(Tomaž:) Servus, stari. Zadnjič si mi natresel ful informacij o kozmičnih vojnah, balinanju s planetoidi, o Mesecu, ki naj bi bil umeten satelit in take reči. Nadaljujeva zgodbo?

(starec:) Pozdravljen, mladi mož. Pa dajva. Preden boš vse skupaj razglasil za nesmisel, se spomniva, da je bolje imeti pomanjkljivo informacijo ali celo napačno, kot nobene. Kakršna koli informacija je lahko predmet preverjanja, analiziranja in sestavljanja nekakšnega mozaika, če nimaš nič pa lahko le debelo gledaš. Znanost ti v zvezi s to zgodbo ne ponuja praktično nič.

Imaš prav. Prosim, nadaljuj.

Po tem, ko je zaradi kozmičnega biljarda Zemlja pred miljoni let postala primernejši kraj za bivanje, so si reptili izbrali za kolonizacijo velik kontinent – Lemurijo. Nahajala se je v Pacifiku, med Japonsko in Avstralijo in med Kalifornijo in Perujem. Današnji Havaji so bili nekje na sredini celine. Tukaj se je razvila reptilska kultura. S seboj so pripeljali živali, s katerimi so se hranili - dinozavre. Reptili imajo relativno počasno evolucijo.

Kaj, dinozavri – hrana za reptile? Zanimivo. So morali imeti pa velike hladilnike!

Menda res. V tem času so bitja z Maldeka živela na Marsu. Nekaj je bilo treba storiti, da se ne bi uničili. Marsovci so zahtevali od Galaktične federacije, da se prišleke z Maldeka preseli na drug planet. Federacija je takrat dobila tudi zahtevo, da se Atlante odseli s Plejad. Tako so se določili, da te naselijo na Zemlji skupaj z bitji z Maldeka. Tako so se znebili nezaželenih Atlantov, s katerimi bi se spoprijeli reptili, obenem pa bi imeli čas, da se na reptile pripravijo. Atlanti so na Zemljo poselili kontinent, imenovan Atlantida (Atlantis). Raztezal se je od karibskega otočja do kanarskih otokov, vključujoč vzhodno obale Amerike. Ustvarili so zelo napredno in cvetočo civilizacijo, ki je potrebovala veliko prostora. Naraščajoče število dinozavrov je postalo moteče za človeške koloniste, zato so jih Atlanti tudi zaradi lastne obrambe pričeli uničevati. To pa je razjezilo reptile in kmalu je med Lemurijskimi reptili in Atlantskimi ljudmi prišlo do resnih konfliktov.

Aha. Sem torej sodi zgodba o Lemuriji in Atlantidi. O njihovih ostankih sva se že precej pogovarjala.

Govoriva o prvih kolonijah na teh kontinentih. V tem času so se na Zemljo preselili tudi begunci z Maldeka – nastanili so se v današnjo puščavo Gobi, severno Indijo in dele Azije. Izvedli so napad na oporišča na Mesecu, kjer je bila reptilska obramba pred invazijo. Z laserskim orožjem so napadli tudi Lemurijo in Atlantido. V tem spopadu so bili dinozavri uničeni. Tudi Marsovci so napadli reptile z vesolja, ko so iskali možne lokacije za naselitev. To je bila (prava) prva resnična svetovna vojna na Zemlji.

Znanost razlaga, da je bil razlog izumrtja dinozavrov ledena doba, nastala zaradi trka meteorita. Torej se je ta vojna tudi odvijala približno v tistem času?

Verjetno. Da bi ustavili vojskovanje na Zemlji, se je na planetu Hatona sestal svet iz Andromeda galaksije. Sestanek je bil na nevtralnem terenu izven galaksije Mlečna cesta, saj so bile v spor vpletene številne civilizacije iz nje. Svet se je sestajal mnogo let v času oboroženih bojev v tem sončnem sistemu. Naposled je prišlo do sporazuma med reptilskimi kolonisti in nekaterimi človeškimi skupnostmi. Dogovor je bil dosežen brez Annunnakki reptilov iz originalnega Draco imperija. Dogovor je določal, da se na Zemlji ustvari nova človeška rasa, katere DNK bi bila sestavljena iz prispevkov vseh zainteresiranih strani, vključenih v mirovni proces. Gre za 12 humanoidnih in 1 reptilsko skupino genov. Za razvoj nove vrste je bil odrejeno določeno področje na planetu. Reptili so dogovor sprejeli pod pogojem, da je reptilsko telo osnova novemu bitju. Odtod v bibliji navedek: »Napravimo človeka po svoji podobi…«, kar pomeni, da je vendarle možno najti informacijo o tem, da smo bili skupinski projekt in ne bitja, napravljena iz prahu.

Oho. Tole pa ima smisel. Če govoriva o genetskem kreiranju novih bitij, potem so bili zanje njihovi ustvarjalci obravnavani kot Bogovi. Če je bilo okrog koncepta, kakšna naj bodo ta bitja, precej frke, potem je ta sklep res tako pomemben, da zasluži svoje mesto v bibliji.

Tudi jaz podobno razmišljam. Da bi napravili novo raso iz nespolnih reptilskih teles je bilo potrebno genetiko razdvojiti na moške in ženske komponente. Tu pa nastopi naša alegorična zgodba o Adamu in Evi. Kreacija Eve iz Adamovega rebra je zgodba o razdvajanju nespolnega reptilskega telesa v moško in žensko.

No, zdaj sem pa končno slišal eno smiselno razlago. Če uporabim malo domišljije, si lahko mislim, da je tisto rebro – rebro v DNK spirali, ki ga je bilo treba modificirati, da je iz nespolnega, ali pa iz moškega, nastalo žensko bitje.

Povsem verjeten zaključek. Tako imajo vsa človeška bitja na tem planetu reptilsko DNK z reptilskimi posebnostmi. Nekateri več, drugi manj. Zato človeški fetus v maternici prehaja skozi reptilsko fazo razvoja, preden je podoben človeku. Zato ima človek alien (tuje-zemeljsko) genetiko.

V tisočletjih je bilo ustvarjenih ogromno število človeških prototipov. Pod nadzorom Hatona sveta so bile posamezne rase (hibridi) ustvarjene in tudi uničene, če vpletene strani niso bile zadovoljne z lastnostni ustvarjenih bitij. Zato so se nekateri človekovi predniki pojavili in takoj izginili, na veliko začudenje arheologov.

Ej stari! Tole pa so odgovori – in zelo logični, na vprašanja, ki so sicer živa zagonetka. To pojasnjuje tudi, zakaj se je razvilo toliko različnih ras iznenada, na istem področju, in potem nikoli več! Tale teorija se mi zdi veliko verjetnejša od Darwinove.

Človeštvo se je razvilo na področju, kjer je sedanji Iran in Irak ter del Azije. Razvoj hibridov pa je potekal na področju Lemurije in Atlantide. Ostanki teh hibridov so BigFoot ali Yetiji v Ameriki in Aziji, Aborigini v Avstraliji in pigmejci in Watusi v Afriki. Afriške ljudi, črnce, je ustvarjala le ena skupina, s planeta Nibiru ali Marduk. Ta reptilska vrsta potuje skozi vesolje na umetnem planetu, ki potuje okrog našega sončnega sistema. Sumerci so jih imenovali Annunnakki. So mnogo inteligentnejši in lepši kor drugi Draco reptili in so tudi bolj podobni ljudem.

Kaj! Zdaj mi boš rekel še, da so črnci naprednejša bitja od belcev? Da to velja za njihovo zdržljivost in fizične sposobnosti, bi verjel – saj pobirajo prve nagrade v atletiki. Ampak glede inteligence…

Nič ne želim reči. Kozmična šala tega projekta je, da so vse grupe vgradile v bitja genetske sekvence, ki naj bi omogočile prevlado njihove genetike. To je seveda recept za večni konflikt. Človeštvo je bilo s tem obsojeno na neprestane spopade in neprestan nadzor. Nobena grupa nikoli ne bo dominantna. Projektu je bil usojen neuspeh, še preden je stekel.

To je res dobra šala, ampak boleča. Zdaj mi je jasno, odkod neprestani konflikti med narodi. Tudi ta teorija se mi zdi prepričljiva.

Takšno DNK programiranje omogoča tiranijo in preganjanje. Duša-osebnost ali naše eterično telo/duša, ki jo privlači inkarnacija v fizičnem telesu, ima mentaliteto žrtve. Mnoge napredne kulture označujejo Zemljo kot planet-zapor in pošiljajo nanjo le svoje kriminalne člane po kazni. Takšne osebnosti, ki so se tukaj inkarnirale, so bili Charles Manson, grof Dracula… Reptili so zagotovili, da bo človek večno povezan z reptilsko frekvenco. To pomeni, da je novega človeka preprosto mentalno nadzorovati.

To mi pa ni všeč. Ampak, če malo pomislim – če bi mi zdaj ustvarili neko hibridno živalsko vrsto, bi jo tudi hoteli nadzorovati, mar ne? Ne bi si mogli privoščiti, da nam lepega dne zleze čez glavo in nas zasužnji, kaj?

Gotovo, da ne. Če pomisliš, da je imel Kromanjonec bistveno večje možgane od Neandertalca in celo za spoznanje večje od sodobnega človeka, so si kreatorji, »Bogovi«, naložili kar veliko tveganje.

Imaš prav. Zelo zanimivo! Ampak za danes bo dovolj. Nadaljujeva drugič?

Velja.

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih