spregledano-3d-m2Knjigo Spregledano poslanstvo spolnosti si lahko zagotovite popromocijski ceni 20€ + poštnina. Pošljemo vam jo po pošti.

Knjigo lahko naročite tule in jo prejmete po pošti, na voljo pa je tudi v knjigarnah.

Poštnina znaša 2€, če izvedete nakazilo na bančni račun (spodaj) oz. 4,50€, če plačate poštarju poštno nakaznico, ki jo pripravimo za vas.

Knjiga Spregledano poslanstvo spolnosti sodi v zbirko Človek za tretje tisočletje in dopolnjuje knjigo Človek je večprvo knjigo v zbirki.

cjv-4

 

POSEBNA UGODNOST: Ob promociji nove knjige imate ugodno priložnost, da skupaj z njo naročite knjigo Človek je več po 40% nižji ceni – za 15€. S poštnino vred je znesek za plačilo 37,50€ ob predhodnem bančnem nakazilu, oziroma 40,40€, če plačate poštarju. Postopek naročila je opisan spodaj.

 

 

Postopek naročila

Naročilo knjig lahko izvedete na dva načina: 

A/ Naročilo s predhodnim nakazilom

Plačilo 22€ (za Spregledano Poslanstvo spolnosti) oz. 37,50€ (za paket SPS+ČJV) izvršite z nakazilom na TRR SI56 0206 8026 0966 894 pri NLB, kjer kot namen plačila obvezno navedete vaše ime in priimek ter “za SPS” (oziroma SPS+ČJV, če naročate obe). Kot naslovnika navedete: Društvo Prisluhni si, Rupa36B, 4000, Kranj. BIC koda NLB banke je LJBASI2X

B/ Naročilo brez predhodnega nakazila (plačilo ob povzetju knjige)

Knjigo v tem primeru plačate poštarju ob prevzemu. Poštnina je v tem primeru zaradi poštne nakaznice nekoliko dražja, 4,50€, skupaj torej 24,50€ za knjigo Spregledano poslanstvo spolnosti (oziroma 40,40€ za SPS+ČJV).

Pošilko vam pošljemo v dveh delovnih dneh po prejemu naročila.

Posredovanje podatkov

Potrebujemo vaše podatke (znesek plačila in naslov), da vam knjigo pošljemo.
Koristno je navesti tudi telefon, da vas nemudoma kontaktiramo, če so kake nejasnosti.

 {rsform 13}