Tiskana verzija knjige Človek je več

cjv-naslovnica-1Knjiga v tiskani obliki v knjigarnah ni dostopna. Brezplačen izvod je bil poslan vsem večjim knjižnicam.

Knjigo lahko naročite po e-pošti pri avtorju (e-naslov zoran.zeleznikar@gmail.com) in jo prejmete po pošti.

Lahko jo dobite tudi na predstavitvah knjige, ki tečejo po knjižnicah širom po Sloveniji. O predstavitvah najdete več informacij tukaj.

Podatki o knjigi:

  • knjiga obsega 300 strani v formatu 160 x 230 mm, vključuje slikovni material
  • mehka broširana izdaja z zavihki
  • izdana je v samozaložbi

 

 

Elektronska verzija knjige Človek je več

Postopek prevzema elektronske verzije knjige Človek je več lahko izvedete le tukaj – na strani www.prisluhni.si

Avtor Zoran Železnikar vam elektronsko verzijo knjige podarim.

Poklanjam vam jo iz srca, z iskreno željo, da bo pomagala iz vas napraviti srečnejšega človeka. Ta knjiga je kot poljub za vas, ki vas bo – kot Trnuljčico – prebudil iz predolgega sna. Vsakemu od vas bi rad stisnil roko ali vas objel in vam pomagal do spoznanja, da ste čudovit človek (kako težko nam je zdaj to verjeti!). Če to ni mogoče, želim vzpostaviti stik z vami vsaj preko e-pošte.

A tudi vi lahko storite nesebično dejanje iz srca. Vse svoje napore usmerjam k delu za vas, sočloveka in skupnost, in tudi tu brez denarja žal (še) ne gre. Vaš denarni prispevek je dragocen. Z zbranimi sredstvi boste omogočili, da bodo zaživele številne dejavnosti v okviru projekta Zgradimo svet miru in ljubezni. Storite kaj za lepšo prihodnost. Prispevajte, kolikor želite.

Vaš prispevek bo izraz vašega obilja. Ko darujete, utrjujete svojo zavest o obilju. “Vesolje” vas bo pri tem podprlo tako, da ga boste resnično doživljali. Vsako vaše darilo se vam v takšni ali drugačni obliki vrne. Kopičenje v svojih rokah pa utrjuje v vas zavest o pomanjkanju. Darila najbolj oplemenitijo – vas same!


Postopek prevzema elektronske verzije knjige ČLOVEK JE VEČ

Hitrejša pot: Izpolnite spodnji obrazec
in knjigo boste prejeli kot priponko elektronski pošti na vaš e-naslov.

{ BreezingForms : clovek_je_vec, ,1}

 

 

Počasnejša pot (druga možnost): pošljite mi elektronsko pošto.

Knjigo vam pošljem v odgovoru na vašo elektronsko pošto, kot priponko.

Zadostuje da na moj e-naslov pošljete sporočilo, kot je navedeno spodaj.

Prosim vas, da prejete elektronske verzije knjige ne posredujete drugim. Raje jih usmerite na www.prisluhni.si, kjer bodo tudi oni knjigo dobili brez težav.
Tako lahko ohranjam nadzor nad razdeljevanjem in obenem pridobim vaš elektronski naslov, ki ga lahko uporabim za obveščanje. Zato vas prosim za naslednji odgovor:

Ali lahko vaš poštni naslov pošiljam obvestila o dogodkih, priložnostih in akcijah (predavanja, delavnice, tečaji, predstavitve, nove knjige…) , ki so namen projekta: “Zgradimo svet miru in ljubezni” (DA/NE)

Vaše sporočilo na e-naslov zoran.zeleznikar@gmail.com naj vsebuje vsaj tri vrstice:

1. “Želim prejeti elektronsko verzijo knjige Človek je več”

2. Odgovor je DA (ali NE)

3. Vaše ime in priimek

Lahko zgornjim suhoparnim podatkom dopišete še kaj, kar mi želite sporočiti. Vesel bom vsakega stika z vami.

Knjigo vam bom poslal na naslov, s katerega bom prejel vaše sporočilo, ali na drugega, če ga boste navedli v točki 3 poleg imena.

 

Kako lahko darujete?

Vaš prispevek lahko nakažete na bančni račun SI56 0760 6462 2125 253.

Pri tem se lahko poslužite elektronskega plačila ali pa uporabite tole položnico, ki jo iztiskate (po možnosti na barvnem tiskalniku) na papir. V namenu plačila ne pozabite navesti vašega imena.

Vabim vas, da se udeležite številnih srečanj in predavanj, ki jih bom izvedel v različnih krajih po Sloveniji (o tem boste obveščeni v besedilu Srečanja in prireditve). Tam mi vaše darilo lahko izročite osebno. Tudi če bo darilo le stisk roke in prijazna beseda. Na teh srečanjih boste lahko prejeli tudi tiskano verzijo knjige.

Vsem dobrosrčnežem hvala od srca!

Z ljubeznijo, Zoran Železnikar