Nevedni niso nevarni
… da je zadnja stvar, ki si jo želijo vlade, kritična javnost, ki je sposobna pametno razmišljati. Krčevito si vas želijo zadržati v milnem mehurčku nevednosti. In prekleto dobro jim gre. Izobraževalni sistemi so naravnani tako, da mladega človeka odvračajo od osvajanja pravih miselnih konceptov, prepoznavanja bistva in dojemanja celote. Namesto tega nas polnijo z brezvrednimi informacijami, ki jih človek ne more smiselno povezati. To vodi v negotovost in občutek nemoči.

Združevanje na pohodu
… da je bil leta 2005 sprejet sporazum med ZDA, Kanado in Mehiko. Ta sporazum, o katerem javnost ni bila obveščena in ki ga ni sprejel ameriški kongres, spaja omenjene države v eno državo brez meja. Imenuje se Severnoameriška Unija. Sporazum je podpisal George Bush ml. brez obveščanja ali soglasja javnosti. Ne gre za trgovinski sporazum temveč za odpoved suverenim pravicam, kar se bo odrazilo tudi v povsem novi valuti, imenovani amero. Nova valuta je podlaga skupnosti brez mej, po vzoru EU. S tem sporazumom bo ameriška ustava postopoma prenehala veljati. Za projektom stojijo iste osebe kot za ustanovitvijo EU. V rokah imajo vse medije. Severnoameriška unija je enak projekt kot Afriška unija in skorajšnja Azijska unija, ki se pripravljajo. Ko bo napočil pravi trenutek, se bodo vse te unije zlile v eno samo, globalno državo. To bo zadnje dejanje načrta, ki ga uresničujejo že več kot 60 let – to je ena svetovna vlada. Če hočemo ali ne, imeli bomo eno svetovno vlado. Edino vprašanje je, ali bo do tega prišlo na miren način ali z vojno. 

Mediji in pranje možganov
…da je za oblikovanje javnega mnenja med mediji najbolj uporabna televizija. Negativna sporočila, kot so novice, grozljivi in nasilni filmi, odločilno vplivajo na vedenje gledalcev.  Kako misliti, kaj početi, kako izgledati. Kaj je potrebno imeti, da bi bili “IN”, kateri politični usmeritvi slediti… Sadam Hussein je slab, Bush je o.k. NLP-ji in ukrivljene žlice so nesmisli, primitivni filmi, nogomet in pijančevanje preko vikenda so o.k … Ljudje si ne drznejo nasprotovati, kajti večina s spranimi možgani bi se jim smejala. Tako se že tisočletja skrbi za ohranjanje javnosti v nevednosti. Skoraj nihče ne ve, kaj se v politki, gospodarstvu in religiji resnično dogaja. Enako velja za človeško zgodovino, človekov resnični izvor, dejansko stanje Lune in Marsa, vesoljski program, prosto energijo, naravno zdravljenje, duhovno zdravljenje, resnično življenje Jezusa, človeško svetlobno telo (dušo in auro) ipd..

Psihološko vojskovanje
… da je Tavistockov inštitut za proučevanje ljudi v Sussexu središče raziskav angleškega psihološkega vojskovanja. Tavistockove metode so uporabljane po vsem svetu. Tisk, radio in filmi, ki že desetletja služijo manipulaciji množic, so učinkovita sredstva za pranje možganov. Vodilne položaje v vseh tiskovnih agencijah in večini informativnih medijev zasedajo člani CFR (Svet za zunanje zadeve). To so: Reuters, Associated Press, United Press, Wall Street Journal, Boston Globe, New York Times, Los Angeles Times, Washington Post, ABC, NBC, CBS in RCA. Večini časopisov služijo za vire. CFR, ki je povezana z RIIA (Kraljevim inštitutom za mednarodne zadeve) in Odborom tristotih, ima svoje člane tudi na vodilnih položajih največjih energetskih združb, vojski in vladi ZDA. Tako nadzirajo vse javno življenje v razvitem svetu.

Zakaj so NLP-ji še vedno nesmisel
… da je CIA odgovorna za to, da svetovna javnost NLP-je še vedno obravnava kot nesmisel, seveda po krivici: samo junija 1952 je bilo zračnim silam prijavljenih 250 videnj NLP, Modra knjiga pa ima dokumentiranih 2.000 primerov. Leteči krožniki so predstavljali vrsto nevarnosti, zato je CIA razvila informativno politiko – pretkano in brezobzirno cenzorstvo. Sprožili so široko kampanjo zanikanja, smešenja, razvrednotenja informacij o NLP po vsem svetu. Če ne gre drugače, se osmeši očividca. Ta politika prikrivanja je bila bolj uspešna, kot je CIA kdajkoli pričakovala, zahvaljujoč  strategiji zasmehovanja. Ugledni tisk se je, kar zadeva “uradne izjave”, izkazal za nadvse lahkovernega. 

Posledice razkritja obstoja NLP
…da bi bile posledice razkritja obstoja NLP za ves svet dramatične. Vse religije bi se morale spremeniti, kajti resnica je precej bolj preprosta od tiste, ki jo že tisočletja učijo cerkve. Naša oskrba z energijo bi se spremenila, kajti spoznali bi zastonjske energetske vire, ki ne onesnažujejo. Naftni konglomerati, jedrski lobiji itd. bi propadli. Monetarni sistem bi propadel –  česar ne bi dovolila nobena vplivna skupina. Naši politiki bi prišli v veliko zagato, kajti ljudje na tem svetu bi spoznali, da obstaja le eno človeštvo, in da so državne meje kot ostanki dušeče preteklosti, ki nima več smisla. Kdo bi še zaupal političnim voditeljem, ko bi se izkazalo, da so nam desetletja lagali samo zato, da bi obdržali svojo moč? Da se ta informacija ne sme razkriti, so torej zelo tehtni razlogi. In poskrbljeno je bilo, da se ni.

Bio-psihološko vojskovanje
… da ima bio-psihološko vojskovanje že dolgo brado. Primer »nevidne vojne«, ki je postal znan javnosti, je tako imenovani »Moskovski signal«. Ko so leta 1962 v ambasadi ZDA v Moskvi preverjali, če je kje nameščena prisluškovalna naprava, so odkrili mikroval, ki je bil usmerjen neposredno na ambasado. Odkrili so, da so možne posledice delovanja mikrovalov glavoboli, bruhanje, utrujenost, splošna telesna oslabelost, slabost, razdražljivost, strah, depresija, slabše spominske sposobnosti in rak. Po trditvah svetovalca za varnost, Zbigniewa Brzezinskega, je imelo osebje na ameriški ambasadi v Moskvi najvišjo stopnjo rakavih obolenj na svetu. Po krajši prekinitvi zaradi zahtev predsednika Lyndona Johnsona, naslovljenih na ministrskega predsednika Alekseja N. Kosygina, se je bombardiranje z mikrovalovi nadaljevalo.

Verjeti uradnim verzijam?
… da ni nikakršnega dokaza, da je to, kar nam trobijo znanost in mediji, resnica. Ali imate en sam trden dokaz, da je tisto, kar vam pravijo javna občila, znanstveni leksikon ali poročilo NASA, resnica? Javnosti je bilo na primer rečeno, da na Marsu ni življenja, a to še ne pomeni, da to zares drži! Razumeti morate, da so vesoljski programi prav tako v rokah monopolistov kot mediji, in nihče, razen znanstvenikov, ki so neposredno vpleteni v projekte, resnično ne ve ničesar. Veljavnost vsake uradne informacije, ki jo dobimo, je vprašljiva, ker je sami ne moremo preveriti in verificirati z osebnim izkustvom. A glede na to, da imajo oblastniki – lastniki medijev, nadzorniki znanosti, šolstva… drugačne interese kot javnost, so takšne informacije že v osnovi dvomljive vrednosti. Posebno še, če prispevajo k uresničitvi skritih ciljev oblastnikov.

Vremensko orožje
… da obstaja dokaz, da so množično uničenje, ki ga je med letoma 1982/83 v Tihem oceanu povzročil El Nino, namerno povzročili Sovjeti s poseganjem v ionosfero. Pasatni vetrovi nad ekvatorjem so bili podvrženi učinku zapore, zato so se vodni tokovi, običajno usmerjeni proti Aziji, kopičili pred zahodno obalo južne Amerike. Iz meteorologom neznanih razlogov, je prišlo do hudih nalivov v Peruju in neurja v Avstraliji, potresov, plazov in tornadov v J Kaliforniji.
Takšne učinke je moč ustvariti z ELF valovi (izjemno nizkih frekvenc), ki jih usmerjajo skozi zemljo v ionosfero, in s tem ustvarijo ogromne stoječe valove. Dr. Michrowski je že leta 1978 pisal o tem, da so Sovjeti že pozimi 1976/77 uspeli določiti resonanco zemlje in bili zmožni ustvariti dokaj stabilne stoječe valove na določenih lokacijah, s čimer so lahko zaustavili ali spreminjali tok zelo hitrih višinskih vetrov na severni polobli.

Strah s TV ekranov
… da televizijski programi spodbujajo mentaliteto potroštništva in krepijo prepričanje, da nimate dovolj dobrin. Pri pretežnem delu vsebin na TV programih gre za vcepljanje strahu in za indoktrinacijo – vcepljanje stališč in preračunljivo vzbujanje čustev. S prestrašenim in ukalupljenim človekom je lahko manipulirati. Strah je glavno orodje manipulacije, s katerim je uresničljivo skoraj vse; je mamilo in obenem sidro, ki vas priklene na dno oceana neskončnih možnosti. V svetu brez strahu bankirji in politiki ne bi mogli kontrolirati ljudi. Ko oseba deluje brez naravnega vodstva intuicije, je plen vrtincev negativne energije, ki so prisotni na planetu na vsakem koraku. Telo propada zaradi pomanjkanja povezave z višjimi ravnmi; brez vodstva intuicije ima ego priložnost, da po svoje gospodari in vodi v neravnovesje, ki naposled povzroči bolezen.

Načrt za rešitev Zemljanov
… da so se že leta 1957 v Huntsvillu, v Alabami, srečali pomembni znanstveniki, da bi proučili podatke iz na novo nameščenega satelitskega programa. Dr. Carl Gerstein je napovedal, da bo intenzivno onesnaženje zgornje atmosfere do konca tisočletja povzročilo katastrofalne razmere. Ugotovili so, da v prihajajočem stoletju posledično na zemeljski površini človeško življenje ne bo več mogoče. Zato so razvili načrt, o katerim je seznanjena večina današnjih UFO-logov, njegovo obelodanjenje pa je stalo življenja že nekaj oseb. Prejeta sta bila dva načrta: 1. Izgradnja velikih podzemnih, samozadostnih  mest,  kjer bi  se  namestila  »elitna družba«,  in  tam živela, dokler ne bi  bilo življenje na zemeljski površini ponovno mogoče. 2.  Kolonizacija drugega planeta, t.j. Marsa. Oba omenjena načrta se postopoma uresničujeta, po prvem je zgrajenih že 75 podzemnih mest.

Podzemna mesta na Zemlji
…da je po načrtu za izgradnjo velikih podzemnih mest (reševanje planeta Zemlje) zgrajenih že cca 75 podzemnih mest, 65 od teh na severno ameriški celini, eno v švicarskih Alpah, eno v Transvaalu, v južni Afriki, in eno v Pine Gapu, v Avstraliji. Leta 1992 je ena od oseb iz avstralske »čistilne brigade«, ki je imela vstop v podzemno bazo, navkljub grožnjam, povedala, da Pine Gap sega približno trinajst kilometrov globoko, deluje po načelih  proste energije, ima jezera, viseče železnice, lastno sadje in zelenjavne vrtove itd. Po uradnih informacijah lahko Pine Gap brez težav prenese neposredni jedrski udarec. Med ameriškimi podzemnimi mesti so podzemne baze Dulce Base, v New Mexicu Area 51, Groom Lake v Nevadi, »Country Club« v Marylandu in Los Alamos, imenovan »Sanjska dežela«, v Kaliforniji, kjer se izvajajo genetski poskusi na ljudeh (kloniranje), testni poleti in izdelujejo kopije strmoglavljenih krožnikov, kot tudi testiranje projektov, kot so pulzijski pogoni.

Kdo je George Soros?
… da je George Soros, ki ga nekateri poveličujejo kot nekakšnega »Robina Hooda računalniške dobe«, eno od orodij za gospodarsko in politično vojskovanje v rokah Rothschildov. Z nadvse drznimi finančnimi manipulacijami, s katerimi napade finančne sisteme posameznih držav, zasluži bajne vsote denarja. Brez trdnega zaledja finančnega mogotca Rothschilda bi kaj takega ne bilo možno. Z mogočno skupino »tihih partnerjev« je ustvaril bogastvo v višini 10 milijard ameriških dolarjev, ki mu služi tudi kot vzvod za vznemirjanje evropskih valut. Tako je l.1993 zakuhal zgodbo z Angleško banko in zaslužil milijardo dolarjev. Lotil se je tudi nemške Bundesbanke, se vpletal v politiko Poljske, SZ, Madžarske, Jugoslavije itd. in povsod z zvijačo zaslužil ogromno denarja. Je prijatelj lorda Carringtona in Lawrenca Eagleburgerja; oba sta imela odločilno vlogo pri vojni v Jugoslaviji.

Svetovna vlada v senci
… da je pogoj za sodelovanje v politični areni v ZDA, da postanete prostozidar. Po Wilsonu, predsedniku med prvo svetovno vojno, še ni bilo nobenega predsednika, ki ne bi pripadal Iluminatom, z izjemo Eisenhowerja, njihovim plačancem, ki je napravil bliskovito kariero. Iluminati so svetovna vlada v senci. Preko svojih glavnih organizacij CFR (Svet za zunanje zadeve), Odbora tristotih, organizacije Skul&Bones, grupe Bilderberg ter trilateralne komisije imajo v rokah vse pomembne vzvode sveta. Nadzirajo gospodarstvo v ZDA in drugod, globalno politiko, vojsko, nafto, energijo, medijske lobije… Člani so predsedniki družb, bankirji, nepremičninski agenti, ekonomisti, politični znanstveniki, odvetniki, založniki, politiki… Njihov cilj je ena svetovna država (Novus ordo seclorum). Z eno vlado (njen zametek so Združeni narodi), eno vojsko (za zdaj NATO) in enim plačilnim sistemom bodo lahko obvladovali vse in vsakogar.

Prikriti lastniki medijev
… da so vsi pomembnejši svetovni mediji, med katerimi so največje TV mreže in filmska industrija (Hollywood), v rokah iste svetovne oligarhije, Iluminatov. Eustace Mullins, čigar knjige so v Kanadi in ZDA prepovedane, je razkril, da se v ozadju največjih ameriških TV mrež – NBC, ABC in CBS skriva ista ekipa. Čeprav naj bi bile tri mreže krvoločne tekmice, pa gledanje večernih poročil razkrije, da ima vsaka od njih vsak večer zelo podoben program; običajo so točke sporeda celo v istem vrstnem redu. Skoraj vse »novice« so propagandne točke, ki imajo namen, da še nadalje poglobijo težnje v smeri novega svetovnega reda. Edina variacija, ki je dovoljena v železnem nadzoru TV novic, je končna točka, »zanimivost«. Britanska tajna služba v Londonu za TV mreže vsak dan pripravi 10 do 12 »sprejemljivih« novic, jih posreduje v Washington, kjer jih CIA rutinsko odobri in izroči naprej TV mrežam. »Selektivnost« prenosnikov novic ni bila nikoli vprašljiva.

Poreklo Obame
… da morda Barack Obama, novi predsednika ZDA, svoje pravo poreklo prikriva. Pravo poreklo je namreč za politika lahko tudi usodno. Si predstavljate, kaj bi bilo, če bi ljudje zvedeli, da jih je od 43 ameriških predsednikov kar 33 v krvnem sorodstvu? Obama naj bi bil rojen v Honolujuju kot otrok bele matere iz Kansasa in črnega očeta iz Kenije. Toda neketeri  pravijo drugače. Rodil naj bi se beli materi in belemu očetu, temna polt pa naj bi bila posledica genetskega mešanja v materinem rodu. Njegov pravi oče je menda belec Frank Marshall Davis (bojda nekdanji sodelavec FBI), ki ga Barack priznava za svojega mentorja. Zaradi otrokove temne zunanjosti je bilo verjetno primerneje, da so mu našli temnega očeta – g. Obamo. A zveza s človekom, ki ga priznava za svojega “mentorja”, je zelo očitna in nenavadna. Zanimivo bi bilo pogledati DNA sliko Baracka in gospoda Davisa. Žal je Barackova mati kmalu za tem, ko je on postal senator, umrla za rakom.

Mit o globalnem segrevanju
… da je globalno segrevanje, za katerega naj bi bil odgovoren človek, še ena od zank, s katero želijo človeštvu pognati strah v kosti. Skoraj nobenega dvoma več ni, da so spremembe, ki jih opažamo, le del celotnih sprememb energijskega polja celotne heliosfere in Sonca. Podobne spremembe se  kažejo na vseh planetih našega sončnega sistema. Dejstva so izkoristili in  v priročno zgodbo preoblikovali največji kapitalisti sveta, ki si obetajo velikanske profite in pridobitev položaja za globalni nadzor in nadzor industrijskega razvoja po vsem svetu, posebno na vzhodu (Kitajska in Indija), v Afriki in v Evropi.
Zanimivo je, da je CO2 težji od zraka in zato ne more onesnažiti gornjih slojev atmosfere ter biti razlog efektu “steklene grede”. Podobno je bilo z zgodbo o ozonski luknji. Ko je kemični koncern Dupont ob izločitvi menda škodljivega freona dobil ogromen posel (in farmacevtska industrija z zaščitnimi sredstvi pred soncem), so ozonske luknje izginile. “Raziskave” so pokazale, da jih ni več.

Skrita sporočila v glasbi
…da že desetletja na zavest množic na prikrit način, npr. z »vzvratnim maskiranjem«, vplivajo z glasbo . Pri visokofrekvenčnem snemanju je sporočilo z “backmaskingom” posneto v nasprotni smeri in dodano glasbi pri takih frekvencah, da ga uho ne more več slišati, podzavest pa ga razume. Primer: skupina KISS (Kings in Satan’s Service); pesem: God of Thunder;  Sporočilo: “The devil himself is your God!” Tehniko so uporabili tudi Beatli. John Lennon je leta 1962 povedal Tonyju Sheridanu v Hamburškem Star Club: “Vem da bodo Beatli imeli uspeh, veliko večji kot druge skupine. To vem ker sem za ta uspeh prodal dušo Satanu!” Pesem: Revolution No, sporočilo: “Start smoking marihuana, and: Turn me on dead man”. (dead man = Jesus)