Pozdravljeni!

V veselje mi je prebirate vašo stran Prisluhni.si. Takšnih strani in predvsem ljudi svet zadnje čase še kako potrebuje.

Sam sem star 20 let in sem se na duhovno potovanje odpravil pred kratkim. Dobro dene, ni kaj. Svet vidim čisto drugače, mislim drugače, predvsem pa je moje zavedanje glede vseh stvari napredovalo na višjo raven. Okolico dojamem na povsem drugačen način. Sedaj razumem kaj pomeni, da kvaliteta mojega življenja ni pogojena z izkušnjami, ampak kako na te izkušnje gledam, kaj se iz njih naučim. Imam še veliko stvari za postoriti, a ne zunaj sebe, v materialnem svetu, temveč znotraj sebe, v tistem delu, ki je zame neviden in je preprost a hkrati tako težko razložljiv.

Opažam, da je ljudem samoumevno gledati, predvsem pa razglabljati o nasilju med ljudmi in nad naravo. Omeniš jim ljubezen, preprostost, mir, prijaznost pa te postrani gledajo?! Hec, mira zagotovo ne bodo našli zunaj sebe, temveč v njih samih. Z namenom postati boljši, se vsak dan trudim narediti svet boljši zase in za druge, ki tukaj bivajo. Pa madonca no, saj smo povezani. Upam, da 100% prebivalcev tega prelepega sveta to čim hitreje dojame.

Zares vam želi, da vam stran ponese v višave, v istem dihu vas pa prosim, da sama stran ne postane pomembnejša od tistega, kar želite z njo sporočiti. Sicer sem pa še eden, ki verjame v vas!

Upam, da se kdaj osebno spoznamo in kakšno rečemo. Povezani smo pa tako ali tako že. 🙂

Lp, Aljaž

 

 

Aljaž,

toplo pozdravljen. Hvaležen sem vam za pozornost in prave misli, h katerim se pridružujem tudi sam. Upam tudi, da bomo skupaj lahko še kaj konkretnejšega napravili, kot da modrujemo po spletnih straneh in še kje.

Lahko vam zatrdim, da je namen spletne strani prisluhni.si prav takšen, kot ga oznanjam. Bralci in sodelavci boste lahko to preverjali in korigirali neskladnost, če bi bilo kdaj potrebno, vendar obljubim, da si bom sam prizadeval za to. Hvala za opozorilo. Vem, da so pasti ega zelo zvite in se jim je včasih težko izogniti, zato sem pozoren na to.

Vsekakor vas vabim k sodelovanju; če imate kako idejo, ki bi jo radi sporočili na tej strani, kar na dan z njo.

Vaše pismo sem objavil med pismi bralcev. Če s tem ne soglašate, mi sporočite.

Hvala in lep pozdrav, Zoran