Verjeli ali ne: Vse vesoljske misije Apollo so bile ponarejene. Ameriške odprave, ki smo jih gledali na televiziji, so bile posnete v studiu. Dokumenti o tem so slednjič pricurljali v javnost.

Vesoljske sonde, shuttli in podobni so prišli samo do orbite, kjer se nahajajo Van Allenovi pasovi; preko njih niso mogli iti, saj jih zaradi močne radijacije ne bi mogli prečkati živi. Let misije Apollo na Luno je izmišljen in je bil predstava za javnost. Vesoljska plovila brez posadke, kot sta vesoljski plovili Pioneer in Voyager, so resnična in so lahko opravila svojo nalogo, ker so bila brez posadke in so imela močno zaščiteno elektroniko.

Poleg zgornjega dejstva v zvezi z Van Allenovimi pasovi pa obstajajo še druga, ki niso nič manj problematična. Prosti potisk rakete Saturn 5 ne zadošča za dvig strojne opreme, potrebne za pot na Mesec. Strojna oprema, ki so jo popisali – Mesečev pristajalni modul je nestabilen in neuporaben za letenje; takšen “pralni stroj” ne bi mogel poleteti. Kot nestabilen “pajek” bi potreboval silno učinkovit računalnik za elektronsko stabilizacijo leta, imel pa je (leta 1969) tisočkrat slabšega kot je dandanes vgrajen v pametni telefon. Modul je tudi premajhen za namestitev dveh astronavtov, kaj šele za opremo in preoblačenje. Moč motorja je premajhna, ne more ubežati gravitaciji Meseca. Mesečev pristajalnik je kronski dokaz, da je Mesečeva misija lažna. Prototip ni nikoli poletel in je skoraj ubil Armstronga.

 

A to še ni vse. Vesoljske obleke so bile brez ustreznega hlajenja, rokavice pa neuporabne za kakršno koli delo, kaj šele za upravljanje kamere. Film v kameri bi močno sevanje uničilo. Sence so napačne, obstaja več virov svetlobe, čeprav NASA vztraja, da niso nosili svetilk. Prizorišče, kjer je lunarni pristajalnik, nima kraterja pod motorjem, tudi ni prahu na nogah vesoljskega plovila. In obstajajo posnetki, domnevno resnični, iz notranjosti pristajalne naprave na Luni med pristankom, in na teh posnetkih se sliši astronavte govoriti brez prisotnosti zvoka motorja, ki je takrat deloval.

Dokazov za to je še več: od stopinj na Mesecu, ki se ne ujemajo z odtisom astronavtovih podplatov, do presenetljivega dejstva, da so se vsi Nasini posnetki z Meseca »izgubili«, prav tako vse kamenje, ki so ga prinesli od tam.

Zanimivo je tudi, da trije ameriški astronavti, ki naj bi pristali na Mesecu, proti nagradi niso hoteli priseči na Sveto pismo, da se je to zares zgodilo.

Misije Apollo so tehnično nemogoče. Nikoli se niso zgodile. Zanje bi potrebovali antigravitacijsko tehnologijo.

Obstajajo dokumentarni posnetki, kako je potekalo snemanje dogodkov na Mesecu v studiu.

 

 

Van Allenovi pasovi

Da je polet na Mesec, kakršnega nam prikazujejo, nesmisel, bi nam bilo jasno, če bi vedeli resnico o Van Allenovih pasovih. To je energijski ovoj Zemlje, ki ga živ ni mogoče prečkati, saj je tam prisotno visoko ionizirajoče elektromagnetno sevanje, nekaj tisočkrat močnejše kot v notranjosti mikrovalovne pečice. Ta podatek o Van Allenovih pasovih nam je NASA zamolčala. Iz zadrege so se skušali izvleči s tem, da so napačno ponazorili Van Allenove pasove, kot da na severnem in južnem tečaju planeta ne obstajajo.

Magnetosfera je naravni rezultat prisotnosti velike mase, ki deluje kot energijski dinamo; lahko jo vidimo tudi kot avro planeta.

Van Allenovi pasovi so rezultat spreminjanja magnetosfere z apliciranjem dominantnih elektromagnetnih valov visoke frekvence. Van Allenovi pasovi in magnetosfera imata obliko toroida in prežemata drug drugega. Sobivata v istem prostoru in se podrejata istim načelom. Vhodni in izhodni vrtinci na zemeljskih polih so področja z najvišjo koncentracijo energije. Ekvatorialni deli imajo enako količino energije kot vrtinci, vendar se razprostirajo na večji površini.

Nasina grafika, ki prikazuje dva pasova, magnetosfero znotraj in Van Allenov pas zunaj (zgornja slika), nikakor ne odraža realnosti. Tega polja ni mogoče ustvariti brez vrtinca. Vrtinec bi moral pokrivati celoten planet, torej tudi severni in južni pol, ne le tistega (rdečega) dela, ki ga vidite. Zato tudi v primeru poleta preko področja severnega ali južnega pola ne bi ničesar pridobili, celo nasprotno. Polet bi bil možen le do belega mehurčka blizu severnega pola na spodnji sliki.

Kaj bi doživeli astronavti, ko bi prečkali Van Allenove pasove?

Če bi z raketoplanom vstopili v Van Allenov pas, bi najprej doživeli dezorientacijo, v očeh bi se pojavilo bliskanje kot posledica prisotnosti močnega elektromagnetnega vira in sevanja. Naposled bi zagoreli zaradi visoko energijskega ionizirajočega EM sevanja, nekaj tisočkrat močnejšega kot v notranjosti mikrovalovne pečice. Zemljo lahko zapustite samo z naprednim plovilom ali skozi kozmični portal.

Van Allenovih pasov nihče ni prestopil s 3D vesoljsko tehnologijo. Za to je potreben pogon z napredno elektromagnetno potopno tehnologijo.

Van Allenovi pasovi so skalarni pasovi in delujejo na 3D do srednje in visoke 4D gostote, na 5D (na astralu) ne predstavljajo več omejitve. Preprečujejo, da Zemljani na 3D ne moremo uiti s planeta. Ob smrti lahko duša preide te pasove le, če ima dovolj visoko frekvenco, ki je določena s stopnjo duhovnega napredka.

Pasove mora vesoljski potnik “premostiti”, kar je mogoče doseči le s plovilom, ki spreminja frekvenco svoje notranjosti in zunanjosti.

Ustvariti je treba elektromagnetni kokon okrog plovila, ki vas ščiti pred močnim sevanjem. V njem je plovilo tudi zaščiteno pred vesoljskimi odpadki, prahom in kamenjem v vesolju ter drugimi grožnjami.

Ladje Tajnega vesoljskega programa imajo potrebno vesoljsko tehnologijo, ki omogoča prilagajanje frekvenc v notranjosti in zunanjosti, da ne utrpijo poškodb in lahko izvedejo prehod. Takšne ladje so neranljive za Van Allenove pasove. Zanje so neškodljivi, kot svetloba, ki jo zaznamo le z instrumenti.

Na druge planete in kozmična telesa je mogoče leteti le z naprednimi vesoljskimi plovili, ki uporablja­jo protigravitacijsko tehnologijo in ukrivljajo prostor-čas, ali pa preko kozmičnih portalov.

 

Citirano iz: Magnetosphere and Van Allen Bands https://www.swaruu.org/transcripts/magnetosphere-and-van-allen-bands-short-chat-with-swaruu-of-erra

 

Glejte tudi:

Lažni pristanek na Mesecu: https://youtu.be/akYvfp4Cc1M