Odkrivanje resnice o nastanku človeka in planeta, na katerem živimo, ni niti najmanj lahka naloga. A čas je tak, da bomo tudi to spoznali. Obstaja precej virov, ki prinašajo fragmente informacij in z različnih zornih kotov osvetljujejo davne dogodke, in z njimi je mogoče sestaviti vsaj grobo sliko zgodovinskega dogajanja, o katerem v šolskih učbenikih pač beremo le teorije, luknjaste kot rešeto. Čas je za pogled na zgodovino skozi nova očala.

Če menite, da sta znanost in tehnika na Zemlji napredna, pomislite znova. Ne poznamo niti vseh elementarnih zakonov fizike. O gravitaciji ne vemo praktično nič, čeprav se večina tehnologije ukvarja le z dviganjem in premeščanjem stvari (ubijanje z gravitacijo). Na tem mestu ne želimo razpravljati o tem, ali so veljavne znanstvene teorije pravilne ali ne. Odgovornosti za to ne nosijo znanstveniki, temveč tisti, ki z znanostjo upravljajo.

strah.jpgOsmanagić navaja podatek (informacije so posredovali nezemljani s Plejad), da je v vesolju Zemlja eden od 40 milijonov planetov z življenjem človeških oz. humanoidnih bitij. Pravijo, da obstaja 343 variacij humanoidov. Razlike so v št. prstov, oči, barvi kože, višini...

 

»Neuki« gradbeniki iz preteklosti

Da z razlagami zgodovinarjev nekaj ni v redu, nakazuje že dejstvo, da postanejo neverjetno skope, ko gre za prastare, vse pozornosti vredne zgradbe in arheološke objekte, ki jih najdemo na vseh koncih sveta. Kdor se želi s tem podrobneje seznaniti, naj išče pri Osmanagiću. Pri marsikatarem objektu gre za gradbeni dosežek, ki ga z današnjo tehnologijo ne znamo ponoviti, ob tem pa lahko pri njegovi nameščenosti, izmerah in naravnanosti ugotavljamo nepojmljivo astronomsko, geometrijsko in matematično natančnost. Izvedba pa je bila marsikdaj možna le v primeru, da je bila vodena daleč iznad površja Zemlje. Naj bi bilo vse to plod neukih gradbenikov, ki so komajda poznali kolo?

Koncept ledene dobe, ki ga zagovarjajo geologi, je napačen. Antropološke razlage o nastanku človeka in Darwinov nauk prav tako. Da je Zemlja trdna krogla, ni še nihče prepričljivo dokazal. Mnogi menijo, da je to podoben mit kot je bil tisti, da je ravna plošča. Prav tako le naivneži še verjamejo, da planet Zemlja nima gospodarjev, ki vse niti vodijo iz ozadja. V interesu teh je, da pokažejo spremembe kot rezultat počasnih ledenodobnih sprememb in da znanstveniki ne brskajo po prediluvijskih časih. Pomislimo, kaj bi povzročilo razkritje, da so vse globalno dogajanje na Zemlji, z marsikatero kozmično katastrofo vred, odgovorni nezemljani, katerih nasledniki imajo danes v rokah vse vzvode sveta. Tudi krščanstvo nam ne da odgovorov. V poskusu podati en odgovor odpre sto drugih.

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih