plakat cjv-n

 

Morda bi želeli izraziti svoje mnenje o knjigi Človek je več?

Morda se vam je ob branju knjige utrnilo kako vprašanje?

Oboje lahko izrazite v sporočilu, ki ga poljete po e-pošti na e-naslov: zoran.zeleznikar@gmail.com

Z veseljem vam bom odgovoril!

Zoran Železnikar

 

 

Vaša mnenja o knjigi Človek je več:

Želim se vam zahvaliti, da ste bili svetilnik na moji poti samospoznavanja. Na koncu knjige so se vse predstave združile v mozaik in nato je mozaik razpadel… Dobila sem novo čisto belo platno. Moja pot je bila zanimiva, na začetku polna spotikanj, a v ozadju sem vedela, da je lahko življenje bolj mirno, prepojeno z ljubeznijo. Prebrala sem veliko knjig, nobena me ni zadovoljila na duhovni ravni vendar je vsaka dodala kamenček v mozaiku. Zadnji kamenček ste dodali vi, mozaik je popoln. Spoznala pa sem, da je ta mozaik le koncept, zato se je tudi ta razblinil v prah. Zdaj rišem po svojem platnu in se globoko zavedam, da je to platno delček nas samih; na njem se bo na koncu vse sestavilo v eno.
Loti

Knjiga odstira zamolčano plat današnjega stanja človeka in družbe. Obširen opis stanja človeštva predstavlja osebno razumevanje avtorja, ki ga je pridobil z dolgotrajnim preciznim delom zbiranja informacij. Ko odkriva človeka, ga odlikuje intelektualna ostrina, s katero odstira nevidne duhovne dimenzije človeka in jih z brezkompromisno logiko in analizo utemeljuje, ne manjka tudi oseba izkušnja, ki potrjuje njegove zaključke.
Knjiga, ki je vredna branja za vse, ki iščejo resnico o stanju človeštva ter o človeku, ki je več.
Simon

… Že v uvodu sem začutil, da je knjiga resnično napisana PRVOVRSTNO, za nekoga ki je že ODPRT, ter za nejevernega »TOMAŽA«, ter prav tako po mojem mnenju za poznavalce, oziroma še bolj ODPRTE ljudi. Trdno sem prepričan, da bo knjiga prvo delo, ki bo dejansko naredilo revolucijo v pravo smer. Izdana je ravno ob pravem času (osebno sem mnenja da je vedno pravi čas), da bo ljudem pomagala v pravo smer. Malce sem se na hitro pomaknil tudi proti koncu knjige, in moram Vam priznati, da sem NAVDUŠEN.
Kar se mi zdi najbolj zanimivo, pa je da sem ob prebiranju dobil zelo močno željo, da te besede, spoznanja in dejstva, čimprej najdejo pot do pravih ljudi.
Martin

Prebrala sem si poglavja na internetni strani in nestrpno čakam na izzid. Končno knjiga, v kateri je zajeto vse!
Do sedaj smo morali prebirati številne knjige, in izluščati bistvo, potem pa zadeve primerjati in iskati ključe, povezave. Velikokrat seveda izgubljati energijo v razhajanjih, skratka, vi ste to delo opravili v imenu vseh, ki želimo resnice! Ljudi bi morali zelo cenit to delo. Enim se bo vse skupaj zdelo kar samoumevno, zase pa vem, koliko ur svojega življenja sem namenila raziskovanju, prebiranju, pa koliko krat sem bila razočarana nad določenimi knjigami, ker so informacije podajale na izkrivljene načine.
Elda

Tako, knjigo sem prebrala. Občutki?? Še bolj sem prepričana, v sodelovanje pri projektu. Knjiga pa je vsekakor plod ogromnih raziskav in poglobljenih meditacij, napisana z občutkom, čeprav na trenutke tako globoka, da se je potrebno ustaviti, zadevo prespati in šele potem nadaljevati.
Vesela sem, da sem jo lahko prebrala. Kar se tiče ljubezni, sonca – mi je stvar kristalno jasna, saj te stvari že kar nekaj časa počnem, malo dlje časa pa potrebujem pri izločitvi telesa in osebnosti, vendar v uspeh ne dvomim.
Katja.

Za stran in vašo knjigo sem slišal včeraj na nekem forumu, in sicer se mi zdi več kot osupljiva. Nimam besed.
Grega

Čeprav sem šele na začetku knjige, sem se vam morala preko e pošte oglasiti. Knjiga me čisto zvleče vase in se moram kar pošteno bremzat, da jo berem čisto počasi. Moram priznati, da po vseh prebranih knjigah s tako imenovano duhovno vsebino, mi je ta vaša izjemno »pisana na kožo«. Vse kar je nekje globoko v meni: od vprašanj, odgovorov, pomislekov, trditev … poda točno tako, da je v mojem razumevanju in občutenju v tem trenutku mojega življenja ravno TO je TO. In moram priznati, da je vse kar sem jaz sposobna razumeti in sprejeti, v vaši knjigi tako čudovito napisano, da so moji občutki veliko večji od mojih napisanih pohvalnih besed. Iskrena hvala vam za to, kar mi s knjigo dajete.
Nevija

V zadnjih desetih letih sem za seminarje, knjige in tečaje porabila veliko denarja. Ko bi imela to knjigo na razpolago, bi prihranila denar, predvsem pa ogromno časa, energije in truda! Pa še moj um ne bi bil tako poln nekih nekoristnih informacij, za katere lahko sedaj, po branju te knjige, upravičeno trdim, da so le umska navlaka, ki me je pri napredovanju na osebni poti le ovirala! Hvala za tako izjemno, neprecenljivo delo, ki bo vsem nam zelo pomagalo pri razvoju samih sebe!
Sara

To je branje, ja, ne pa uni, ki sam u temo brcajo in folk zavajajo. Da bi blo še kej več takih knjig, ki človeku dajo mislit pa mal možgančke kravžlat! Dejmo se mal zbudit, folk, če ne bomo šli družno u maloro, z ekspresnim vlakom brez povratne karte… Pa brez zamere! Uno na konc sicer nisem čist zastopu, ampak bom pa dvakrat prebral, pa bo boljš!
Polde

Prebrala sem knjigo Človek je več in je resnično več kot vse, kar sem do sedaj prebrala. Všeč mi je tekoč in preprost jezik in predvsem način vzpodbujanja k samozavedanju. Marsikaj je nekako znano, samo, da je postavljeno v novi luči. Vsega še ne razumem popolnoma, zato sem malo presenečena, da vsebina te knjige deluje name od vsega začetka. Gotovo drži, da vse stvari, ki jih potrebujemo pridejo v pravem trenutku.
Silva