To se sprašuje marsikdo, ki je bil ob nedavni vremenski katastrofi v Sloveniji huje prizadet ali je celo izgubil vse. Dejstvo je, da takšnih ekstremnih pojavov ne pomnijo najstarejši med nami. Takšni pojavi – povodnji, požari, potresi … se zadnji čas kar vrstijo. Vse več je ljudi, ki verjamejo, da gre za umetno ustvarjeno vreme oz. za uporabo »vremenskega orožja«, za vremenski oz. geoinženiring. Na kaj dotični opirajo svoje trditve? Poglejmo si nekaj njihovih argumentov in dokazov; nekatere je zlahka mogoče preveriti.

Prvi njihov argument je, da se je ob teh katastrofalnih dogodkih na nebu nad prizadetimi območji opažalo neke čudne pojave (npr. neobičajno bliskanje), ki so vse prej kot običajni. Dejstvo je, da je v zadnjih dveh desetletjih na področju ustvarjanja vremena bilo registriranih kakih 200 izumov (že Nikola Tesla je eksperimentiral s tem); njihov razvoj traja že vsaj 60 let. Nekateri od njih so naravnost osupljivi. Po mnenju poznavalcev je dandanes večina vremena, razen na zemeljskih polih, občasno ali zelo pogosto že umetno nadziranega ali ustvarjenega. Vremensko orožje je naravnost idealno – zelo težko je dokazati, da gre za umetno izzvane katastrofe, a prizadeta država se pogosto niti ne zaveda, da je bila žrtev agresije in pripiše vzroke naravi.

Drugi argument so kemične sledi, »chemtrails«. Ozračje nam že dve desetletji polnijo z ogromnimi količinami prahu, ki jih izpuščajo posebna letala, v manjši meri pa tudi nekatera potniška letala (mešanje prahu v gorivo). Prašni oblaki imajo drugačno strukturo kot vodni in zavzemajo razločno drugačne oblike (več o tem v nadaljevanju).

Zapraševanje neba ima pri ustvarjanju vremena ključno vlogo, saj določene snovi (npr. srebrov jodid, kalijev jodid, žveplove spojine,…) omogočajo izsuševanje, hlajenje, segrevanje, vlaženje zračnih plasti. Toda tu so še druge  sestavine (nanodelci aluminija, stroncij, barij, bakterije in še marsikaj), katerih namen ni bil nikoli pojasnjen. Dejstvo je, da nam uničujejo zdravje, zastrupljajo zemljo in vodo, ko padejo na tla.

Ko opažamo zaskrbljujočo rast demence in Alzheimerjeve bolezni, se ne spomnimo, da je dobro znan povzročitelj teh pojavov – aluminij, katerega dovoljena raven v okolju je 10.000 krat presežena.

Tretji argument so ogromna antenska polja, imenovana HAARP sistemi – po svetu jih je že kakih 50, obstajajo pa tudi mobilne inačice, tudi na ladjah – ki bruhajo v nebo EM valove gigavatnih moči. Poleg tega so realnost silno močna laserska orožja (tudi na satelitih) in posebni radarji, s katerimi je možno ustvariti vrsto osupljivih učinkov. Niti sanja se nam ne, kaj vse je mogoče z EM valovanji doseči. Med drugim se uporabljajo za geoinženiring, sintetično telepatijo in še marsikaj.

Ta energija, ki jo je mogoče natančno usmerjati – npr. z atmosferskimi zrcali, ki jih ustvarjajo s chemtrails – povzroča kopičenje energije v določenih plasteh atmosfere, kjer ustvari pogoje za ekstremne vremenske pojave, kakršni se sicer nikoli ne zgodijo, ali pa energijo usmerijo v zemeljske plasti, s čimer sprožijo tektonske premike – potrese, tsunamije. Z daljšimi obdobji umetno ustvarjenega izredno vročega vremena npr. ustvarijo neobičajno velike temperaturne razlike med tlemi in stratosfero, kar ustvari pogoje za ekstremno debelo točo, ki se po naravni poti nikoli ne pojavi. Neverjetno vročino ali ekstremne ohladitve sredi poletja z rekami toče, poplave v puščavi, povodnji neverjetnih dimenzij, vse to nam umetno pripravljajo in popestrijo z umetno ustvarjenimi požari (zanetenimi z droni, laserskim in plazemskim orožjem) po vsem svetu. Težko nam pride na misel, da to morda niso naravni pojavi. Ne razumemo namreč, zakaj naj bi to kdo počel.

Kdo naj bi stal za vsem tem, je zahtevno vprašanje, posebej zato, ker so tudi ZDA – za marsikoga najverjetnejši potencialni agresor – utrpele številne vremenske katastrofe.

Ameriški predsednik John F. Kennedy ni bil edini, ki je že pred šestdesetimi leti svaril pred »vojno-industrijskim kompleksom«, ki je bil že takrat zaskrbljujoče močan in je pretil zasužnjiti svet. Po njegovem uboju je vse potihnilo, a moč tega  kompleksa, ki ga sedaj imenujejo globoka država ali globalna oligarhija, je z leti nepojmljivo zrasla. Postopno so v njihove roke prešli tudi vsi svetovni mediji in pričelo se je pranje možganov celotnega človeštva. Zaradi lahkovernosti ljudi je z nasprotniki rešima marsikdaj lahko opraviti: vsi, ki si drznejo zoperstavljati uradni govorici, so ožigosani za »teoretike zarote«.

Kako so globalisti postopoma vodili svet v vse večjo stisko, lahko razberemo iz številnih travmatičnih dogodkov, ki jih doživljamo v zadnjih letih in desetletjih, vse od 11/9 2001, ko se je sprožil plaz domin. Jasno je, da gre pri vseh teh tragedijah za vcepljanje močnega, celo smrtnega strahu, ki človeka povsem paralizira in onesposobi: najprej je svet preplavil svetovni terorizem, pripisan »islamskim ekstremistom«, nato se je zrušil finančni sistem, ki je spravil na boben številna uspešna podjetja. Plandemija »smrtno nevarnega virusa« je povzročila smrtni strah in nerazumna množična zapiranja ter nevideno teptanje človeških svoboščin. Ukrajinska vojna je zapretila z jedrskim spopadom in energetsko krizo, v zadnjem času pa se je sprožil cel niz vremenskih katastrof, pripisan »globalnemu segrevanju«. Vse skupaj spremljajo še številni požari (v resnici požigi) neverjetnih razsežnosti in intenzivnosti, ki jih nihče ne obravnava kot ustvarjalce segrevanja. Ali ste pomislili, da je vse to del agende, imenovane »globalni reset«, s katero naj bi človeštvo stopilo v »novo dobo«, po tem, ko od starega sveta ne bo ostalo skoraj nič? Ta svet naj bi bil v znamenju transhumanizma, ko bi človek postal popolnoma vodeno polrobotsko bitje. Za vizijo popolnega razčlovečenja, ki jo brez sramu razkriva Yuval Harari, se je pred volitvami navduševal tudi naš ministrski predsednik. Piko na i pa v zadnjem času postavlja Svetovna zdravstvena organizacija oz. njen predsedujoči, ki se poteguje za vlogo globalnega diktatorja, ki naj bi z eno potezo odpravil suverenost vseh držav.

Dandanes se pred našimi očmi dogajajo neverjetne stvari, a mi, utopljeni v vsakodnevno rutino pehanja za preživetjem, ne dojemamo, da so dogodki povezani in še malo niso plod naključja. Prav imajo tisti, ki menijo, da nas kuhajo kot žabo in da je voda že blizu vrelišča.

Strategija globalistov je zelo domišljena. Poskrbijo za to, da se nam ne sanja, kdo stoji za vsem tem. Proti sovražniku, ki ga ne poznaš, se ni mogoče boriti. Še nevarneje je, ker uporabljajo tehnologijo, o kateri se nam niti ne sanja, kakšne učinke ima in kakšne možnosti ponuja.

Če kdaj, potem je sedaj trenutek, da odpremo oči in ušesa in se vprašamo, kaj se z nami zares dogaja.