Ne spreglejte – Inuaki – Knjižica, ki širi obzorja Zgodba Aryane Havah INUAKI je kratka (33 strani, v hrvaškem prevodu) in pretresljiva izpoved o preteklosti, sedanjosti in prihodnosti Zemlje. Govori o naravi človeka in zgodovini človeštva – te informacije so nam bile predolgo skrite. Zgodovina človeštva, kakršno opisuje tudi knjiga Človek je več, ni izmišljotina. Obe knjigi prinašata optimističen pogled na sedanji položaj in na prihodnost ter budita vero v človeka, v njegovo premoč nad zavojevalci in zavest, da nam bo uspelo. Širimo to zavedanje v čim širši krog prijateljev in znancev!

 

cjv-2ČLOVEK JE VEČ

Ta osupljiva pripoved o raziskovanju sveta in sebe je prav tisto, kar današnji človek najbolj potrebuje. Naučiti se mora razumeti sebe – in s tem človekovo bistvo – zavest kot bistveni element – da bo lahko razumel družbo in svet. Tudi zgodovina je drugačna, kot smo se učili; zamolčali so nam nekaj bistvenih informacij.

Vse skupaj moramo vzeti kot dragoceno šolo, katere lekcije imajo en sam namen – vzpodbuditi dvig naše zavesti. Dokler se tega ne man-is-more-1p-sm2zavemo, se utapljamo v breznu strahu in nevednosti, v katerem izkušamo izbrano izkustvo – svojo majhnost.

Človek je več, kot si znate ta hip predstavljati. To je resnica, ki je bila doslej prikrita. Vredni ste, da jo spoznate in zaživite človeka vredno življenje.

Knjiga Človek je več je bila predstavljena v oddaji Duhovni utrip na TV SLO 1. Več…
Prevedena je tudi v angleški jezik – MAN IS MORE

Drage prijateljice in prijatelji, v nastajanju je nova knjiga Zorana Železnikarja z naslovom Svetloba na podstrešju, s podnaslovom Lahkotni pogovori za krepitev modrosti in širjenje duha. Knjiga je pripravljena po vzoru Odštekanih pogovorov na tem spletišču – kot pogovori med modrim starcem in mladeničem Tomažem. Zanimiva, duhovita in duhovnih modrosti polna berilca, ob katerih boste uživali. Knjiga bo ugledala luč sveta predvidoma v maju. Vabljeni k prebiranju nekaterih besedil.

Slikovni zapis predavanja JE NAŠ PLANET VOTEL? Tezi o Zemlji – polni krogli nasprotuje kopica realnih argumentov. Dinamo teorija temelji na trhlih temeljih. Tekoče železo npr. sploh ne prevaja magnetnega polja. Obstaja veliko dokazov, da je Zemlja votla, tako kot tudi drugi planeti. Oglejte si predavanje Zorana Železnikarja Je naš planet votel? v ujet.si predavalnici, ki vam bo odprlo nov pogled na naš planet.

Čas je za korak k večjemu zavedanju …

Na svetu si, da gledaš sonce.
Na svetu si, da greš za soncem.
Na svetu si, da sam si sonce
in da s sveta odganjaš sence. (Tone Pavček)

Svet je poligon za našo osebnostno in duhovno rast. Naša prepričanja in stališča ga delajo takšnega, kot ga vidimo. S spremembo naših prepričanj se spremeni tudi svet. Smo sredi procesa transformacije. Vse, kar doživljamo, so lekcije, iz katerih se učimo. Spoznavamo, da je naš največji sovražnik pravzaprav – najboljši učitelj… Ko to dojamemo, se življenje dramatično spremeni. Ko razumemo, ne obsojamo več. Zaživeti moramo s srcem. A da bi utišali klepetavi um, se moramo marsikaj naučiti o sebi. Več…
Modrost Dalai Lame Ko so Dalai Lamo vprašali, kaj ga najbolj preseneča, je odgovoril: »Človek«. Ker žrtvuje svoje zdravje, da bi zaslužil denar. Nato žrtvuje denar, da bi spet dobil svoje zdravje. Zatem pa je je tako zaskrbljen za prihodnost, da ne uživa sedanjosti; rezultat tega je, da ne živi v sedanjosti ali prihodnosti; živi, kot da nikoli ne bo umrl, in potem umre, ne da bi kdaj zares živel.

Oglejte si sekcijo Prezentacije (horizontalni meni) z odličnimi PowerPoint predstavitvami.
Ne prezrite prezentacije Skrito ozadje globalne krize: kakšni so resnični razlogi zanjo. Vredno ogleda!
Preberite si tudi besedilo Neznano o denarju – morda se vam niti ne sanja, kako daljnosežen vpliv ima denar na našo civilizacijo.

Želite prejeti brezplačen izvod knjige Planet strahu (elektronska verzija)?
Kliknite tukaj.

 
O NAMENU STRANI www.prisluhni.si>

Ta stran je namenjena vsem, ki želite od življenja nekaj več. Treba se je prebuditi in se oborožiti z novim znanjem. Tako spoznate, da ste božansko bitje, ki pričenja odkrivati svoje pozabljene moči in darove. Odločite se in zaživite življenje, vredno Človeka. Kakovost življenja je odvisna od kakovosti dojemanja stvarnosti. Potrebne so ustreznejše informacije, boljše in globlje razumevanje stvarnosti in sebe, več zaupanja v lastne občutke.

Tu se trudimo odkrivati pot do znanja, informacij ter bistvenih spoznanj o življenju in bivanju (ne le v fizični stvarnosti), do modrosti, zbranih iz številnih virov. S tem znanjem boste lahko premagali strah in nevednost, pospešili svoj spiritualni napredek in dosegli dvig zavesti. Spoznali boste, da to najlaže dosežete tako, da prisluhnete – sebi. Vas zanima, ZAKAJ? Več O NAMENU IN UPORABI te spletne strani.
Sodelujte pri projektu Rojstvo novega sveta. Z razširjeno zavestjo je uresničljivo vse.

Vsem, ki se vključujete v komentiranje besedil: na komentarje k posameznim besedilom ne odgovarjamo. Če želite odgovor, pišite na zoran.zeleznikar@gmail.com.

Za vedoželjne, ki hočejo nekaj več … v nadaljevanju strani