glina 1Poleg hrane za telo nujno potrebujemo tudi hrano za dušo, sicer ta doživlja vse hujšo stisko, ki se odraža v usihanju naše človečnosti. Kako se duhovno okrepčati, kako se dokopati do “zdrave” duhovne hrane, ki je “lahko prebavljiva” in duši prijazna? Naša srečanja Krepčilni pogovori so namenjena obravnavi pomembnih tem, ko po uvodni predstavitvi tematike tudi sami sodelujete, predstavljate in preverjate svoja stališča, poglabljate svoje znanje in širite svojo zavest.

Potrošništvo povzroča vse hujšo duhovno lakoto. Čas je, da nasitimo tudi dušo!

O ciklusu srečanj

Na srečanjih Krepčilni pogovori ne želimo le teoretizirati temveč želimo delovati za resnični napredek pri širjenju naše zavesti. Želimo širiti obzorja z obravnavo tematik, ki plemenitijo človeka in gradijo mostove med nami. Želimo ponuditi pomoč pri osvajanju celovitejšega pogleda na življenje. Želimo odkrivati svoja stališča in izkušnje v zvezi s posameznimi temami, želimo soočati mnenja in graditi popolnejše predstave o nas samih in o stvarnosti, ki je za nas kozmična uganka.

Podrobneje želimo spoznati mehanizme in zakone, ki vodijo človeška življenja, da bomo znali na ustreznejši način reševati osebne probleme in probleme družbe. Želimo prenehati s ponavljanjem preživelih programov in dram svojih staršev. S prebujeno zavestjo želimo odkriti pomen lekcij v življenju in njihova sporočila.

Petindvajseto srečanje: Strah

Srečanje na to temo bo v sredo, 12. julija 2017 ob 19:00 v prostorih Društva za širjenje obzorij in duha Prisluhni si v Ljubljani, Alešovčeva ul. 6 (glej zemljevid).

Posvetili se bomo problemom, ki rušijo kakovost vašega življenja. Voditelja sta Zoran Železnikar in Jani Urbanc.

Vstop je prost, prostovoljni prispevek je namenjen podpori društva Prisluhni si.

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave – elektronsko (spodaj) ali na telefon 040 424 532.

Elektronska prijava:

{rsform 15}