(Tomaž:) Zdravo, stari. Danes te bom pa jaz zasul z informacijami. Na internetu sem zopet naletel na čtivo, ki mi je dalo vetra. Zopet nekaj informacij, ki me utrjujejo v prepričanju, da bo treba na zgodovino gledati v ful drugačni luči. Marsikaj, kar nam tvezijo v šolah in v medijih, je eno samo nakladanje, ki je namenjeno slepitvi pohlevnih ovčic, kakršni smo ljudje, to pa zato, ker se sploh ne vprašamo, ali je kaj soli v tem, kar nam vlivajo v glave, in potemtakem nismo nič drugačni od živali, ki jim lahko rečeš karkoli, pa to sprejmejo brez prigovora, ker kdor ima čisto oprane možgane pač niti ne poskuša…

(starec:) Pozdravljen, mladi mož. Ustavi se malo, prosim. Začel si s takšno ihto, da te sploh ne dohajam.

Začniva lepo počasi. Povej mi najprej, kaj si našel, kje in kdo je avtor.

Okej. Torej, informacije sem našel na internetni strani Davida Icka, ki je med drugim napisal knjigo The Biggest Secret oz. Največja skrivnost.

Hm, da. O njem sem že slišal. On je opozoril na krvno povezanost vseh vladarskih in kraljevskih družin na svetovnih dvorih.

Tako je. Tisto, kar pravi, se da genealoško preveriti, saj veš – družinska drevesa pomembnih familij in to. V glavnem – iz napisanega sem razbral, da svetovno politiko že tako rekoč od pamtiveka vodi iz ozadja skupina krvno povezanih posameznikov, ki so potomci “bogov” oz. križanci nezemljanov z zemeljskimi hčerami. To krvno drevo, ki predstavlja vez s t.i. Iluminati, povezuje takorekoč skoraj vse vidne osebnosti v zgodovini, njihova dejanja in politika pa so del premišljenega načrta, ki se odvija že tisoče let. Skozi zgodovino je bilo poskrbljeno, da se kraljevska kri ni mešala s krvjo “neposvečenih” in da so se prestolov lahko polastili tisti, ki so izvajali politiko temnih sil v ozadju.

Avtor, ki ga omenjaš, je eden glavnih predstavnikov »teorije zarot«. In pogosto ljudje takoj, ko slišijo kaj takega, zastrižejo z ušesi in nehajo poslušati, češ – zopet zlobno natolcevanje proti legitimnim oblastem. Vendar tisti, ki zna misliti s svojo glavo, ne bo kar apriori zavrnil vsake informacije ki jo oblasti in njeni simpatizerji zavračajo. Kajti, tako kot si je človek vzel pravico, da kroji usodo živalim, tako si lahko višje razvita bitja lastijo pravico, krojiti usodo nam, bitjem na planetu Zemlja, ki gotovo ni edini planet z inteligentnim življenjem v vesolju, prav gotovo pa ni najinteligentnejši. Tisti, ki hoče najti resnico, jo bo zaman iskal v uradnih razlagah in v medijih. Do pravih informacij ni tako preprosto priti, in običajno je resnica tako drugačna od uradnih zgodbic, da jih je kar težko sprejeti. Toda vrniva se k tvojim informacijam. Kaj kažejo krvne povezave, ki jih omenjaš?

Omenjena krvna linija sega do prvih pomembnih vladarjev starega sveta – Egipta, Sumerije, Babilona in Grčije, na primer egipčanskih faraonov vse do 1550 prnš. in še nazaj, vključno z Ramzesom II., ki ga imamo za največjega faraona vseh časov. Ta linija se vleče skozi vso zgodovino vse do danes, do dinastije Bush, ki je dala dva izmed zadnjih ameriških predsednikov! No, če greva malo bolj po vrsti, iste krvi je bil Aleksander Makedonski, učenec Aristotela, pa najslavnejša egipčanska kraljica Kleopatra in njen drugi mož Mark Antonij. V isto drevo sodi Herod iz zgodbe o Jezusu. Linija se nadaljuje do družine Pizon, ki je, kot navaja avtor, napisala izvorne tekste Svetega pisma. Ista kri je tekla tudi po žilah Konstantina Velikega, ki je krščanstvo pretvoril v religijo. Torej je bilo ustoličenje krščanstva pomemben del načrta, saj je bil tako zagotovljen mentalni program, ki je omogočil vcepljanje suženjske miselnosti velikemu delu sveta. Iz družine Pizon so izšli tudi nekateri od kasnejših papežev. Ta rodbina je odigrala v zgodovini pomembno vlogo. Okrog tega berila, ki naj bi bilo najpomembnejše čtivo na svetu, pa so bile kasneje prelite reke krvi in še danes bi marsikateri vernik raje umrl kot sprejel dejstvo, da gre za konstrukt in izmišljotino.

Biblija res ni tisto, za kar jo razglašajo. Pa vendar ni vse tako iz trte izvito, kot si morda misliš. Je kljub vsemu zelo zanimivo delo, ki povzema kopico resničnih zgodovinskih dejstev. A vrniva se h krvnim linijam.

Dobro. Krvna linija se kasneje nadaljuje v Evropi preko merovinške veje. Klana Merovingov se spomnim iz zgodbe o svetem gralu, ki naj bi se nahajal v kraju Rennes-le-Chateau v južni Franciji. No, potem je tu Karel Veliki kot car Zahodnega rimskega cesarstva in serija skoraj vseh francoskih kraljev od Ludvika I. do Ludvika XVI. Ta zadnji je oženil Marijo Antonijeto iz istega krvnega sorodstva, oba pa je pogubila francoska revolucija. Zanima me, če je od njiju tekla modra kri. Potem je tu veja angleških kraljev od Henrika I. do III., dinastija Stuart. Sem sodijo tudi Jurij I. II. in III., kraljica Viktorija, Edvard VII., Jurij V. in VI., sedanja kraljica mati, kraljica Elizabeta II., princ Charles ter princa William in Harry iz Charlesovega zakona z Diano.

Zanimivo. Kaj pa v Ameriki?

Med 42 ameriškimi predsedniki skoraj ni takega, ki bi se genetsko razlikoval. Menda jih je do danes kar 33, ki imajo krvno nasledstvo s Charlemagneom, najbolj poznanim francoskim monarhom in z Alfredom Velikim, angleškim kraljem. Slavni George Washington, John Adams, Thomas Jefferson, Delano Roosevelt in drugi, vse do Georga Busha, vse to je ista krvna linija!

Če preskočimo malo v bolj domače loge – tudi dinastija Habsburžanov sodi k istemu krvnemu deblu, pa španski kralj Juan Carlos in kaj vem, kdo še. Lahko bi še nadaljevala, a mislim, da ni potrebe.

Stvar mi je precej poznana. Zelo natančne rodovnike kraljevskih družin najdeš v knjigi Karla Shawa Kraljevske norčije /63/. Tam bereš tudi o tem, kako je številne med njimi, posebno pa Jurija III. pestila norost, ki je bila genetsko pogojena. Osebno menim, da večina teh slavnih vladarjev ni mogla prav veliko usmerjati politike, ker so bili precej nesposobni, pač pa so zato veliko več naredili drugi možje iste krvi, ki so delovali bolj v ozadju. Tu je treba omeniti predvsem finančnike kot so Rothschild, ki so pridobili v svoje roke vse pomembne vzvode tedanjega in sedanjega sveta. Ti so še najbolj krojili svetovno politiko v začrtanem duhu. Rothschildi, ki so verjetno najmočnejša dinastija na svetu, so postali poznani v 18. stoletju, ko je Mayer Amschel v Frankfurtu osnoval finančno dinastijo in svoje sinove postavil za voditelje glavnih svetovnih bank. Rothschildi predstavljajo eno najvišjih Iluminatskih krvnih vej na planetu.

Zdaj si me spomnil… Veš katera informacija pa je bila največji dinamit – vsaj zame – na tej zgodbi?

Poslušam.

Napni ušesa. Hitler je bil Rothschild! To me je vrglo na rit. Dokazov, da so Adolfa Hitlerja in naciste ustvarili in financirali (preko Centralne banke Anglije, banke Kuhn Loeb, in drugih, ki so financirale tudi Oktobrsko revolucijo v Rusiji!) prav Rothschildi, menda ne manjka. Dosegli so, da je Hitler prišel na oblast in izvrševal načrt, ki je bil že davno začrtan. Srž Hitlerjeve vojne mašinerije je bil kemijski gigant I.G. Farben, pravzaprav oddelek Standard Oila, ki so ga vodili Rockfellerji s podporo Rothschildov. Rothschildi, ki naj bi veljali za podpornike in zaščitnike židovskega naroda, so torej stali za Hitlerjem!

To sem prebral že v več virih. Tudi Anastazija govori o tem. Rothschildi in Iluminati ustvarjajo številne izvenzakonske potomce v svojih tajnih programih razmnoževanja, pri čemer te otroke vzgajajo pod drugimi imeni in pri drugih starših. Tudi Bill Clinton, ki je menda krvno povezan z Rockfellerji, naj bi nastal na enak način. O I.G. Farben pa je bilo v zadnjem času precej povedanega. Dokumenti o vlogi tega koncerna v tretjem rajhu so dostopni javnosti. In kako povezujejo Hitlerjevo krvno sorodstvo z Rothschildi?

Torej – Hitlerjeva babica Marija Anna Schiklgruber je bila mlada služkinja na Dunaju v palači Rothschildov, v kateri je živel Salomon Mayer, in je zanosila. Njen nezakonski sin, Hitlerjev oče Alois je skrival svoje pravo poreklo, a je bilo kasneje razkrito. Kaže, da je Adolf spoznal svoje poreklo, preden je postal kancler, in izkoristil je vso pomoč, da je lahko uresničil svoje načrte, ki očitno niso bili samo njegovi.

O Hitlerjevem poreklu sem bral tudi v Zgodovini galaksije in še kje, zato to zame ni nič posebno novega. Tam je bilo rečeno, da je bil Hitlerjev pogrom na Židi maščevanje nad njegovim Židovskim očetom, ki ga je v rani mladosti pustil z materjo v nemilosti. A to se mi ne zdi prav verjetno. Zelo natančne informacije, ne sicer o Hitlerjevem poreklu, dobiš pri Istarhovu (Udar ruskih bogova); ta zelo podrobno razlaga Hitlerjevo vlogo in dogodke, ki so šli v precej drugačno smer, kot so njegovi podporniki pričakovali. Kakor je tam razbrati, jim je krepko mešal štrene. Zato dvomim, da bi Hitler pohlevno izpolnjeval le načrte, ki so mu bili zaupani. Stvar je verjetno bolj zamotana, kot se zdi na prvi pogled.
Tudi sam sicer menim, da se svetovna politika diktira iz ozadja in da se načrti teh režiserjev uspešno uresničujejo. A marsikaj jim je šlo tudi narobe, posebno v zadnjem času, ko ozaveščenost ljudi narašča. Do objektivne sodbe o posameznih stvareh prideš le tako, da se nasloniš na več neodvisnih virov. Vsako informacijo je treba kritično presojati, primerjati z drugimi in ugotoviti, ali se vklaplja v že preverjeni koncept. In ko človek začne razmišljati s svojo glavo in sešteje dva in dva, mu postane marsikaj razumljivo, o čemer se drugim niti ne sanja.