si in še posebej knjiga Človek je več tudi drugim tako zanimiva kot meni. Prebrala sem že kar nekaj različnih knjig, ki so mi bile na voljo, ampak še nobena me ni nagovorila tako neposredno z prepričljivimi argumenti, je pa res, da to velikansko število informacij, ki so še tako nove, ne morem kratko malo prebaviti, kot se reče. Zato je potreben čas. Skoraj vsak dan grem na spletno stran in preberem eno izmed besedil, najprej sem šla na najboljša besedila. To je res tako, kot bi šla v prvi razred, s tem, da nas v osnovni šoli niso učili brati z srcem ampak samo z glavo. Verjetno mi je knjiga Človek je več blizu tudi zato, ker enkrat za spremembo ni ameriška ali kaj prenesenega od drugod, saj lahko samo v slovenščini berem besedila tako, da začutim tisto več.

Tudi projekt Zgradimo svet miru in ljubezni je edini način, da preživimo. Podpiram ga in upam, da bomo premagali demone v sebi in stopili na pot svetlobe. Nekje sem že brala, da bomo nekoč živeli tako, ampak celo sama si bolj težko predstavljam danes.
Želim ti veliko čudovitih predstavitev knjige in še več prepričljivih besedil, na nas pa je, da vsak dan spreminjamo sebe in svet okoli sebe.
Vesna:
Z možem sva prebrala vašo knjigo in bila navdušena - ne le, da ste predstavili ključne teme za današnjega prebujajočega se človeka, izvrstno ste čez celo knjigo gradili tudi celotno "pot" razumevanja - preko načina podajanja, z doslednostjo, nagovorom in poudarki. Tudi sama se zavedava, da še takšna modrost "pade" mimo človeka, če se ne pripravi plodne "njive", kamor jo je moč posejati. Resnično lepo delo, darilo za Slovenijo.

 


 

Komentarji   

0 #5 Sandi 15:25 24-05-2013
Že nekaj časa se sam tudi poglabljam v sistem miselne kreacije oz. miselnega delovanja..In sem zelo vesel da imamo še enega strokovnjaka z prelepo internetno stranjo. Čestitam in kar tako naprej.Sedaj bom večkrat prebiral vašo internetno stran..Hvala :lol:
Citat
0 #4 Ivona 18:40 26-09-2011
Resnično dobra spletna stran.Prebiram jo večkrat in na mnogo katero vorašanje v moji glavi dobim odgovor.Tudi vidim da je življenje čisto enostavno,vendar ga sami tako močno zakompliciramo,da potem enostavno ne vidimo izhoda...Se še enkrat zahvaljujem za vse misli in informacije,katere dobimo na tej spletni strani...
Citat
0 #3 Ranja 22:37 21-08-2011
Moram reči, da večkrat prebiram vašo stran in bi jo zelo rada objavila pod like na mojo Fb stran(brez strahu za volanom), kjer bi brala vaše objave jaz in še vsi, ki bi iskali vašo pomoč.
Hvala vam za vse vaše pisane tekste, meni zelo pomagajo.Srečno, Marjetka
Citat
0 #2 Matutara 13:23 12-02-2010
Krasni internetni portal! Čestitam! Kapo dol.
Citat
0 #1 Tomo 13:35 05-12-2009
Lp,spletna stran Prisluhni.si mi je ponudila marsikateri odgovor na vprašanje o sebi in svetu. Hvala prijatelju Martinu za informacijo in hvala Zoran ker nam toliko informacij in znanja posreduješ na enem mestu. HVALA
Citat

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih