(Prevod dela poglavja Metode vladavine iz knjige Ivana Antića: Istorija galaksije, Zemlje i čoveka)

Človeštvo je izpostavljeno vse večjemu nadzoru; poleg mentalnega je potreben tudi nadzor telesa. Zdrav človek je močan, svoboden in neodvisen, bolan pa slab in podložen vse mogočim vplivom. Nadzor telesa se vrši s pomočjo farmacevtske industrije in njene alopatske medicine, ki ne zdravi vzrokov temveč le zatira simptome. V medicini je pravzaprav prepovedano raziskovati vzroke neke bolezni; tu velja pravilo »prvega faktorja« – vzame se prvi opaženi vzrok in se preneha z raziskovanjem, ne da bi poskušali razkriti njegovo ozadje.

Za celovito razumevanje tematike je nujno pogledati v zgodovino. Ob koncu 19. stol. so se pojavili trije velikani, ki so postavili temelje celovitemu razumevanju narave in človekove povezanosti s celoto. To so Antoine Béchamp, Wilhelm Reich in Nikola Tesla. Antoine Béchamp je s svojo teorijo o pleomorfizmu pokazal, da se naše telo vzdržuje v življenju in zdravju tako, da samo po sebi, v skladu s potrebami nenehno ustvarja in razgrajuje celice, bakterije in vse, kar potrebuje. To je videl pod mikroskopom in natančno opisal. Danes to isto dokazuje tudi znanstvenik dr. Robert Young z mikroskopskimi posnetki. Dokazano je, da v telesu obstaja subtilna bioenergija, ki po potrebi ustvarja in razgrajuje bakterije, exozome (ali egzozome) – t.i. “viruse” – in krvna telesca, eritrocite. Nekaj podobnega je odkril tudi Wilhelm Reich, ki je isto bioenergijo imenoval orgon, procese ustvarjanja in razgradnje pa bioni, ki jih je povezal z etrom. Nikola Tesla je isto osnovo življenjske sile odkril v etru in jo uporabil v elektromagnetizmu za pridobivanje neomejene energije. Odkril je fiziko etra, ki je zasnovana na skalarnih ali ne-herčnih frekvencijah. Vsa tri odkritja dokazujejo, da je vse življenje v nerazdružljivi zavestni enotnosti in simbiozi z vso naravo.

Arhontske sile so to resnico morale zaustaviti, ker so bila ta odkritja smrtna obsodba njih in njihovih načrtov. Ljudje bi se utegnili spomniti, da so tudi oni zavestna bitja in da so v simbiozi z naravo. Teorijo Antoina Béchampa so uspešno diskreditirali in prekrili s teorijo zastrupljanja Louisa Pasterja. Wilhelma Reicha je FBI ujel, strpal v umobolnico in tam ubil, njegova dela pa zaplenil. Tesla se je dobro izmazal, ker se je pri svojih eksperimentih pridobivanja brezplačne energije iz etra pravočasno ustavil; sam je dojel, da človeštvo za to še ni zrelo. Pustili su ga v miru umreti iz poštovanja do njegovega genija in pripravljenosti za sodelovanje.

V začetku dvajsetega stoletja so arhontske sile razvile teorijo o virusih. Pri ustvarjanju te teorije je bilo zlorabljeno tadaj še vedno nejasno delovanje bakterij in delovanje celic v nadzoru dela bakterij s pomočjo malih kroglic, ki vsebujejo DNK materijal in proteinski ovoj s paličastimi izrastki. Te danes imenujejo exozomi. Nastajajo v celicah, kadar je potrebno, da se telo očisti od zastrupitve in zaradi informiranja ostalih celic.

Obstajajo endozomi, ki nastajajo in ostajajo v celicah, in exozomi, ki izstopajo

iz celic in odhajajo v druge celice zaradi izmenjave informacij, ali v bakterije zaradi njihove modifikacije. Mikrobiologija danes pozna njihovo nalogo. Vsa prevara je v tem, da se exozome prikazuje kot da so različni od virusov. Tako poskušajo ohranjati prevaro z virusi. Toda exozomi in virusi so ena in ista stvar, njihov izgled, velikost in vsebina so popolnoma isti.

Gre za zelo subtilno prevaro. Tvorci laži o virusih trdijo, da se “virusi” lahko razmnožujejo le, kadar vstopijo v celico. Tu so se precej približali resnici o “virusih”, o njihovem nastanku v celicah. A vedeli so, kaj počno, vedeli so, da se lahko naslonijo na programirane ume svojih študentov, bodočih zdravnikov in znanstvenikov, da bodo bolj zaupali (lažnim) avtoritetim kot svojemu zdravemu razumu, dejstvom in svojim očem, da bo za njih avtoriteta resnica, in ne obratno – da jim je resnica vrhovna avtoriteta. Tako so ustvarili prevaro, da virusi najprej vstopajo v celice, se v njih razmnožujejo (in mutirajo) in nato izstopajo iz njih v svojem zlem pohodu na telo. Očitno je, da oni vstopajo in izstopajo iz celic. A le zaradi izmenjave informacij; ustvarjeni so za medcelično komuniciranje. Resnica je le, da virusi (exozomi) nastajajo v celicah.

A kje bi pravzaprav »virus« lahko nastal? Gre za zelo preprosto tvorbo, vsebuje le RNK informacije in proteinski ovoj, ki služi za gibanje in vstopanje v celice. Celice so izredno zapletene tvorbe; več kot stoletno raziskovanje še vedno ni končano. Tako preprosta tvorba kot je virus nikakor ne bi mogla manipulirati z zapleteno. Celico lahko za ilustracijo primerjamo z Mercedesovo tovarno avtomobilov, virus pa s stekleničko strupa v njej. Samo neinteligenten človek lahko sprejme tezo, da je ta stelenička strupa, ki celo ni niti živo bitje, nekako dobila možgane, zavest in namero in uspela prevarati vso tovarno in jo prisiliti, da namesto avtomobilov proizvaja prav takšne male stekleničke. Toda takšna teza je sprejeta, na njej so diplomirali mnogi virusologi in epidemiologi. Ti imajo sedaj problem z egom; ne morejo priznati, da so diplomirali na neumnostih in morajo zdaj braniti svoje kariere. “Nadzorniki” so računali na to. Vse njihove strategije so zasnovane na človeškem neznanju, nečimrnosti in egocentričnosti.

Njihova prevara je podprta z metodo izobraževanja, ki je pravzaprav programiranje uma. Kako drugače pojasniti, da je za razkritje celotne prevare potreben le en pogled na dejstva, kje nastane »virus« in iz česa je sestavljen. Vse kaže, da nastane v telesu. Niti exozomi niti virusi niso živa bitja, ne vsebujejo ničesar razen DNK materiala in proteonkega ovoja in se zato ne morejo razmnoževati na noben način; takšni so pač ustvarjeni v celici. Lahko bi rekli, da so kot pisma, s katerimi celice izmenjujejo informacije. Lahko so tudi kot pisemske bombe, kadar jih pošiljajo nezaženenim bakterijam. Sprejmejo jih in uničijo, transformirajo. Sama struktura virusa je torej takšna, da je lahko le ustvarjen, ne more pa se razmnoževati.

Znanstveniki »viruse« predstavljajo, kot da imajo prebavne in reproduktivne organe in možgane terorista ter se zato lahko nekontrolirano razmnožujejo z mutiranjem v »nove seve« in se tako izogibajo napadom znanstvenikov nanje; nadalje pravijo, da napadajo le določene organe v telesu in to le določen čas.

SZO trdi, da ima covid-19 cel spekter neverjetnega delovanja. Prvič: lahko ostane v telesu brez simptomov. Drugič: lahko izzove blage simptome kot prehlad. Tretjič: lahko deluje kot gripa. Četrtič: lahko deluje kot vnetje pljuč. Petič: lahko ubije človeka v nekaj dneh tako, da mu uniči notranje organe do nerazpoznavnosti.

Tako različnega delovanja ne more imeti niti lažni »virus« niti exozom. A takšne razlage, ki so na ravni 8-letnega otroka, so privzete kot znanstvena resnica, ki ji verjame ves svet; na njihovi osnovi so izdani zakoni, s katerimi uničujejo človeške pravice in svobodo ter gospodarstva držav.

Ko so izpopolnili mikroskop so ljudje videli, da imamo v telesu gljivice in parazite (najpogostejše povzročitelje bolezni), bakterije (ki sodelujejo v metabolizmu) in množico majhnih kroglic, ki so manjše od bakterij; za te je bilo takoj ugotovljeno, da se gibljejo povsod in lahko vstopajo v celice in bakterije. Te majhne kroglice, ki so v preseku videti kot majhna krona (lat. corona), zdravijo in čistijo telo nepotrebnih bakterij in strupov. Iz njih so napravili strašilo, ki zastruplja ljudi, in za katere ni zdravila – ima ga le farmacevtska industrija. Poimenovali so jih »strup« oz. latinsko »virus« – da je slišati bolj učeno in znanstveno, in na njih gradijo silne dobičke farmacevtske industrije. Na njih temelji vsa alopatska medicina.

Da bi prodajali zdravila in cepiva je bil potreben obstoj strupov. Popolnoma zastrta je resnica, da je človekovo telo v enosti z naravo, da rastline prinašajo lek za vsako tegobo, da je poglavitni vzrok bolezni zastrupitev, edino zdravljenje pa je omogočanje telesu, da se pozdravi in očisti toksinov samo. Telo je v celoti ustvarjeno za takšno delovanje. Namesto tega se vsiljuje laž, da je telo nepopolno, nemočno in nenehno ogroženo z »virusi« s strani surove narave, ki je polna napak.

Za sistematično vzdrževanje in razvijanje te laži je bila ustvarjena lažna veja medicine – virusologija, za širjenje laži o virusih pa so izobrazili profesionalne lažnivce, epidemiologe. Filmi o zombijih so njihov najmočnejši argument o obstoju zločestih virusov. Te moje trditve je potrdil sam CDC (Center for Disease Control and Prevention) z objavo svoje strokovne analize delovanja virusa v obliki stripa (Preparedness 101: Zombie Pandemic) namenjenega izobraževanju javnosti, ki nima strokovne izobrazbe. (https://www.cdc.gov/cpr/zombie/00_docs/zombie_pandemic.pdf).

Noben virus nikoli ni bil (v skladi s Kochovimi postulati) izoliran in dokazan. Vse o virusih se dokazuje s konsenzi, kar pomeni: če obstajata dve dejstvi, potem se sklepa, da je tu tudi tretje, čeprav ga nihče ne vidi, in vsi morajo sprejeti tretje, ki ne obstaja. Na takšnih soglasjih so zasnovane znanstvene discipline virusologija in epidemijologija. Obe sta popolnoma fiktivni in zasnovani na prevari o virusih.

Nihče ne ve, kaj vidi pod mikroskopom; tam so le majhni madeži, ki se premikajo. Zato iz centra moči dobivajo razlage, kaj je to, kar vidijo, in le na osnovi teh tolmačenj laboratorijski tehniki in virusologi mehanično opravljajo svoj posel. Če se uprejo in odkrijejo prevare iz laboratorija, izgubijo posel ali nenedoma izginejo. Virusa AIDS nihče ni videl in podano je pojasnilo, da zelo hitro mutira.

T.i. mutacija virusa je še ena izmed laži, ki jo ponujajo kot odgovor na vprašanje, zakaj bolezni ni mogoče zatreti niti s cepivi, niti z zdravili. Virusi/exozomi ne morejo mutirati, ker niso živa bitja. Nimajo jedra, niti respiratornega, cirkulatornega, niti prebavnega sistema. So le posredniki za razstrupljanje, detoksifikacijo organizma v proteinski ovojnici, sredstvo za čiščenje organizma torej. Kot milo. In prenašalci RNK informacij. Nič več kot to.

Resnica o mutaciji virusa je v tem, da exozomi nastajajo v skladu s potrebo čiščenja; nikoli niso isti. RNK, iz katere so sestavljeni, je informacija, ki se prenaša skozi celice. Exozomi so čistilci in imajo svoj program dela, odvisno od problema in zastrupitve, s katero je organizem soočen. Zato organizem vedno ustvarja različne. Raznovrstnost exozomov razlagajo kot da »virusi« mutirajo.

Namesto teh preprostih resnic se virusu pripisujejo mistične lastnosti zelo inteligentne zverinice, ki se uspešno izogiba naporom znastvenikov s celega sveta, da bi ga ujeli in premagali. Revija National Geographic je svojo izdajo februarja 2021 posvetila virusom. Tu je moč videti celoten spekter propagande in laži o vseh mogočih virusih, a SARS-CoV-2, »povzročitelja« Covida-19, opisujejo kot nevarnega, nepredvidljive­ga, zlobnega in lahko prenosljivega. Toda takoj zatem – da bi opravičili znanstveni videz, povedo, da so virusi nosilci življenja, da jih je nepojmljivo veliko in da so zelo različni, da je v oceanih več virusov kot zvezd v vesolju, da sesalci nosijo v sebi 320.000 vrst virusov. Takoj zatem nadaljujejo zgodbo o virusih, ki napadajo vse živo, vključno z bakterijami. In zatem zopet, da so virusi igrali ključno vlogo v razvoju življenja, ki ga brez virusov sploh ne bi bilo.

V poskusih določitve virusa je rečeno, da virusi vendarle niso žive celice (a ni razloženo, od kod jim potem lastnosti živega terorista) in da je najbolje reči, da je virus – virus. Da ga ni mogoče pojasniti.  Pa vendar nadaljujejo z nesmiselnimi kontroverznostmi, ko opisujejo, da se kljub dejstvu, da vsebuje le DNK in RNK material in proteinsko ovojnico, razmnožuje po vstopu v celico in »prevzame nadzor« nad njo, dokler je ne uniči, a občasno se tu tudi ustali in »uspava«, čakajoč na »pravi trenutek«, da se odpravi na svoj ubijalski pohod. Na kratko, namesto znanstvenega pristopa k virusom se podaja kopico nasprotij, teorij in spekulacij.

Virus prikazujejo ne le kot da ima razvite možgane, temveč kot da je jasnoviden, ko se tako uspešno izogne vsem zankam. Kako mu to uspeva, če ni živo bitje, če nima metabolizma in sistema reprodukcije, tega vprašanja se zdravniki še niso spomnili. Ali pa ga ne smejo. Vedo, da bi takoj izgubili posel. Natančen odgovor na vprašanje, kje in kako nastanejo virusi, bi razkril celotno prevaro okrog virusa. Prav to poskuša nova generacija virusologov in mikrobiologov, zbrana okrog dr. Stefana Lanke v EU in ZDA. Uspešno razkrivajo vse laži o virusih, ki smo jih tu razkrili.

Omenimo še eno laž – t.i. »asimptomatske prenašalce virusa«. Opaženo je namreč, da ima večina ljudi v sebi neke bakterije, ki so neaktivne (poleg sto milijonov drugih v telesu), kot na primer bakterije tuberkuloze. Le tedaj, ko se ustvarijo določeni pogoji (hlad in vlaga) se aktivirajo in izzovejo bolezen. To dejstvo je uporabljeno za širjenje laži, da podobno lahko delujejo tudi »virusi«, da jih torej lahko imamo, čeprav nismo bolni. Zopet enaka logika prevare: tu so, čeprav jih ne vidimo.

Stranpota alopatske medicine

Sodobna alopatska medicina se bori proti »virusom« in ne proti vzrokom bolezni. Vsa alopatska zdravila so antibiotiki, steroidi (sintetični hormoni) in analgetiki – to so t.i. imunosupresivni medikamenti, sredstva, ki nasprotujejo življenju (anti-bios, antibiotik). Najboljši primer so citostatiki, s katerimi zdravijo raka s kemoterapijo. Z njimi se sistematično ubija celoten organizem po logiki, da je tumor manjši in da bo torej prej uničen kot telo, ki je večje in močnejše. A pogosto niti telo ne zdrži takšne agresije. Celotna alopatska medicina temelji na nadzorovanem ubijanju telesa.

Ko pride do zastrupitve telesa, exozomi izstopijo iz celic, v katerih so nastali, prenašajo informacije drugim celicam in čistijo organizem strupov in nepotrebnih bakterij. Njihov pojav alopatska medicina razlaga kot vzrok bolezni. To je podobno kot v primeru, ko vidimo požar in gasilce na delu ter zaključimo, da so gasilci zanetili požar. Alopatska medicina prikazuje exozome javnosti kot strupe, ki napadajo telo in povzročajo bolezni, čeprav so oni v vlogi gasilcev.

Ko je Svetovna zdravstvena organizacija v začetku leta 2020 objavila mikroskopsko sliko in informacije o »virusu« covid-19, je bil to posnetek exozoma. Velikost, izgled in DNK vsebina njihovega »virusa« in exozoma so popolnoma enaki. To je kronski dokaz, da SZO laže vsemu svetu. A njeni predstavniki so še vedno (ob koncu l. 2020) na svobodi.

V resnici ne obstajajo nikakršni virusi, ki bi zastrupljali organizem, temveč obstajajo le exozomi, ki ga čistijo in zdravijo. Nikoli ni bil po Kochovih postulatih izoliran in dokazan noben virus. Ne obstaja niti virus gripe, niti ošpic. To, kar imenujemo gripa, se pojavlja ob menjavi letnih časov, ko postane hladno in je na pragu zima. Takrat naš imunski sistem prične s čiščenjem telesa in s prilagajanjem novim, hladnejšim pogojem. Zunanja temperatura zelo vpliva na delo celotnega našega metabolizma, na imunski sistem, kot tudi na bakterije. Ko se ohladi, nam teče iz nosu in kašljamo (to imenujemo prehlad, ker je pre-hladno) – tu gre za izločanje nepotrebnih substanc iz organizma. Da bi se to okrepilo, telo morda razvije temperaturo – to je le okrepitev čiščenja; nekatere bakterije se ob povišani temperaturi ne morejo  razvijati in jih tako lažje izločimo; kdaj pa kdaj je potrebna tudi diareja. Kadar je potrebno tudi izločanje skozi kožo, dobimo izpuščaje. Vse to so simptomi zdravljenja organizma in njegovega generalnega čiščenja strupov in odpadnih produktov metabolizma, kar telo počne periodično, enkrat letno ali redkeje. Če je bila zastrupitev močnejša, tedaj je tudi proces razstrupljanja težji. Vse te procese samozdravljenja in samoregulacije metabolizma na ravni celic, ki so ponekod neugodni (temperatura, izločanje, bolečine), alopatska medicina razlaga kot bolezen in te simptome na vse načine preprečuje. Tako stanje le poslabšuje, čeprav kdaj morda trenutno umiri položaj, da je navidez bolje. Tako ustvarja farmacevtski industriji dobiček.

Otroške bolezni so prav tako prilagajanje organizma novi strukturi in ciklusu rasti telesa. Obstajajo letni, dveletni in sedemletni ciklusi rasti otroka. Imunski sistem se izpopolnjuje s pomočjo otroških bolezni. Exozomi, ki se takrat pojavljajo v telesu, opravljajo svojo nalogo in lahko tudi izstopajo iz telesa ob izločanju – kot aerosoli, in vstopijo v drug organizem. Izven telesa obstajajo le zelo kratek čas, manj kot minuto, a vendar dovolj za prehod v drugo telo. Ker so programirani za čiščenje telesa strupov, bodo svoj program nadaljevali v drugem telesu. Takrat vidimo, da se je druga oseba »okužila«, ker ima iste simptome. Vendar ne vsaka, le tista, ki ji je potrebno enako čiščenje. Tistemu, ki mu to ni potrebno, se ne bo zgodilo nič, čeprav je prejel npr. exozom ošpic.

Virusi in bakterije nastajajo in se razkrajajo v našem telesu. To je dokazoval Antoine Bechamp koncem 19. stol., njegova dela pa je v sodobnem času s pomočjo elektronskega mikroskopa dokazoval dr. Robert Young. Na njegovih posnetkih je videti, kako v naši krvi nastajajo bakterije in kako se pretvarjajo v rdeča krvna telesca. Naše telo namreč uporablja bakterije za svoj metabolizem, kjer so vitalnega pomena; nekatere ustvarja telo samo, druge pa jemlje iz okolice; obstaja pa mnogo več bakterij v okolici, ki telesu niso potrebne in neprestano skušajo prodreti v telo. Imunski sistem ima nalogo, da jih razlikuje in preprečuje vstop v telo tistim, ki so nepotrebne ali škodljive. Teh je zelo malo. Kadar kljub temu prodrejo v telo, to zboli, kar pomeni, da se poskuša razbremeniti strupov in se ozdraviti.

Viruse ustvarjajo vse celice v naravi, ne le v človekovem telesu. V litru morske vode je sto milijonov virusov. V vodi se premikajo rav tako kot v krvi organizma. Te resnice ne smejo razkriti javnosti, ker bi sicer morali sprejeti zakon, da je kopanje dovoljeno le v posebnem kondomu za celotno telo.

Edina bolezen je zastrupitev organizma in edino zdravljenje je dopuščanje telesu, da se očisti in zdravi samo. Telo je samo po sebi predvideno za ta proces. Največja laž je, da je narava sovražna do telesa, da so povsod okrog zločesti virusi, ki napadajo telo, ki je nemočno in nesposobno ozdravitve brez pomoči farmakomafije. Na vse načine se skriva resnica, da je življenje zasnovano na zavestni simbiozi vseh živih bitij.

Leta 1995 je izšla knjiga The Private Science of Louis Pasteur avtorja Geralda L. Geisona (Princeton University Press). Gre za skrivne dnevnike Louisa Pasteurja, ki jih je hranil njegov vnuk. V njih se razkriva, da je Louis Pasteur vodil dva dnevnika, enega javnega za potrebe mogočnežev, za katere je delal, ter tajni dnevnik – ta, ki je sedaj objavljen, v katerem razkriva pred svojo vestjo, da so bili skoraj vsi njegovi eksperimenti prevara s ciljem napraviti vse potrebno, da bi zagotovil želeni rezultat. Na primer – privezanemu psu je z injekcijsko iglo vbrizgal gnoj v možgane, ki je nato izhajal skozi ušesa, žival pa je tulila od bolečine. To je prikazal kot bolezen besnila, ki sicer ne obstaja.

Petindvajset let, od objave te knjige torej, obstaja materialni dokaz, da je osnova alopatske medicine, zasnovana na virusni hipotezi, laž. Oče takšne medicine Louis Pasteur je to priznal, kar je objavljeno. A to se na medicinskih fakultetah, kjer se z lažmi o virusih nadaljuje, zamolči. Mit o virusih je ustvarjen, da bi se opravičila potreba po zdravilih in cepivih. Mit je z ustvarjanjem biološkega orožja v vojaških laboratorijih še okrepljen. Exozome je namreč mogoče v laboratoriju tudi umetno ustvariti ali modificirati tako, da nimajo koristne funkcije čiščenja temveč zastrupljanja. Glede na to, da jim njihova proteinska ovojnica omogoča gibanje povsod po telesu in vstop v celice, postanejo zelo nevarno orožje. Tako se umetno vzgajajo in modificirajo bakterije za zlonamerno delovanje.

Da bi opravičili potrebo po cepljenju, so bile potrebne epidemije. Vse velike epidemije so bile umetno izzvane. AIDS (Human Immunodeficiency Virus), ebola (EVD), svinjska gripa H1N1, ptičja gripa H5N8 in vse ostalo je bilo ustvarjeno v laboratorijih za pripravo bioloških oružij. AIDS je nastal l.1978 kot del eksperimenta za cepivo proti hepatitisu B nad belimi moškimi homoseksualci v New Yorku. Ta projekt je od l. 1973 vodil Wolf Zmunes. On je razvil “cepivo”, ki je sprožilo epidemijo AIDS-a. L. 1983 so okužili Afriko, da bi svet prepričali, da ima “virus” poreklo od tam. Klinična slika ebole je popolnoma enaka kot pri malariji, tako da je ebola v resnici malarija. To je dober primer lažiranja epidemije; včasih gre zgolj za spremembo imena in proženje propagande strahu.

Španska gripa je koncem prve svetovne vojne ubila več kot 50 milijonov ljudi. Ta masovni pomor ni izzval niakakršen virus gripe temveč je bilo vnetje pljuč izzvano z močno bakterijsko infekcijo, nastalo zaradi cepljenja in uporabe aspirina. Španska gripa je bila pravzaprav »citocinska nevihta« – nesorazmerno močan odziv imunskega sistema organizma s smrtnim izidom. To je bilo nedavno dokazano z avtopsijo umrlih. Umirali so predvsem cepljeni. Necepljeni niso bili okuženi, čeprav so bili v stiku z obolelimi.

Da bi popolnoma razjasnili način prenašanja okužbe pri španski gripi, so v Evropi l. 1919 izvedli »projekt Rosenau«. V tem eksperimentu je sodelovalo sto zdravih prostovoljcev, ki niso imeli stika s špansko gripo. Od okuženih in bolnih so vzeli telesne substance – kri, sluz, slino, sluz neposredno iz pluč, in jih vbrizgavali v zdrave ljudi, jih pršili po njih, da so vdihavali ta okuženi materijal.

A zbolel ni nihče. Vzorce so zbirali iz treh različnih bolnišnic. Ker v eksperimentu niso uspeli prenesti bolezen z okuženih na zdrave, so prostovoljce odvedli do obolelih, jih izpostavili neposrednemu stiku z njimi, da bi prejeli virus z vdihavanjem njihove sape, sprejemanjem njihovih tekočin, s prejemanjem krvi od obolelih na licu mesta. Nihče ni razbolel za špansko gripo. Isti eksperiment je bil ponovljen v ZDA. Eksperiment Rosenau je največji znanstveni dokaz, da ne obstajajo virusi kot prenašalci respiratornih bolezni. Zato se o tem eksperimentu danes ne govori in zdravniki o njem ne vedo ničesar.

Za veliko kugo v srednjem veku (črna smrt) prav tako obstajajo poročila, da je bila umetno izzvana. To je sicer bakterijska bolezen. Vse prave epidemije so bile bakterijske infekcije, kot na primer kuga in kolera, črne koze in tifus. Delovanje bakterij se vešče izkorišča za zgodbo o virusih; t.i. “delovanje virusov” se meša z delovanjem bakterij. Niti zdravniki ne znajo ločiti delovanja bakterij od virusov, predvsem zato, ker virusi ne obstajajo. Po teoriji “imunizacije” oziroma delovanja cepiv ni mogoče napraviti cepiva za bakterije. Zato se vedno podtika mit o virusih. Tuberkuloza je bakterijska bolezen in za njo ni imunitete, pa vendar otroke cepijo proti tuberkulozi. Tetanus je isti primer. Ljudije teh nelogičnosti ne postavljajo pod vprašaj, ker verjamejo zdravnikom, a tem to ni nelogično.

Ob pojavu epidemij te prizadenejo najbolj prav tiste, ki so bili cepljeni; pojavljajo se tudi v populacijah, ki so cepljene preko 90%. To ruši mit o “kolektivni imunosti”. Statistična raziskovanja bolezni pri cepljenih in necepljenih kažejo in jasno dokazujejo, da cepljeni obolevajo do desetkrat pogosteje kot necepljeni. Statistični podatki o zdravju cepljenih in necepljenih bi za vedno izbrisali vse dileme okrog upravičenosti cepljenja, a ta dokaz se pred javnostjo dobro skriva.

V letu 2020 je bila izvedena največja predstava zavajanja v dosedanji zgodovini, da bi sile iz ozadja učvrstile svojo oblast nad ljudmi in izvedle transformacijo ekonomskega sistema v tehnokratsko diktaturo s pomočjo umetne inteligence. Leta vnaprej so lažno epidemijo na podlagi laži o »virusu« natančno načrtovali in so svet spremenili v umobolnico. Razlogi so ekonomski, natančneje eksistencialni. Vzpostavlja se nova ekonomija, ekonomija tehnokracije.

Več o novem pogledu na viruse najdete v besedilih: Mit o mikrobih, Bolezen v novi luči, O cepljenju

Oglejte si tudi video: Dr. James Hildreth, dr. Stefan Lanka: Virusologija je lažna znanost; virusi so egzozomi