Vabilo k sodelovanju v projektu Zgradimo svet miru in ljubezni

Lotili smo se projekta, ki mu ni para v slovenski zgodovini. Nosi ime Zgradimo svet miru in ljubezni. Njegov cilj je izpolniti številna pričakovanja, ki so tihe sanje človeštva, tleče v nas že tisočletja. Zaživeti hočemo v sožitju in ljubezni do bližnjega, v sozvočju z naravo, v blaginji in radosti ustvarjanja. Ukvarjati se želimo s stvarmi, ki nas izpolnjujejo, uresničiti želimo svoje življenjsko poslanstvo in hoditi po poteh osebnostne in duhovne rasti.

Ta, na prvi pogled utopičen načrt je uresničljiv, ko pride do določenega premika v zavesti, kar lahko stori vsak. Človeku s prebujeno zavestjo, ki se zave svojih moči in darov, kaj takšnega ni nemogoče. Oboroženim z novim znanjem nam bo uspelo to, kar sedanjim nivojem znanja in razumevanja seveda ni mogoče. Zato se lotevamo odkrivanja novega znanja, zavestne ali duhovne razsežnosti in pravih vrednot, odkrivamo srčnost in svojo ljubečo naravo, kar je vse bistvenega pomena. Človek, ki dobro pozna sebe in svojo bit ter deluje z ljubeznijo, je sposoben dejanj, ki se nam danes zdijo čudežna.

Tegobe, ki so nas pestile vse doslej, sicer ne bodo čez noč izginile. Tudi v prihodnosti življenje ne bo posejano z rožicami. Pot duhovne rasti je marsikdaj posejana tudi s trni. Toda po dveh tisočletjih razvoja znanosti in tehnologije smo vendarle toliko napredovali, da boj za preživetje ni več potreben. Tehnologija lahko reši kopico bistvenih problemov, a žal so nam doslej najbolj napredne rešitve prikrivali; v trezorjih čakajo že desetletja. A rešili bomo tudi to težavo.

Vabim vas k sodelovanju v projektu, ki bo odprl vrata v prihodnost, kakršne se nam ne bo treba sramovati. Če pomislimo, kakšna alternativa se nam sicer obeta, je tu razlog več za akcijo. Nalog se bomo lotili s silno močnimi orožji, ki imajo vse možnosti za uspeh: s širšim zavedanjem, intuicijo in srčnostjo.

Prenovili bomo človeka, da bo postal Človek. Takšen Človek je primeren gradnik nove civilizacije, ki bo vzpostavila ero miru, ljubezni in blagostanja. Vsak lahko pomaga po svojih močeh in prav vsaka pomoč je dobrodošla. Pri širjenju znanja, osebnostnem in duhovnem napredku vam lahko veliko pomaga čtivo, ki ga lahko pretočite na vaš računalnik brezplačno: knjigi Planet strahu in Človek je več.

Vsebina projekta Zgradimo svet miru in ljubezni


Kako se prijaviti k sodelovanju?

Za uresničitev potrebujemo sodelavce, ki so se temu projektu pripravljeni posvetiti z dušo in srcem, pa tudi podpora drugih – tudi tistih, ki z idejo le simpatizirajo, ni odveč.

Nimamo vsi enakih možnosti za sodelovanje: nekateri se boste opredelili za aktivno sodelovanje, drugi pa le za pasivnejše sodelovanje ali načelno podporo.

 

AKTIVNO SODELOVANJE

Tiste, ki že delujete na področjih, ki zadevajo pomoč drugim, duhovno rast, svetovanje, izobraževanje in podobno ter ste se pripravljeni povezati z drugimi, vabimo k aktivnem sodelovanju v projektu Zgradimo svet miru in ljubezni. Vabljeni predvsem tisti, ki boste s svojim strokovnim znanjem lahko pripomogli k organizacijski, vsebinski in kakovostni plati projekta in njegovi realizaciji.

Prijavite se z vašim obvestilom na na e-naslov zoran.zeleznikar@gmail.com

 

PASIVNO SODELOVANJE

Tisti, ki simpatizirate s projektom, a vam razmere ne dovoljujejo aktivnejšega sodelovanja, lahko ponudite pasivnejše sodelovanje.

Z vašo prijavo k sodelovanju si boste zagotovili naslednje:

  • obveščanje o pomembnih akcijah, dogodkih, načrtih, korakih…
  • različno gradivo in materiale (knjige, filme, prezentacije, zvočne posnetke…)
  • informacije o predavanjih, izobraževanjih, tečajih, delavnicah… ki sledijo duhu projekta
  • in še marsikaj…

Prijava k sodelovanju

Lahko pa se prijavite tudi s vašim obvestilom na na e-naslov zoran.zeleznikar@gmail.com


Hvala vam za pozornost!