spregledano-3d-m2Knjigo Spregledano poslanstvo spolnosti si lahko zagotovite po promocijski ceni 20€ + poštnina. Pošljemo vam jo po pošti.

 

Knjiga bo kmalu na voljo tudi v knjigarnah.

 

Naročilo lahko izvedete na dva načina: 

Naročilo s predhodnim nakazilom

Plačilo 22€ (s poštnino) izvršite z nakazilom na TRR SI56 0760 6462 2125 253, kjer kot namen plačila obvezno navedete vaše ime in priimek ter “za SPS”. Kot naslovnika navedete: Zoran Železnikar, Ul. Tončka Dežmana 4, Kranj. Na e-naslov zoran.zeleznikar@gmail.com pa mi pošljete obvestilo o želenem številu knjig, vplačanem znesku in naslovu, kamor vam knjigo pošljemo.

Naročilo s plačilom ob povzetju knjige

Na e-naslov zoran.zeleznikar@gmail.com mi pošljete obvestilo o želenem številu knjig in naslovu, kamor vam pošiljko pošljemo. Poštnina je v tem primeru zaradi poštne nakaznice nekoliko dražja, 4,5€, skupaj torej 24,5€. Plačate poštarju ob prevzemu pošiljke.

Knjigo vam pošljemo v najkrajšem možnem času, najkasneje v dveh delovnih dneh po prejemu naročila.


Knjiga Spregledano poslanstvo spolnosti sodi v zbirko Človek za tretje tisočletje in dopolnjuje knjigo Človek je več, prvo knjigo v zbirki.

cjv-4


POSEBNA UGODNOST: Ob promociji nove knjige imate ugodno priložnost, da skupaj z njo knjigo Človek je več prejmete po 40% nižji ceni – za 15€. Obe torej za 35€, s poštnino vred je znesek za plačilo 39,5€. Postopek naročila je enak zgornjemu. V primeru predhodnega nakazila mi po e-pošti sporočite, da  gre za “Paket SPS in ČJV”.