(Tomaž:) Servus, stari. Komaj čakam, da nadaljujeva najino zgodbo. Kje sva že zadnjič končala?

(starec:) Pozdravljen, mladi mož. Povedala sva, kako so se breztelesna bitja spustila v fizični svet v zvezdnem sistemu Lyrae in tako postala človeška bitja. Napadla so jih Draco bitja, ki so si izposodila njihovo genetiko in ustvarila nespolne Draco reptile, z namenom zavojevanja vseh humanoidov. Po napadu, ki je imel dramatične posledice, so se Lyrenci razselili po vesolju.

In kje so pristali?

Tisti, ki so preživeli napad Draco bitij, so odšli v Orion, Tau-Ceti, Plejade, Proycon, Antaries, Alfa-centauri, v ozvezdje Barnard, Arcturus in druge sončne sisteme. V našem osončju so nekateri begunci kolonizirali planet Mars. V tistem času je bil Mars tretji planet v našem osončju, četrti, tudi koloniziran pa je bil planet, z imenom Maldek.

Lyrenci so bili plavolasi ali rdečelasi. Rdečelasi so bili nekaj posebnega, ker so imeli sposobnost nadčutne zaznave, ki jih je povezovala z ne-fizičnim svetom. Zato so bili zaželeni za razplod. Reptili so si jih želeli, ker niso imeli veliko psihičnih sposobnosti. Kadar so Draco reptili prišli okupirat neko mesto, so jim Lyrenci nudili skupino rdečelasih ljudi, da bi jih umirili. Ta praksa se je izrodila v žrtvovanje, da bi utolažoli demone. Demoni so pravzaprav Draco, ki so v astralu.

In kje je tukaj Zemlja?

Planet Zemlja je bila takrat vodni planet, v drugi orbiti od sonca. Na površini je bilo malo zemlje. Edina inteligentna bitja so bila dvoživke. Atmosfera je bila tekoča. Človek na planetu ne bi mogel živeti. Razpršeni Lyrae nasledniki so skozi čas razvijali svoje kulture. Tudi njihove genetika se je spreminjala zaradi različnih miselnih vzorcev vsake kolonije. Mars in Maldek sta bila takšna kot je Zemlja sedaj. Težnost na Maldeku je bila večja kot na Marsu, zato so bili ljudje tu močnejši in agresivnejši. Včasih so se sprli. Mars je imel veliko naravnih virov. Ljudje na Maldeku so menili, da imajo tudi oni pravico do virov za obstanek. Marsovci so zaprosili bitja s Sirijusa A, ki so na planetu Khoom, za obrambno tehnologijo in za pomoč pri obrambi planeta ne samo pred reptili, temveč tudi pred sosedi, tako rekoč brati in sestrami. Prebivalci Siriusa so v galaksiji poznani kot prodajalci tehnologije. Imajo najboljšo tehnologijo od vseh, a jo na žalost prodajajo tudi reptilom. Bitja s Siriusa so tako zgradila obrambni sistem pod površjem Marsa. Mars je votel planet, tako kot Zemlja ali Jupiter.

Kako votel? Hočeš reči, da so planeti votli?

Planeti, ki so kreirani iz materiala, ki ga izvržejo zvezde, imajo votlo notranjost. Ko se ognjena krogla loči od zvezde, se prične vrteti in hladiti. Centrifugalna sila zaradi hitrega vrtenja potisne razžarjeno notranjost proti zunanjosti in formira se skorja planeta. To potisne vroče pline iz notranjosti skozi pole ven in tako se formira odprtina na obeh polih. Razžarjena skorja in plini, ki ostanejo, so ujeti med votlo notranjost in plošče pod skorjo globusa. Sčasoma se sprostijo skozi vulkanske erupcije. Mesto vulkana na vsakem planetu je na 19. vzporedniku. Pri nas imamo havajske vulkane, na Marsu je Mons vulkan, na Jupitru je rdeča točka. Na Marsu obstajajo spomeniki in skozi to geometrijo je moč ugotoviti 19. vzporednik. Njegova geometrija je naslikana tudi na Giza platoju v Egiptu.

Štekam. Vrniva se k reptilom. Kaj so nameravali?

Reptilski načrt je bil - najti človeške begunce za uničenje ali asimilacijo ter uporabiti njihovo kri in hormone za svoj obstoj. Preostali Lyrenci, ki so kolonizirali druge planete, so iz 110 kolonij formirali zvezo pred neprestanimi reptilskimi napadi. Poimenovali so jo Galaktična federacija. Obstaja še danes. Uspela je zadržati napade reptilov. Tri kolonije pa se niso želele včlaniti v federacijo. To so bili ekstremisti ali nacionalistični idealisti, ki so želeli restavrirati staro Lyraen civilizacijo. Ena od teh skupin so Atlanti (poimenovani po Atlantidi), ki živijo na planetu v Plejadah.

Plejadah? To ozvezdje je pa precej daleč, če se ne motim?

Da, 500 sv. let od tod. Plejade imajo 32 planetov, ki krožijo okrog sedmih zvezd. V tem času je bilo 16 različnih kolonij človeških bitij na Plejadah. Želele so pregnati odpadniške kolonije Atlantov, ki niso hoteli sodelovati. Drugi dve skupini so tvorili Marsovci in bitja z Maldeka, ki so se že prepirali med seboj. Zato so reptili vrgli oko na naš sončni oz. na koloniji na Marsu in Maldeku. Menili so, da bosta lahek plen. Reptili radi uporabijo komete in asteroide kot orožje in kot plovila, ki jih uporabljajo za potovanje skozi ozvezdja. Najprej ustvarijo majhno črno luknjo kot pogonski sistem, ki pritegne velik planetoid v smeri cilja. Planetoid je videti kot planet, a je votel. Kadar ga uporabijo kot orožje, uporabijo elektronski pospeševalnik in ustvarijo eksplozijo, ki potisne komet ali asteroid proti tarči. Vso tehnologijo so dobili s Siriusa A. Tako so usmerili ogromen leden komet proti Marsu in Maldeku.

Kaj! Torej so uporabljali planetoide kot mi balin krogle! Ljukavo, ni kaj!

Da, a ker niso bili najbolj tehnološko podkovani, so napačno izračunali tirnico in na poti mimo ogromnega planeta Jupiter se je komet odklonil od začrtane smeri ter se usmeril natančno na Maldek. Ljudje z Maldeka so zaprosili Marsovce za pomoč. Ti so dovolili doselitev nekaterih prebivalcev Maldeka v podzemlje Marsa. Komet je pri približevanju Maldeku ustvaril navzkrižno težnostno polje Jupitra, Marsa in kometa. Maldek je eksplodiral in njegovi ostanki so ustvarili asteroidni pas med Marsom in Jupitrom. Eksplozija je potisnila ledeni komet tako blizu Marsa, da je raztrgala njegovo atmosfero, ki se je posledično močno stanjšala. Obenem je potisnila Mars dlje od Sonca. Komet je pot nadaljeval proti Zemlji. Sončna toplota in privlačna sila med dvema telesoma je povzročila polarizacijo vodne atmosfere na Zemlji. Led se je pomaknil k polarnim področjem, ki jih imamo sedaj, tako da sta se odprtini prekrili z ledom, obenem pa se je na drugih mestih zemlja dvignila in ustvarila kopno. Komet je nato zamenjal položaj z Zemljo in se uvrstil na drugo tirnico v orbiti od Sonca in se danes imenuje Venera. Zaradi sončne toplote se je led na kometu stalil, zato ima oblačno površino. Zemlja je bila potisnjena na tretjo orbito in je zdaj v tirnici, kjer je bil nekoč Mars. Komet je prav tako krivec, da je prišlo do zasuka osi Urana. To je sedaj edini planet, ki rotira v smeri sever-jug namesto vzhod-zahod.

Uf! Tole si mi pa naložil! Sesutje Maldeka, o katerem nič ne vem, menjava pozicij planetov, planetoid, ki je postal Venera… Tole so pa močne! Naj to verjamem?

Kakor hočeš. Morda pa boš to teorijo s kako informacijo lahko potrdil. A nadaljujva. Zemlja je bila zatem kmalu pripravljena za kolonizacijo. Dvoživke z Zemlje so transportirali na Neptun. Nekatere so ostale v novo nastalih oceanih. Reptili, ki so bili znotraj votlega kometa, sedaj Venere, so prišli ven. Zgradili so 7 s kupolo pokritih mest, po enega za vsako od 7 grup v hierarhiji. Sredi 80-tih let je časopis Newsday poročal, da je sovjetski satelit fotografiral 7 kupol, vsako velikosti majhnega mesta. Ameriški znanstveniki so ugotovili, da so naravnega izvora.

To bi pa res rad videl! Nadaljuj!

Reptili so v bližino Zemlje pripeljali velik, votel objekt, danes imanovan Mesec in kolonizacija se je pričela. Znanost meni, da je Mesec naraven, čeprav je edini objekt v vesolju, ki se ne vrti okoli svoje osi. Je votel.

Kaj! Mesec je umeten in votel? Tale je pa čisto lovska. Tegale pa ne morem kar tako prebaviti.

Verjamem, da je šok zate. Vendar pa ta podvig ni nič zahtevnejši od obstreljevanja Maldeka s planetoidom. Ali lahko pojasniš, zakaj je Mesec edini satelit v tem osončju, ki ne rotira? Zakaj nam vedno kaže isto lice? Kako to pojasnjuje znanost?

Mislim, da sploh ne! Veš kaj, tole moram malo prežvečiti. Za danes bo dovolj. Nadaljujeva drugič?

Velja.

Komentarji   

0 #1 Katarina 11:16 16-06-2010
hmm...torej, mesec kljub temu da je umeten in votel, vpliva na plimo, oseko, spreminjanje človeka v volkodlaka...? khemm...
Citat

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih