Knjiga Človek je več

cjv-naslovnica-1

Tiskano knjigo pošljem vsakomur, ki je pripravljen podpreti projekt Rojstvo novega sveta (o tem obširno na strani www.enost.si), katerega del je tudi izdaja te knjige. Najpogostejši prispevek je med 20 in 30€, v skladu z vašimi možnostmi.

Za prejem  knjige pošljete mail na naslov zoran.zeleznikar@gmail.com z navedbo vašega poštnega naslova, na katerega vam knjigo pošljemo, in vašega prispevka. Znesku prištejemo 5,24€ za poštnino. Plačate poštarju ob prevzemu knjige. Knjigo prejmete v nekaj dneh.

Tisti, ki si prispevka za knjigo ne morete privoščiti, me kljub temu lahko pokličete za brezplačen izvod; telefonska številka je 040 424 532.

Knjiga je sicer dostopna tudi v knjigarnah po ceni 24,90€.

Podatki o knjigi:

  • knjiga obsega 300 strani v formatu 160 x 230 mm, vključuje slikovni material
  • mehka broširana izdaja z zavihki
  • izdana je v samozaložbi


Elektronska verzija knjige Človek je več

Doslej sem podaril preko 3000 izvodov elektronske verzije knjige in cca 300 izvodov tiskane. Žal pa moram poravnati materialne stroške tiskane izdaje, zato je brezplačno izdajanje knjige do nadaljnega ustavljeno.

Tudi za elektronsko verzijo knjige tako prosim za vaš prispevek, priporočen znesek je 10€.
Ugodno je, da se o postopku predhodno dogovorimo; pokličete me na telefon 040 424 532.
Znesek
nakažete na TRR SI56 0206 8124 3855 769 pri NLB (Zoran Železnikar, Ul. Tončka Dežmana 4, Kranj).
Na e-naslov zoran.zeleznikar@gmail.com mi pošljete e-pošto, navedete ime in znesek prispevka, jaz pa vam s povratno pošto pošljem e-verzijo knjige.

Tisti, ki si prispevka za knjigo ne morete privoščiti, kljub temu lahko dobite brezplačen izvod; pokličete me na zgornjo telefonsko številko.

Prijetno branje, Zoran Železnikar