Pozdravljeni, iskalci modrosti.

V predprazničnem času vas želimo razveseliti z dvema knjigama izpod peresa enega največjih duhovnih mojstrov, Samaela Aun Weorja,
ki sta dragoceno branje za vas in vaše prijatelje.

Samael Aun Weor, ustanovitelj Svetovnega gnostičnega gibanja, je zadnji veliki duhovni mojster, ki je človeštvu predal znanje, doslej posredovano le v strogo zaprtih duhovnih in ezoteričnih krogih: znanje o resnični odrešitvi človeka, ki je povezano z njegovo spolno preobrazbo.

Moškega in žensko, ki v spolnem stiku postaneta eno bitje, obdajo mogočne kozmične sile, iste sile, ki so ustvarile vesolje. Če nakopičene spolne energije in semena z orgazmom ne prelijeta temveč jo zadržita in usmerita skozi njuni telesi, dosežeta učinke pomlajevanja, revitalizacije organov in celotnega telesa ter močno okrepita svojo duhovno moč. Takšna »višja spolna dinamika« je nujno potrebna za transformacijo človeka v popolnega človeka – človeka angela. Prelomnico, ko je človek pred eoni pozabil to modrost, Sveto pismo imenuje izgon iz Raja. Namesto, da bi spolno energijo izkoristil za lasten napredek, jo v spolnem odnosu izgublja, teši živalski nagon in se vse bolj siromaši.

Zaradi stigmatizacije spolnosti doslej to znanje ni moglo v javnost. Prav to znanje je tisto, ki v vse bolj zaostrujočih krizah potegne človeško civilizacijo iz blata.

samael-revolucija-dialektike-2

samael-sporoilo vodnarja-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knjigi, ki sta v slovenskem prevodu pravkar zagledali luč sveta, sta Revolucija dialektike in Sporočilo vodnarja. Prva je odličen priročnik za osebnostno in duhovno preobrazbo, druga pa je napoved prihodnosti človeštva in razlagalka apokaliptičnih zapisov.

Knjigi nista na voljo v knjigarnah, lahko pa ju naročite na e-naslov zoran.zeleznikar@gmail.com.