(Tomaž:) Hej, stari. Tale zgodba pa vleče. Moram reči, da je bolj napeta kot detektivski roman. Posebno zato, ker daje prepričljive odgovore na predolgo neodgovorjena vprašanja.

(starec:) Pozdravljen, mladi mož. Res je. Marsikaj razjasni. Marsikaj pa bo morda potrdila že bližnja prihodnost. A lotiva se zgodbe. Nadaljevala bova z legendo o Abrahamu.

Današnji Hebreji nimajo popolnoma nobene povezave s srednjim vzhodom. Zgodba o Abrahamu, ki je potoval iz mesta Ur v Kanaan, je v resnici zgodba o reptilskih hibridih, ki so zapustili Sumersko ozemlje in kolonizirali druge dele centralne Azije in srednjega vzhoda. Večina evropsko ameriških Židov ima genetsko povezavo s Hazari, ki so sprejeli judovsko religijo v letu 800 n.š., da bi se izognili katoliški vladavini v rimskem imperiju. Univerza Pavia v Italiji je v letu 2000 napravila genetsko analizo evropskih moških in ugotovila, da ima 80% neposredno zvezo s centralno Azijo, preostalih 20% pa s srednjim vzhodom. To podpira teorijo, da so Sumerci odšli v centralno Azijo in se nato selili proti Evropi in srednjem vzhodu. S tem je ovržena teza, da je Afrika zibelka človeštva. Nobene genetske povezave Afrike z Evropo ali Azijo ni. Stari Hebrejci nimajo nikakršne zveze z današnjimi Hebreji. Stare Hebrejce so Sirius A bitja kreirala v Egiptu, pri čemer so kombinirali Sirijsko in Lyrensko genetiko. To so bili visoki in močneje grajeni ljudje in govorili stari hebrejski jezik, ki je jezik bitij s Sirius A ozvezdja. Stari ljudje iz Palestine so govorili aramejščino, jezik, iz katerega izhaja arabščina in drugi dialekti srednjega vzhoda. Originalna hebrejščina je bila jezik, ki ga je uporabljala le duhovščina in egipčanski svečeniki. Hebreji so bili plačani delavci v Egiptu. Poslani so bili v Kanaan, da bi asimilirali druge kulture za Egipčanski imperij. Pomešali so se z lokalnimi plemeni sumerskih hibridov in potem sprejeli krvne rituale in človeške žrtve.

Štekam. No. In kakšna je prava zgodba o exodusu Hebrejev iz Egipta, ki ga je vodil Mojzes?

Zgodil se je zaradi vulkanske eksplozije otoka Santorin v vzhodnem Sredozemlju. Lava je stekla v morje, ki se je obarvalo rdeče. Vulkanski pepel je povod legendi o veliki kugi v Egiptu, ki je povzročila množično smrt. Rdeče morje se je razdelilo, ko se je morsko dno dvignilo nad površino le za nekaj ur, zato je bilo v tem času mogoče morje prečkati po suhem.

In kakšna je povezava Egipčanov z reptili?

Srednji vzhod je bil zelo pomemben za Sirius A bitja in za reptile. Skupaj so ustvarili verzijo religije in kulture, da bi lažje izvajali globalni nadzor in dominacijo. Ni boljšega načina kot da programiraš raso nomadov, ki to religijo in kulturo raznesejo povsod po planetu.

Torej so eni in drugi imeli v mislih predvsem manipulacijo in eksperimentiranje z ljudmi? Kako pa je to izgledalo?

Ko so se pri manipulaciji s človeško raso stvari izmaknile nadzoru, so nadzorniki opravili korekcije. Primer je zgodba o Sodomi in Gomori. Ustvarjena človeška bitja so imela pretežno homoseksualna nagnjenja, zato niso bila primerna za nadaljevanje eksperimenta. Populacijo so poizkusili uničiti z vcepljanjem virusa, a ta se je izognil nadzoru in se pričel širiti tudi izven predvidenih meja. Kontrolorji so poslali dva agenta, da bi preverili položaj in ugotovili, ali bi kazalo komu prizanesti. Ljudje so agenta zaradi popolnih teles, modrih oči in svetlih las imenovali angeli. Ker so ju vsi moški želeli naskočiti, sta jih Lot in njegova žena odvedla v svojo hišo. Zatem so Sodomo in Gomoro uničili z jedrskim orožjem. Kot pravi legenda, tudi Lotova žena ni poslušala navodil in se ni zaščitila pred eksplozijo, ko so ju vodili na varno. Še danes je na ozemlju omenjenih mest povišana stopnja radiacije. Staljeno kamenje je moč videti na stenah kanjona. V zgodnjih šestdesetih letih prejšnjega stoletja so Izraelci kopali v bližini nekdanje Sodome in našli v staljenem kamenju koščke človeškega tkiva in celic. S pomočjo ameriških znanstvenikov so v celicah najdenega tkiva odkrili virus, ki jim ga je uspelo oživiti in vcepiti v jedro žive celice. Leta 1967 so ga v Sant Louisu na skrivaj vcepili na smrt bolnemu človeku, ki je zatem umrl v agoniji. Virus, ki je uničil imunski sistem človeka, so imenovali AIDS. Prišli so do zaključka, da je ta virus, ki je star več tisoč let, umetno ustvarjen.

Ufa! A to je to! Zato se ta virus obnaša čisto drugače kot povzročitelji drugih bolezni! Vedno se mi je zdelo, da je AIDS med boleznimi nekaj posebnega. In virus so potem spravili v sef kot skrivno biološko orožje, ne?

Tako nekako. A vrniva se k Abrahamu. Stara hebrejska religija je bila mešanica sumersko-reptilskih verovanj, staroegiptovskih-Atlanto-Lyraen verovanj in reptilskih rodovnih subkultur iz Kanaana. Krvni rituali in žrtvovanje ljudi so bili razlog, zaradi katerega je Abraham v zadovoljitev Boga hotel ubiti na oltarju svojega sina.

Mnoge prvine hebrejske religije so ostanki egiptovskih ceremonij. Ime Mojzes izhaja iz naslova, ki je bil dan adeptom tajnega egiptovskega kulta piramide. Obredni naziv »moshe« pomeni tistega, ki je bil blagoslovljen s salom krokodila iz reke Nil. Obred se je odvijal v kraljevskem oddelku v veliki piramidi. Izraz »mesija« izhaja iz egipčanske besede za krokodilje salo, ki je »messeh«. Moshe ali Mojzes je ritualni naziv in ne ime osebe in je bilo povezano s piramido in obredi piramidnega templja. Za blagoslovitev s krokodiljim salom, pretvorjenim v olje, je bilo potrebno v telo vsrkati močno nespremenjeno reptilsko energijo. Vodja kot Mojzes je bil primeren vodič pri selitvi ljudi, ko je eksplodiral vulkan na otoku Santorini. Sirijski kontrolorji iz Egipta so takrat svojo genetsko kreacijo poslali v Sinajsko puščavo. Tam jim je bila dana »Tora« ali zapoved kot koda, pod katero bodo živeli.

In, če se prav spomnim, so bili v puščavi 40 let, iz nje pa so prišli le njihovi potomci.

Drži. Da bi se nove kreacije lahko razvijale, je bilo treba osvojiti mesto Kanaan. Hebrejci so bili naslednja faza eksperimenta in stare verzije hebrejcev je bilo treba eliminirati ali asimilirati. Novo kodirane zakone so dobili v Skrinji zaveze (nekakšen kovček z dolgimi nosili), ki so se je lahko dotikali samo posvečeni. Skrinja se je nahajala v templju kralja Salomona, ki je bil član Bratovščine. Salomonov tempelj v Jeruzalemu je aktualen tudi v današnjem času. Na njegovem mestu namreč zdaj stoji muslimanska džamija Al Aksa, ki jo kanijo Izraelci porušiti in zgraditi novi Salomonov tempelj. Nekateri menijo, da bi to dejanje uničenja islamskega svetega objekta lahko povzročilo novo svetovno vojno.

Čakaj, čakaj. Kaj niso Izraelci nekaj kopali tam v zadnjem času…

Res je. Leta 1969 je prišlo celo do požiga… A vrniva se k skrinji. Po navodilih v Bibliji so na univerzi v Minnesoti Skrinjo zaveze poskušali ponovno napraviti, a so napravo zaradi močnega električnega naboja morali uničiti. Hebrejski svečeniki, ki so smeli prihajati v tempelj k skrinji, so morali biti sami, oblečeni v bela lanena oblačila, na prsih pa so nosili posebne plošče za zaščito. Skrinja je bila naprava za komuniciranje, preko katere so svečeniki lahko prejemali sporočila od Boga. Sprva se je nahajala v Veliki piramidi, zatem je bila premeščena v Kanaan v Izraelu, nato v Etiopijo, nazadnje pa se je zopet vrnila v Veliko piramido. Obstajata dve skrinji, druga se nahaja v Jeruzalemu in bo po zrušenju mošeje dobila svoje mesto tam, kjer je nekoč bila.

Ja, če ne bo prej prišlo do nove svetovne vojne, kot si rekel.
Za danes bo dovolj. Nadaljujeva prihodnjič.

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih