(Tomaž:) Hey, stari. Tvoja zgodba o kreiranju zemljanov s strani nezemeljskih ras je res ful zanimiva. Dobil sem nekaj odgovorov na vprašanja, ki so zamenjali očitne nesmisle v bibliji. Recimo tisto o Evi iz Adamovega rebra. Lahko nadaljujeva zgodbo?

(starec:) Pozdravljen, mladi mož. Pa dajva. Naj te spomnim, da je po prvi kozmični vojni na Zemlji prišlo do sporazuma, ki je določal, da se na Zemlji ustvari nova človeška rasa, katere DNK bi bila sestavljena iz prispevkov vseh zainteresiranih strani, vključenih v mirovni proces. Šlo je za 12 humanoidnih in 1 reptilsko skupino genov. Pri tem je vsaka od sodelujočih strani poizkušala omogočiti prevlado njihove genetike v novo ustvarjenih bitjih, posebno še reptili. Ko so Atlanti zvedeli, da hočejo reptili nadzorovati njihovo raso, so pričeli Lemurijo močno obstreljevati z elektromagnetnim orožjem. To je povzročilo poton Lemurije v Pacifik. Edini preostali deli Lemurije so Havajski otoki, Kalifornija zahodno od razpoke Sv. Andreja, Avstralija, Nova Zelandija, južno pacifiško otočje, Japonska, Filipini, Tajvan in otoki JV Azije. Preživeli reptili so odšli v S Indijo ali pod površje planeta, na Venero ali v dele centralne in južne Amerike. Podzemlje je postalo domače ozemlje preživelih reptilov. Tu so razvili veliko podzemno civilizacijo. Zaradi tega so se pojavile tudi legende o peklu in demonih, ki živijo v ognju v središču planeta.

Zdaj štekam, kaj je bilo s civilizacijo Lemurije in uničenjem tega kontinenta. Baje so ustvarili zelo zavidljiv nivo kulture in sožitja z naravo. Zdaj tudi vidim, da podzemlje ni le prispodoba za potrebe kriminalcev. Tudi sem že slišal, da je v notranjosti Zemlje življenje. A sem si predstavljal, da kaka čudna bitja živijo v tekoči magmi… Podzemna mesta ne daleč od površja pa stvar seveda močno spremenijo. Če pomislim, je vse skupaj dovolj logično. Pod zemljo so bili zaščiteni pred napadi od zgoraj, okolje je mnogo bolj stabilno in varno, pred očmi so skriti… Če so imeli dobro tehnologijo, podzemnih mest ni bilo težko zgraditi.

Res je. Vsa ta mesta so zgrajena okoli notranjega zidu zemeljske skorje, ki se dotika votle notranjosti. Zgradili so tudi transportni sistem, podoben podzemni železnici, s katerim lahko potujejo v poljubno mesto na planetu v nekaj urah. Med ustvarjenimi so tudi zelo slavna podzemna mesta – Akkadia, Agartha, Hyperbolea, Šambala, ki jih raziskovalci še vedno iščejo. Najpomembnejši vhodi v notranji svet, podzemlje so preko severnega in južnega tečaja; odprtini sta tako veliki, da jih je videti iz vesolja. Zato potniškim letalom ni dovoljen prelet tečajev, a ne zaradi EM motenj, kot pravi uradna razlaga. Admiral Byrd je poročal o teh odprtinah leta 1920, dokler ta informacija ni postala tajnost. V centru, jedru notranje Zemlje, je krogla energije, ki je ostala še iz časov nastanka planeta in deluje kot notranje sonce. Njena svetloba ustvarja poznani efekt Aurora Borealis.

Tole, kar praviš, se mi zdi smiselno. Vedno sem se spraševal, kaj je s to Šambalo, ki je vzburjala duhove pred časom. Veliko ljudi jo je iskalo. A v podzemlju verjetno nihče. Kje pa so vhodi v ta podzemna mesta?

Marsikje: v gorovju Rocky mountins, Sierra Mountains, v Z delu Amerike v Ozarks in planinah gorovja Appalachi, v Alpah, v Himalaji, v Andihin na Karibih. Dostop na te teritorije varujejo tudi tako, da sprožijo masovne požare. Obstajajo tudi številni vhodi pod morjem: globoko v Pacifiku, Karibih, v Atlantiku na Azorih in pri Kanarskih ter Falklandskih otokih. Vsa ta mesta so dobro čuvana s strani teh držav in elitnih enot novega svetovnega reda. Umetni vhodi so pod novim Denverskim letališčem, ploščadjo pri Gizah v Egiptu, v mnogih zračnih bazah in v templjih v Indiji in na Kitajskem. Veliki kitajski vhod je pod Shensi piramido, zato dostop javnosti tam ni mogoč.

Raje ne bi šel tja špijonirat. Če nadaljujeva – kaj pa se je zgodilo potem, ko so se reptili preselili v podzemlje?

Ker so se reptili umaknil iz zemeljskega površja, so imeli Atlanti proste roke pri razvoju človeštva in so na planetu postavljali človeške vladarje. Na preostanku Zemlje so napravili kolonije. Pozvali so bitja s Siruisa A k sodelovanju. Pregnali so Annunnakke (kreatorje črne rase) in prevzeli njihove sluge – črnce. Ustvarili so nova hibridna bitja za kopno in morje (Merfolk – mešanica človek-delfin). Čudovita morska bitja – delfine so pripeljali iz galaksije Andromeda.

Glej no glej. Zato torej ne znamo ustvariti pravega stika z morskimi sesalci, ki so zelo inteligentna bitja. Ampak reptili pod površjem pa najbrž niso stali križem rok?

Res je. Bili so zelo aktivni. Ko so Atlanti zaznali reptilsko aktivnost pod površino planeta, so usmerili tja močne laserske in EM impulze, da bi jih uničili. Toda to je v nekaj tisočletjih oslabilo skorjo planeta do te mere, da je naposled prišlo tudi do razpada in potopa kontinenta Atlantida. Katastrofalni dogodek, ki ga biblija imenuje vesoljni potop, je imel ogromne razsežnosti; prišlo je do premika zemeljske osi. Atlantska civilizacija je razpadla. Miselne vzorce Atlantov so še bolj prevzeli strah in negotovost. Njihovi črni magi so prevzeli mesta znanstvenikov in religioznih vodij. Pred propadom se je nekaj njihovih pripadnikov preselilo na druge kontinente – v Egipt, Peru, J Ameriko, Z. Evropo, kjer so kasneje odločilno vplivali na kulture ljudstev.

No, zdaj vem nekaj več o fenomenalni civilizaciji z Atlantide, ki jo nekateri opisujejo kot tehnološko zelo napredno in ki je nazadnje zlorabila svoje znanje. Torej so s poskusi, da bi uničili reptile, Atlanti najprej uničili Lemurijo, končno pa sesuli tudi sami sebe? Če prav štekam, so se po potopu preživeli razbežali po svetu in se lotili kultiviranja domorodcev. Kako pa so to gledale druge skupine nezemljanov?

Prav imaš. Po katastrofi so vse nezemeljske civilizacije, ki so sodelovale v eksperimentih (DNA donacije pri kreiranju človeka) na Zemlji, videle priložnost zase in so pohitele z reorganiziranjem skupin, kar je povzročilo kasnejše nestrpnosti (nacionalizme). Sirijci so pomagali pri kreiranju stare egiptovske kulture. Nezemljani iz ozvezdja Tau Ceti so organizirali slovansko kulturo. Rigeljanci so poskrbeli za Kitajsko in bližnji vzhod. Medtem so tudi reptili videli priliko zase in jo izkoristili.

Zdaj si naštel precej teh ras nezemljanov. Verjetno si niso bili podobni kot jajce jajcu? Mi boš povedal kaj več o vsakem od njih? Ampak raje drugič. Za danes bo dovolj.

Velja.