kristalna lobanja2Človek, željan celovitega znanja, se dandanes znajde v stiski: celotne resnice o področju spoznavnega ne more najti v sedanji znanosti, pač pa mora, da bi razumel metafiziko,  iskati tudi na področju religij, vzhodnih izročil, gnostike, ezoterike, antropozofije… skratka v konceptih, ki jih sodobna znanost ignorira – po krivem. Kako bo človek razumel sebe, če se s pojavom zavesti, ki ga v celoti določa, ne sooči?

V tej sekciji sem se spopadel z zahtevno nalogo: poskušal vam bom približati novo znanje, ki nadgrajuje sedanjo znanost in vzpostavlja most do metafizike. Naš cilj je vreden naporov; vzpostaviti želimo temelje za enoten znanstveni koncept – Enotno znanstveno teorijo.

Ta naloga je dostojna vojske novih raziskovalcev, sposobnih preseči sedanje miselne plotove, zato je moj amaterski poskus v tej smeri bolj sramežljivo tipanje v tej smeri – a kljub vsemu dragocen. Kakšno vrednost ima za vas, presodite sami.

Posamezna besedila izbirate iz stranskega menija na levi.

 

 

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih