detektiv_lupaKako ocenjujete stran www.prisluhni.si?

Zbrali smo nekaj vaših mnenj:

Danilo:
… hvala za odlično stran, katere prebiranje povzroči, da srce obljije prijetna toplota in v njeni globini se zaiskri radost. Dodaten kamenček v mozaik veselja pa še prispevajo Ekartove misli, katerega literatura mi je že prej bila zelo blizu…

Magda:
Vašo spletno stran sem odkrila po naklučju, ko sem iskala informacije o knjigi “Največja skrivnost” ( David Icke).
Vesela sem, da je vaš glavni cilj ta, da skušate ljudem pomagati preskočiti “ovčjo” ogrado. Tudi jaz sem med tistimi , ki se ze zavedam , da sem “ovca”. Vendar to ne želim biti. Iščem svojo resnico in sem odprta za različna mnenja. Predvsem pa si želim, da bi se ljudje spremenili in živeli v sožitju z naravo in sočlovekom. Upam,da bom tudi jaz lahko kaj doprinesla k temu. Vsak mora prevzeti svoj del odgovornosti za boljši svet.
Vašo spletno stran bom priporočila svojim prijateljem in znancem.

Miran:
Hvala hvala, sem nezmerno hvaležen za ta spoznanja, za te skrivnosti življenja , ki jih nesebično in z ogromno truda posredujete nam dušam izgubljenim v labirintu življenja.

Lea:
Spletna stran Prisluhni.si je odlična za vse tiste, ki v življenju želijo nekaj več. Tudi meni je dala precej koristnih napotkov in usmeritev. Za to sem iskreno hvaležna.

Meta:
Kako sem vesela vaše strani, navdušena, že dolgo iščem nekaj takega! Hvala da se trudite, rada bi kontakt z vami.

Urša:
Pohvale pohvale za lepo stran!!! Sem zvedla zanjo šele danes…res, navdušena!

Neta:
Sem pa le našla nekaj kar je vredno mojega časa. Ne, da je le zanimivo predvsem je zelo poučno. Televizija nam posreduje izkrivljene informacije predvsem so  nabite z zastraševanjem. Potreben je vpogled z druge strani. To pa najdem v prisluhni.si. Za enkrat odlično. Mislim, da se vam bom pridružila z kakšnim pismom.

Sandra:
Do zdaj nisem vedela, da obstaja tako čudovita spletna stran. Tudi sama se z dviganjem zavesti ukvarjam dalj časa, in tako kot ste omenili, pomagati si moramo v teh trenutkih razkrivanja resnice. Skupaj smo močnejši! Hvala k vašemu doprinosu ozaveščanja ljudi!

Borut:
Stran prisluhni.si mi je zelo všeč. Besedila so res neverjetna, dala so mi povod za drugačno razmišljanje. Stran je res super.

Silva:
Zelo me veseli, da je vsebina strani Prisluhni.si in še posebej knjiga Človek je več tudi drugim tako zanimiva kot meni. Prebrala sem že kar nekaj različnih knjig, ki so mi bile na voljo, ampak še nobena me ni nagovorila tako neposredno z prepričljivimi argumenti, je pa res, da to velikansko število informacij, ki so še tako nove, ne morem kratko malo prebaviti, kot se reče. Zato je potreben čas. Skoraj vsak dan grem na spletno stran in preberem eno izmed besedil, najprej sem šla na najboljša besedila. To je res tako, kot bi šla v prvi razred, s tem, da nas v osnovni šoli niso učili brati z srcem ampak samo z glavo. Verjetno mi je knjiga Človek je več blizu tudi zato, ker enkrat za spremembo ni ameriška ali kaj prenesenega od drugod, saj lahko samo v slovenščini berem besedila tako, da začutim tisto več.

Tudi projekt Zgradimo svet miru in ljubezni je edini način, da preživimo. Podpiram ga in upam, da bomo premagali demone v sebi in stopili na pot svetlobe. Nekje sem že brala, da bomo nekoč živeli tako, ampak celo sama si bolj težko predstavljam danes.
Želim ti veliko čudovitih predstavitev knjige in še več prepričljivih besedil, na nas pa je, da vsak dan spreminjamo sebe in svet okoli sebe.
Vesna:
Z možem sva prebrala vašo knjigo in bila navdušena – ne le, da ste predstavili ključne teme za današnjega prebujajočega se človeka, izvrstno ste čez celo knjigo gradili tudi celotno “pot” razumevanja – preko načina podajanja, z doslednostjo, nagovorom in poudarki. Tudi sama se zavedava, da še takšna modrost “pade” mimo človeka, če se ne pripravi plodne “njive”, kamor jo je moč posejati. Resnično lepo delo, darilo za Slovenijo.