Odkrivanje resnice o nastanku človeka in planeta, na katerem živimo, ni niti najmanj lahka naloga. A čas je tak, da bomo tudi to spoznali. Obstaja precej virov, ki prinašajo fragmente informacij in z različnih zornih kotov osvetljujejo davne dogodke, in z njimi je mogoče sestaviti vsaj grobo sliko zgodovinskega dogajanja, o katerem v šolskih učbenikih pač beremo le teorije, luknjaste kot rešeto. Čas je za pogled na zgodovino skozi nova očala.strah.jpg

Če menite, da sta znanost in tehnika na Zemlji napredna, pomislite znova. Ne poznamo niti vseh elementarnih zakonov fizike. O gravitaciji ne vemo praktično nič, čeprav se večina tehnologije ukvarja le z dviganjem in premeščanjem stvari (ubijanje z gravitacijo). Na tem mestu ne želimo razpravljati o tem, ali so veljavne znanstvene teorije pravilne ali ne. Odgovornosti za to ne nosijo znanstveniki, temveč tisti, ki z znanostjo upravljajo.

Osmanagić navaja podatek (informacije so posredovali nezemljani s Plejad), da je v vesolju Zemlja eden od 40 milijonov planetov z življenjem človeških oz. humanoidnih bitij. Pravijo, da obstaja 343 variacij humanoidov. Razlike so v št. prstov, oči, barvi kože, višini…

 

»Neuki« gradbeniki iz preteklosti

Da z razlagami zgodovinarjev nekaj ni v redu, nakazuje že dejstvo, da postanejo neverjetno skope, ko gre za prastare, vse pozornosti vredne zgradbe in arheološke objekte, ki jih najdemo na vseh koncih sveta. Kdor se želi s tem podrobneje seznaniti, naj išče pri Osmanagiću. Pri marsikatarem objektu gre za gradbeni dosežek, ki ga z današnjo tehnologijo ne znamo ponoviti, ob tem pa lahko pri njegovi nameščenosti, izmerah in naravnanosti ugotavljamo nepojmljivo astronomsko, geometrijsko in matematično natančnost. Izvedba pa je bila marsikdaj možna le v primeru, da je bila vodena daleč iznad površja Zemlje. Naj bi bilo vse to plod neukih gradbenikov, ki so komajda poznali kolo?

Koncept ledene dobe, ki ga zagovarjajo geologi, je napačen. Antropološke razlage o nastanku človeka in Darwinov nauk prav tako. Da je Zemlja trdna krogla, ni še nihče prepričljivo dokazal. Mnogi menijo, da je to podoben mit kot je bil tisti, da je ravna plošča. Prav tako le naivneži še verjamejo, da planet Zemlja nima gospodarjev, ki vse niti vodijo iz ozadja. V interesu teh je, da pokažejo spremembe kot rezultat počasnih ledenodobnih sprememb in da znanstveniki ne brskajo po prediluvijskih časih. Pomislimo, kaj bi povzročilo razkritje, da so vse globalno dogajanje na Zemlji, z marsikatero kozmično katastrofo vred, odgovorni nezemljani, katerih nasledniki imajo danes v rokah vse vzvode sveta. Tudi krščanstvo nam ne da odgovorov. V poskusu podati en odgovor odpre sto drugih.


 

Prikrivanje resnice

Da je resnica o zgodovini našega planeta tako dolgo ostala prikrita, obstaja še več motivov: če bi bila razkrita, bi ljudje razumeli zakulisje svetovne politike in politične spletke, ki smo jim neprestano priča, bi ne bile več možne. Spoznali bi svoje poreklo in se ovedli svojih potencialov, s tem pa bi postali mnogo teže obvladljivi in tako mnogo trši oreh za tiste, ki svet upravljajo. Ni potrebno biti posebno bister za spoznanje, da medijsko in versko pranje možganov s ciljem vcepljanja strahu ni nič drugega kot discipliniranje, indoktrinacija in mentalno ter emocionalno zasužnjevanje množic zaradi doseganja ciljev, ki so v nasprotju z interesom množic. Resnica je bila doslej poznana le posvečenim krogom, toda ob koncu astrološkega ciklusa, v katerem se nahajamo, se dogajajo spremembe, ki bodo spremenile tudi to.

Zemlja je biser v vesolju in kot takšna zelo zaželen kraj bivanja, kjer so se srečale številne nezemeljske rase. Da o njihovi prisotnosti ne vemo kaj več, so krivi veliki napori, ki jih vlade velikih držav pod pritiskom gospodarjev planeta že od nekdaj vlagajo v vsestransko zamegljevanje resnice. Celo po 60 letih so informacije o prisotnosti NLP-jev še vedno označene kot »izmišljotina posameznikov s pregreto domišljijo«.

Ko najdemo pravo zgodovinsko razlago, postane kopica ugank, ki se jih s sedanjimi znanstvenimi hipotezami nikakor ne da pojasniti, na mah razumljivih. Nove interpretacije so marsikdaj precej šokantne za človeka, ki je doslej razmišljal le v okviru počasnih naravnih zakonov evolucije… Burno balistično dogajanje v vesolju in z njim povezane selitve naprednih vesoljskih ras so krojili tudi zgodovino našega planeta.


 

Alternativni viri

Pri odkrivanju doslej skrite plati zgodovinske resnice se lahko opremo na več virov, med katerimi se informacije deloma razlikujejo, vendar se bistvo nekako da izluščiti. Gre za dve skupini virov: eno so prastari pisni viri, npr. glinaste ploščice in prastari zapisi, npr. Vede, Mahabharata, Platonovi zapisi…, deloma tudi Biblija, druga skupina pa so informacije, ki so bile “kanalizirane” oz. posredovane s strani bitij (lahko jim rečete angeli), ki jim potovanje skozi čas ni ovira. Takšna so na primer kanaliziranja Plejadancev in Kasiopejcev, nezemeljskih bitij, ki pomagajo človeštvu k dvigu zavesti.

Ko boste prebirali posamezne informacije, poslušajte svoj notranji glas; sami se odločite, katera interpretacija je za vas boljši odraz resnice. Včasih se bo zdelo, da je posamezna informacija tako fantastična, da si ne zasluži velike pozornosti. A pozor! Tisto, kar še včeraj za nas ni bilo možno, na primer genski inženiring, je danes že realnost. Tudi potovanja na druge svetove postanejo samoumevna takoj, ko pridobite ustrezno transportno sredstvo. S tem pa se odpre svet, ki ga poznamo le iz znanstveno fantastičnih filmov, ki tako na mah postanejo realnost.

Resnici o zgodovini človeštva in vesolja so poskušali priti do dna nekateri raziskovalci, ki ne veljajo za “resne” znanstvenike. Kako bi le veljali, ko pa s svojimi ugotovitvami pobijajo sedanje znanstvene doktrine. Nekateri med njimi so svoja spoznanja obelodanili v knjigah. Eden takih je Michael Tsarion s knjigo: “Atlantis alien visitations and genetic manipulations”, drugi je Semir Osmanagić: “Alternativna povjest”, tretji je David Icke: “The Biggest Secret”… Tudi Barbara Marciniak v knjigi “Bringers of the Dawn” pove marsikaj, vrednega obravnave. “Zarotnikov”, ki gradijo t.i. teorijo zarote,  je precej. Njihove informacije običajno začnete jemati resneje šele potem, ko dojamete, da ste doslej verjeli številnim pravljicam in lažem, ki “ne pijejo vode”.

Celovite zgodovine galaksije ali vesolja ni sposoben pripraviti noben znanstvenik, pač pa morda človek, ki bi se oprl na posebne duhovne sposobnosti povezovanja z zakladnico vesoljskega znanja. A na takšnega avtorja še nisem naletel. Še boljšo razlago so sposobni podati tisti, ki so bili tekom celotne zgodovine v dogodkih aktivno udeleženi in katerih zgodovinski spomin ni omejen kot pri navadnem smrtniku. Nekaj takšnega se najde na internetu. Gre za “Zgodovino galaksijeneznanih avtorjev (nezemljanov), ki postreže s presenetljivimi detajli in ponuja (kolikor sem uspel doslej ugotoviti) zelo celovito in natančno razlago z osupljivimi detajli, ki razjasnujejo kopico zgodovinskih ugank. O dokumentu “Zgodovina galaksije” bomo spregovorili v posebnem besedilu.

V nadaljevanju se bomo nekoliko podrobneje ustavili pri dognanjih dveh neodvisnih raziskovalcev in avtorjev, Icke-a in Tsariona. Posebno pozornost med raziskovalci si zasluži vsaj še Semir Osmanagić, a njegovo delo je preobsežno, da bi ga vključili na tem mestu. V iskanju arheoloških ostankov starih civilizacij je prepotoval ves svet in ustvaril dokumente, ki znanstveni svet spravljajo v veliko zadrego. Njegova knjiga “Alternativna povjestje prava zakladnica informacij, ki združuje bogato slikovno gradivo z njegovih potovanj z razpravami o zgodovini človeštva, vesolju, nezemljanih in še čem. Knjigo (elektronsko verzijo, download) najdete na straneh http://www.val.hr/php/, marsikaj tudi na Osmanagićevi strani http://alternativnahistorija.com/


 

******* David Icke

S svojo knjigo Največja skrivnost je David Icke razburkal svetovno javnost in razkril ozadje svetovne politike, ki jo krojijo osebnosti, pripadniki iste krvne linije, ki se vleče od prve (sodobne) sumerske civilizacije dalje. V knjigi obdela številne teme, tudi zgodovino našega planeta in se pri tem opira na dostopne doslej prezrte vire, npr. sumerske ploščice (navedki v začetku tega besedila). Kratek povzetek in še marsikaj zanimivega najdete na njegovi spletni strani.

 

Sumerske ploščice

(Izvlečki iz knjige D. Icke: The Biggest Secret).
Sumerska civilizacija je bila ena prvih začetkov naše civilizacije in srečo imamo, da je l. 1850 sir Henry Layard kakih 400 km od Bagdada, pri Mosulu, na kraju glavnega mesta Asirije, odkril na desettisoče glinenih ploščic, katerih avtorji so bili Sumerci, živeči na tem področju od l. 4000 do 2000 pred Kristusom. Najbolj poznan prevajalec teh ploščic je znanstvenik in pisec Zecharia Sitchin. Čeprav gre za eno največjih odkritij novega časa, mu uradna znanost ne posveča pozornosti. Zakaj? Ker izsledki rušijo uradno verzijo zgodovinskih dogodkov.

Sitchin, ki je temeljito preučil sumerske ploščice, trdi, da ni nikakršnega dvoma o tem, da govorijo o prisotnosti nezemljanov na Zemlji. Njegove izsledke pa potrjujejo tudi drugi dokazi in zgodovinski viri. Trdi, da je bila sumerska civilizacija, iz katere so izšle številne druge, »dar bogov«, ne mitskih, temveč telesnih, ki so živeli med nami. Ploščice jih imenujejo AN.UNAK.KI (tisti, ki so prišli z nebes na Zemljo) in navajajo, da so prišli s planeta Nibiru (Planet križanja).

Ploščice opisujejo, kako je v času zadnjega reformiranja našega sončnega sistema luna planeta Nibiru skoraj povzročila uničenje planeta Tiamat (“Vodno čudo”). Ta je nekoč, ko še ni bilo Venere in Zemlje, obstajal med Jupitrom in Marsom. Ob udaru Tiamata z luno je nastal asteroidni pas med Marsom in Jupitrom, tisto, kar je ostalo od Tiamata pa je naposled postalo Zemlja. Zanimivo, da na dnu Tihega oceana obstala orjaška brazgotina, ki bi lahko bila posledica takšnega dogodka. Sumerske ploščice sicer z osupljivo natančnostjo navajajo kopico astronomskih podatkov in dejstev, med drugim tudi nekatere, ki smo jih potrdili šele z nedavnimi posnetki Neptuna in Urana.

 

Zgodba o Homo Sapiensu

Najosupljivejše na Sumerskih ploščicah je, da opisujejo nastanek Homo Sapiensa. Sitchin trdi, da so Anunnaki prišli na Zemljo pred pribl. 450.000 leti, da bi kopali zlato na področju današnje Afrike (danes pri Zimbabveju). Sledovi, ki so jih našli angloameriški raziskovalci, potrjujejo starost vsaj 100.000 let. Čeprav ni verjetno, da so prišleki prišli iskat le zlato, je razumljivo, da ti z lastnimi silami niso mogli opravljati težkega posla in so potrebovali primerno delovno silo, ki so jo zato preprosto – ustvarili. Ploščice opisujejo, da je z mešanjem genov Annunakijev in tedanjih domorodcev po dolgotrajnem eksperimentiranju uspelo »proizvesti« posodobljenega človeka, ki je bil primeren za izbrane naloge.

Sodobna raziskovanja potrjujejo, da je pred cca 200.000 leti prišlo do iznenadnega in doslej nepojasnjenega skoka v razvoju fizične oblike človeka. Znanost molči o tem, zakaj je Homo Erectus, ki je skoraj nespremenjen živel cca 1,5 milijona let, nenadoma postal Homo Sapiens, že spočetka sposoben govora zahtevnega jezika in zakaj je dobil bistveno večje možgane. Za takšno spremembo bi bilo po naravni poti potrebno milijone let. Pred okrog 35.000 leti je prišlo pri razvoju človeka do novega skoka, do fizične oblike, ki jo imamo danes.

Za razvoj človeka sta bila, kot pravijo Sumerske ploščice, zaslužna dva »znanstvenika«, Enki (Gospodar Zemlje) in Ninti (Gospa, ki daje življenje). Slednjo v nekaterih religijah imenujejo kraljica Seramis, Isis, Diana… Preden jima je uspelo ustvariti ustreznega človeka sta ustvarila tudi ljudi z velikimi pomanjkljivostmi kot tudi živalsko človeške hibride. Čudna bitja, včasih pol človek, pol žival, ki jih srečamo v različnih mitologijah, torej niso izmišljotina. Naposled je bila najdena ustrezna kombinacija genov (bogov in domorodcev), da je bil ustvarjen človek, ki so ga Sumerci imenovali LU.LU (tisti, ki je mešan). To je biblijski Adam. Ustvarjena je bila tudi inačica ženskega spola. Annunaki so odkrito vladali planetu tisoče let, z razvojem človeštva pa je bilo potrebno to početi prikrito, iz ozadja.

 

Adam iz prahu, Eva iz rebra

V Bibliji je kopica napačnih prevodov, ki so posledica slabega poznavanja jezika. Sumerske ploščice pomagajo razjasniti to zagato. Sumerci so govorili o Edinu, središču bogov, Annunakijev, prevajalci pa so »Eden« razglasili za rajski vrt. Biblija pravi, da je bil človek ustvarjen iz “zemeljskega prahu” – gre za hebrejsko besedo “tit”, ki pa je dobljena iz sumerskega izraza TI.IT, ki pomeni »tisto, kar je z življenjem«; ustreznejši prevod bi bil torej: iz živih celic. Sumerski izraz TI pomeni rebro in življenje, zato je prišlo do pomote tudi pri izvoru Eve, ki ni nastala iz rebra, temveč iz tistega, kar ima življenje (žive celice). Po Sumercih je človeško jajčece prišlo od ženske iz Abzuu v Afriki. Današnje genetske raziskave različnih ras pa kažejo, da vse izhajajo iz istega izvora, ki je pred 180.000 do 300.000 leti živel v Afriki.

Upoštevajoč tudi druge vire je sklepati, da je človeško raso ustvarjalo več izvorov, ne le Annunakiji.

Vojne med bogovi

Sumerske ploščice opisujejo, kako so Annunaki kasneje ustvarili krvna sorodstva, iz katerih so izšli vladarji, ki so vladali človeštvu; te družine pa obstajajo še danes. V teh družinah je običaj medsebojno poročanje, nasledstvo v okviru istih krvnih zvez – takšen primer so kraljevske družine aristokracije v Evropi. Takšno mešanje ni posledica snobizma temveč služi ohranjanju določenih sposobnosti, posebno sposobnosti »menjave zunanje oblike«.

Bogovi Anniunakiji so, kot pravijo Sumerske ploščice, zaradi notranjih nasprotij in teženj za prevlado imeli mnogo medsebojnih vojn, v katerih je bila uporabljena visoka tehnologija, vključno z jedrskim orožjem. Številni zapisi, tudi indijske Vede, to potrjujejo. O jedrski vojni na primer priča staljeno steklo in drugi nenavadni sledovi v Sodomi in Gomori.

 

Vesoljni potop

Povsod po svetu v kulturah domorodcev in starih ljudstev naletimo na navedbe o veliki poplavi. Omenja jo tudi Biblija. Ni dvoma, da je med 11.000 in 4.000 letu prnš Zemljo doletela osupljiva katastrofa, verjetno celo več katastrof, ki so skoraj izbrisale človeštvo. Dokazov in zapisov o tem kar mrgoli. Najverjetneje je vsakokrat šlo za orjaške valove, tsunamije, ki so uničili vse, kar se ni nahajalo v višinah ali globini Zemlje. Tu je treba spregovoriti o legendah o Atlantidi in Muu oz. Lemuriji, o kontinentih, za katere mnogi menijo, da so na njih živele visoko razvite in napredne rase. O tem je poročal tudi Platon. Približno pred 13.000 leti je prišlo do preoblikovanja zemeljskega površja s potopom obeh omenjenih celin in dvigom delov morskega dna, na primer Himalaje, Alp in Andov. Zato na takšnih višinah danes najdemo ribje in druge oceanske fosile.

Obdobje 13.000 let je v korelaciji z obhodno dobo našega sončnega sistema okrog galaktičnega središča, ki je 26.000 let. Pred 13.000 leti se je prejšnja – zlata doba Atlantide končala s kataklizmo, zdaj pa Zemlja prihaja v novo nestabilno obdobje, ko se pričenja doba globalnega duhovnega prebujanja in nas čakajo nove preizkušnje.

 

Nastanek Venere in uničenje Marsa

Znanstvenik Brian Desborough trdi, da je nekoč v naš sončni sistem priletel planet, ki ga danes imenujemo Jupiter, trčil in se deloma razbil; del mase Jupitra se je oblikoval v planet, ki ga imenujemo Venera. Ob tem kozmičnem dogodku je prišlo do uničenja življenja na Marsu, ki je takrat letel v tirnici sedanje Zemlje (ta pa je bila bliže Soncu), tirnice planetov pa so se spremenile, tako da sta tako Mars kot Zemlja dobila današnji tir. Ob tem je tudi na Zemlji prišlo do kataklizme in potopa. Plimni valovi na oceanih, ki so se ob tem dvignili, so bili visoki 3000 m in so pobrisali vse nižje predele planeta. Izsledki botanika Nikolaja Vavilova, da vse divje rastline, ki jih je našel širom po svetu, izhajajo iz osmih različnih področij, ki so vsa planinska, ob tem niso presenetljivi.

Kot pravi Desborough, je novi planet Venera je še nekaj časa “iskal” svojo stabilno tirnico in je pri tem ob bližnjih srečanjih z Zemljo na njej povzročal nove težave. Pri enem od teh srečanj, ko je skoraj oplazil Zemeljsko ozračje, je z nje prešla na Zemljo ogromna masa ledu, ohlajenega na -273 stopinj Celzija, ki je zasul oba magnetna pola. Tako je praktično v trenutku zmrznilo vse, kar se je tam nahajalo. Pred tem je imela celotna Zemlja tropsko klimo – zaradi kupole vodne pare v ozračju, ki je ob omenjenem dogodku izginila. To teorijo potrjuje najdba mamuta, ki so ga našli globoko v snegu in ledu, s hrano v želodcu, kot da so ga presenetili na paši.

Da so Mars opustošili dogodki, povezani z Venero – gre predvsem za izgubo vode, so pokazali posnetki ameriških sond. Površino tega planeta je vodna sila nekoč zelo močno preoblikovala.


 

******* Michael Tsarion

Michael Tsarion, ki je preštudiral goro različnih virov, v svoji knjigi “Atlantis alien visitation and genetic manipulation” (download na Metafizičnem portalu Znanje), opisuje nekoliko drugačno zgodbo kot sumerske ploščice, bistvo pa je podobno. Svoja spoznanja poskuša opreti na znana neizpodbitna zgodovinska dejstva (kot npr. Trojanska vojna) in številne doslej prezrte pisne vire. V nadaljevanju nekaj njegovih ugotovitev.

Prvi veliki vesoljni potop postavlja v obdobje pred cca 50.000 leti, ko naj bi naš sončni sistem izgledal še precej drugače kot danes. Prišlo naj bi do uničenja vodnatega planeta Tiamata (tudi Maldeka ali Marduka, ki se je takrat nahajal med Marsom in Jupitrom); voda tega planeta je pljusknila na Zemljo; deževale so ribe in žabe, kamenje in led, kar opisuje tudi Biblija. To je bil prvi od dveh velikih potopov na Zemlji. V tem času so na Zemlji že dalj časa obstajala človeške civilizacije, ki so jim vladali nezemljani.

V tem pre-diluvijskem obdobju zgodovine so v vesolju potekale intergalaktične vojne med nezemljani. Nekaj skupin preganjanih poražencev, imenovanih Nefili, se je skrilo pod Zemljo, v jame in votline, misleč, da bo začasno. Bili so tehnološko napredni. O njihovem prihodu na Zemljo pričajo stari teksti, tudi Biblija, indijanci… Izkoristili so paniko in stisko ob potopu za zavojevanje in zasužnjenje prvobitnih prebivalcev Zemlje. Ustvarili so monumentalne astrološke zgradbe (koledar). Razselili so se po vsem planetu. Ukvarjali so se z genetskimi eksperimenti. Križanci (hibridi) so bili povzdignjeni nad množice, bili ustoličeni kot kralji, zaupniki… Deležni so bili posebnega šolanja, prenosa skrivnih znanj…

 

Atlantida in Lemurija

Tsarion govori o discipliniranju prebivalstva na kontinentu Atlantida in deloma uspešnem uporu. Navaja nezemeljsko skupino “Bratovščina kače” (z imeni Serpent people, tudi Serpent Masters, Race of Jehovah, Elohim, Nefilim) z visokim nivojem znanja in dvomljivo moralo, ki je z genetskimi manipulacijami ustvarila hibrid Hommo Atlantis, “sinove kač” (Sons of Serpent). Toda ti hibridni ljudje so bili preveč humani in so se upirali svojim kreatorjem, z idejami, ki niso bile v kontekstu gospodarjev. Zato je večina teh inteligentnih “sinov kač” odšla iz Edenskega vrta (Atlantida) in se izselila na celino Apalachia, kjer je zacvetela civilizacija, pozneje imenovana Lemuria (Mu = »dežela naslednikov«), s številnimi filozofi in izumitelji. Tako so iz »prvorojencev« zavojevalcev nastali močni nasprotniki. Načrtovalci so se torej morali vrniti k načrtovalnim deskam, da bi pripravili primernejše, poslušnejše bio robote. Ti ne smejo biti mentalno enakovredni gospodarjem (ustvarjalcem), temveč močno inferiorni. V Bibliji veljajo inteligentni »Edenski ljudje« za »gole« in tiste, ki naj bi jim bilo prepovedano jesti z drevesa spoznanja (dobrega in zla).

Drugo ustvarjena rasa, Adamični ljudje je dala boljše rezultate. Toda ustvarjalcem so sinovi prvorojene rase (Sinovi kač) z Lemurije pokvarili načrte, ko so vzpostavili stik z novimi bratranci v okovih in v duhovni nevednosti. Predvsem ženski del je bil bolj naklonjen predlogom prijaznih prišlekov in del populacije se je z ognjenimi vozovi (glej Biblijo, prerok Enoh) preselil na Lemurijo. Ženske so zato padle v nemilost in jih je bilo treba preganjati. To se je kasneje v polni meri udejanilo v katolicizmu, kjer je ženska postala manjvredna. Ponižanje ženske torej ni rezultat boja med spoloma temveč ima prastaro »politično« ozadje.

 

Kazen za nepokorne

Nezadovoljstvo »gospodarjev kač« glede prvorojene rase »sinov kač« je sčasoma postalo tako veliko, da so nad slednje planili z atomskim orožjem. Ta dogodek (konec Pleistocena, pred cca 13.000 leti, vojna med bogovi), vesoljni potop, so zabeležile vse kulture. »Bog je kaznoval nepokorne«. Posledice, ki so natanko takšne kot pri jedrskih eksplozijah, je še danes moč videti (Mohenjo Daro, Irak Škotska, Libija, Sodoma in Gomora). Površje se je drastično preoblikovalo, teren se je spustil ali dvignil, vulkani in tsunamiji so opravili svoje, nastale so popolnoma nove celine. Prišlo je tudi do menjave (pomika) magnetnih polov in premika osi Zemlje. Geologi opisane dogodke oz. posledice pripisujejo »nenadni kratki ledeni dobi«!

Prebivalstvo Atlantide in Lemurije je bilo zdesetkano (preživelih je kakih 100 ljudi iz Atlantide in 1000 iz Lemurije). V kolektivnem spominu preživelih so doživete strahote, ki so se vlekle skozi stoletja, pustile globoke sledove in ostale v spominu DNA do danes.

V izogib potencialnim novim napadom so se preživeli Sinovi kač (Lemurije) v majhnih skupinah razselili po svetu, kjer so v novih okoljih uporabili svoje znanje za nadvlado lokalnega prebivalstva. Odtod povsod enaki simboli – kače, zmaji , ki vzbujajo strah in so predmet čaščenja povsod po svetu. Sumerska in Babilonska civilizacija (3400 prnš) sta prvi, ki jih je navdihovala in povzdignila modrost razseljenih Sinov kač.

 

Novi genetski eksperimenti

Toda preživeli z Atlantide niso odnehali. Ker so ugotovili, da je bil glavni krivec za njihov polom Homo Sapiens, so se pri nadaljevanju genetskih eksperimentov raje lotili drugih projektov – eksperimentov na živalih. Ugotovili so, da je najprimernejše živalska vrsta za želene kombinacije – kuščarji (reptili). Svojo DNK so povezali z reptilsko in dobili poleg vse mogočih čudnih bitij tudi povsem človeške primerke, ki so se kot služabniki dobro obnesli. Drugi pa so imeli povsem reptilsko podobo in so bili močni in pretkani (odtod »hladnokrven zločinec«). Odtod tudi številne mitološke zgodbe o arhetipskih junakih, ki so se bojevali z zmaji, kačami in demoni. Ubita pošast je dobila mesto na ščitih ali zastavah junaka – odtod toliko teh simbolov v grbih in drugod (kot pri Indijancih skalpi).

Po drugi strani pa so Sinovi kač v njim prijaznih okoljih poskrbeli za nesluten napredek. Tudi oni so se ukvarjali z genetskim eksperimentiranjem. Stabilizirali so Adamične ljudi in omogočili so spolno reproduciranje žensk (Eve). Tudi sami so se družili z Adamičnimi ženskami in imeli izredne potomce. Ženske, rezervirane za ta namen so imenovali »device«. Odtod pomen devištvu, katerega pomen nam je ostal skrit, pa tudi izrazi »neomadeževana«, seme in »čista kri«. Ti izrazi označujejo naslednike, ki so bili ustvarjeni genetsko, ne spolno Kasneje so bili stiki z namenom nasledstva tudi spolni. Tako so nastali kraljevski rodovi Merovingov, Habsburžanov, Windsorjev... Krvna linija je bila zato zelo pomembna.

Fenomen zlobe je prišel v človeško zavest z genetsko manipulacijo. Od takrat ima vsak opravka z notranjo dilemo o svojem nagnjenju – človeškem ali nezemeljskem, dobrim in zlom. Notranji vzgibi imajo zunanje izraze. Vsi postdiluvijski imperiji, narodi in države so ustvarjeni po Atlantidskem vzoru. In vse ostudno in nečloveško ima korenine prav tam.

Po drugem potopu sta se vlogi spolov zamenjali. Ženske kvalitete so se morale umakniti moški agresivnosti, nasilju in pokoritvi. Hud boj za obstanek in preživetje sta vodila v navade, ki dotlej niso bile običajne. Uživanje mesa, neznano v prediluvijskem obdobju je postalo v času stiske običajno in se je obdržalo. Razredne delitve, suženjstvo, krvavo žrtvovanje, mesnost, izkoriščanje narave so postali običajni. Strategije za nadzor uma so postale sestavina umetnega življenja v mestih. Udomačevanje živali, praktična družinska organizacija (moški – glava), vojaška moč, pokoritev tujcev… O egalitarni družbi ni bilo več sledu. (Glej Urantia Book, ki razlaga tudi nezemeljsko poreklo kraljev).

 

Alternativnim razlagam na rob

V uradnih zgodovinskih učbenikih boste zaman iskali podatke za razjasnitev zgodb zgornjih avtorjev. Zgodovinarji o tem uradno ne vedo nič. Teorije in informacije, podobne zgornjim, so že vnaprej razglašene za “neznanstvene” in so predmet posmehovanja in diskreditacije. Lahko si mislite, kaj bi se zgodilo, če bi se izkazalo, da je dosedanja interpretacija zgodovine laž. Toda naj si “gospodarji planeta” še tako prizadevajo, resnica bo nekega dne planila na dan.

Kdor želi spoznati resnično zgodovinsko dogajanje, ima danes v rokah že precej gradiva, ki ga je treba precediti skozi sito objektivnosti. Marsikaj boste našli na tej spletni strani. Preveč je neodvisnih informacij, ki druga drugo podpirajo, da bi lahko kar počez vse skupaj razglasili za izmišljotino.

Če se nekoliko poglobite v detajle obstoječih znanstvenih razlag, hitro spoznate, da te ne »pijejo vode«. Avtoritete, ki usmerjajo razvoj znanosti (in zgodovine) skrbijo za to, da alternativne razlage, med katerimi so najpomembnejše različne »zarotniške teorije« (ki vključujejo obstoj nezemljanov na Zemlji), naletijo le na posmeh in diskvalifikacijo, brez resne in poglobljene znanstvene obravnave.

Obstoj neštetih dejstev in arheoloških ostankov, ki jih znanost ne zna pojasniti, niso dovolj močan argument, da bi se resneje spustili v raziskave. Zakaj ne? Te bi sprožile plaz ugotovitev, ki nekaterim krogom, ki imajo vse niti v rokah, ne bi bili všeč. Prikrivanje resnice je, če se postavimo na stališče gospodarjev planeta, ki želijo ostati prikriti, povsem razumljivo. Njihov namen je jasen: človeštvo želijo zadržati v nevednosti.

Ko spoznate prava, doslej največkrat prikrita zgodovinska dejstva, si počasi lahko izoblikujete ustreznejšo podobo o resničnem zgodovinskem dogajanju: človeštvo je vodeno in načrtno usmerjano že od samega začetka. Kdor je sposoben sprejeti to dejstvo, se mu odpro tisočera vrata k razumevanju stvari in dogodkov, ki so do danes neznanka. A ne le to; jasni mu postanejo tudi nagibi, vzroki in načrti tistih, ki danes gospodarijo na planetu. To znanje pa bi odprlo pot do drugega, še nevarnejšega znanja – o poreklu človeka, njegovih potencialih in pravih ciljih, zaradi katerih smo na planetu prisotni. Takšno ljudstvo pa bi bilo težko obvladovati in izkoriščati…

 

Osupljivi dosežki prastarih graditeljev

Jasno je, da so nezemljani, ki so prišli z zelo oddaljenih drugih svetov, razpolagali z daleč naprednejšo tehnologijo od te, s katero razpolagamo danes. Ta tehnologija je bila uporabljena v starih civilizacijah Lemurije in Atlantide, pa tudi po zadnjem vesoljnem potopu, vendar v manjšem obsegu. Naša civilizacije je zrasla ob mentorstvu manjšega števila elitnih posameznikov, ki so preživeli potop -»svečenikov«, ki so to znanje ohranili in v ozkih krogih prenašali naprej. Zato se danes čudimo gradbenim dosežkom neukih starih ljudstev, ne zavedajoč se, da je za njimi stala skupina veleumov in projektantov, ki so vedeli, kako se lotiti velikih podvigov in zakaj.

Z rastjo tehnološke razvitosti človeštva je bilo treba močne in strateške tehnologije vse bolj skrivati, javnost pa prepričevati, da so bila stara ljudstva neuka, nesposobna in ujeta v verske predstave, ki se jim danes posmehujemo. To je polresnica, ki popolnoma ignorira intelektualno in duhovno moč tistih, ki so do današnjega dne stali v ozadju. Prav ti še danes skrbijo za masovno pranje možganov celotnega človeštva.

O številnih javnosti doslej skoraj neznanih arheoloških objektih, fizičnih ostankih starih civilizacij, ki burijo duhove številnih raziskovalcev in iskalcev resnice, bomo pripravili poseben sestavek. Razlog za molk ni relativno velika časovna distanca. Nekateri objekti so presenetljivo dobro ohranjeni. Gre za že zgoraj omenjeno: ni v interesu nadzornikov znanosti, da bi človeštvo svojo zgodovino dobro poznalo. Na tem mestu le nekaj utrinkov za pokušino…

***

Na našem planetu se nahaja ogromno prastarih objektov, ob katerih znanost ostane brez besed ali pa navaja razlage, ki ne prepričajo. Navedbe o uporabljeni tehnologiji in tehnikah – na primer, o gradnji piramid, so popolnoma neprepričljive. Da je šlo za graditelje, ki so obvladali tehnologijo gradnje bolje kot mi, pričajo ogromni kamniti gradniki, ki so težki tudi po več sto ton, pri tem pa se posamezni kosi prilegajo eden drugemu z neverjetno natančnostjo. O tem je med prvimi spregovoril že Erich von Daniken.

Najverjetneje so ogromne kamnite kose prenašali s pomočjo ultrazvoka: pod posameznim gradnikom so vzpostavili močno stojno valovanje, ki je omogočilo, da se je ta dvignil v zrak, potem pa so ga le še potisnili, kamor je bilo treba… To tehnologijo še danes poznajo Tibetanci.

Piramide, predvsem tiste najstarejše, velike, niso bile grajene za grobnice. To je le kamuflaža, namenjena javnosti. Šlo je za energetske objekte, ki so jih postavljali na izbranih točkah zemlje, kjer so Zemljine čakre. Njihov namen je bil zbiranje energije, ki jo je bilo mogoče usmeriti poljubno kam. Z njimi so seveda znali upravljati le izbrani (svečeniki). Kasneje se ta znanja niso več uporabljala.

 

Kompleks zgradb na Angkor Watu v Kambodži je replika konstelacije Draco ozvezdja, kakršna je bila pred 10.500 let prnš. Slike plazilcev, reptilov so značilnost vseh kultur, egipčanske, srednje ameriške in indijske.

Velika piramida pri Gizi je usklajena s položajem zvezd v zvezdni verigi Orion, kakršno je bilo videti 10.500 let prnš. Sfinga z levjim telesom in človeško glavo v Gizi pa je takrat gledala natanko proti ozvezdju Leva.

Tudi Osmanagić postreže z zelo zanimivimi podatki (kratek izvleček):

Keopsovo piramido v Gizi so pred 73.300 leti napravili nezemljani z ozvezdja Lyre za svoje potrebe.Tristo let pred vesoljnim potopom (8104 l prnš) je postala zopet aktualna – vanjo so se skrili prebivalci s področja sedanjega Egipta, da so preživeli katastrofo. Drugi dve piramidi v Egiptu sta bistveno mlajši, drugače grajeni.

Prepričanje, da je Keopsova piramida največja na svetu, je napačno. Še večja je “bela piramida “, dvakrat višja od Keopsove, ki so jo zgradili na Kitajskem (slika spodaj levo). Na tem območju Kitajske je več kot sto piramid, ki pa jih oblasti že od nekdaj skrivajo pred javnostjo. Toda iz zraka se jih ne da spregledati… (slika spodaj desno)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viri: /59/, /73/, priporočene internet strani *I 4, 7

 

Oglejte si prezentacijo št. 50 v sklopu Prezentacije.

Piramide in monumentalne spomenike najdete tudi na Marsu (področje Cydonia).

Oglejte si tudi nadvse zanimive oddaje Iskanje izgubljenih civilizacij Semirja Osmanagića na forumu Galaksija:
1. del: Potraga za izgubljenim civilizacijama (1)
2. del : Potraga za izgubljenim civilizacijama (2)
3. del:
Potraga za izgubljenim civilizacijama (3)