Ali se vam zdi, da v občutkih in vtisih, ki jih doživljate v najbolj intimnih trenutkih partnerskega odnosa, dosegate vso globino in doživljate resnično izpolnitev? Ste kdaj pomislili, da spolnost morda ponuja še veliko več?

Ena najbolj varovanih modrosti v starodavnih izročilih je, da je sveta spolnost vhod v raj. Kako naj to skrivnost sodobni moški in ženska razumeta? Kakšen je resnični potencial spolnosti in kako ga uporabiti?

Spolnost je namenjena krepitvi zdravja, vitalnosti, ustvarjalnosti, dolgoživosti in ustvarjanju duhovne moči. V spolni akt vstopamo s telesom in dušo. Če je prisotno le telo, duša trpi. Takšna »napredna spolnost«* je praznik življenja, način za doživljanje sebe kot celostno bitje.

Pred vami je izziv. Če ste še dovolj živi, da ste se pripravljeni podati v podvig, lahko korenito spremenite kakovost svojega življenja. Ali imate dovolj poguma, da se poslovite od starega seksa in se podate v svet spolnosti, ki obeta veliko več? Ponujamo vam znanje in napotke, ki utegnejo korenito spremeniti vaše življenje.

Vaš razmislek o udeležbi na delavnici lahko olajšajo naslednja vprašanja:

On:
1.    Ali sem svoji partnerki pripravljen ponuditi le svoje spolne organe ali pa sem ji pripravljen odpreti tudi in predvsem dušo?
2.    Sem jo pripravljen sprejeti v svoje srce kot boginjo, s katero bom doživel celovitost življenja in izkusil njegovo polno slast?
3.    Ali se zavedam, da boginja lahko ljubi samo moškega, ki živi svoje moško poslanstvo?

Ona:
1.    Ali v njem lahko prepoznam dušo, ki je prava zame?
2.    Sem pripravljena predati se njegovi duši in mu pomagati preseči njegov ego, ki se razkriva v neprijetnih lastnostih?
3.    Ali si želim z moškim, ki živi svoje poslanstvo, tudi jaz prepoznati in udejaniti vse svoje ženske potenciale?

Vabljeni na skupno druženje, kjer se bomo poglobili v skrivnosti napredne spolnosti in poiskali ustrezna pota do nje. Delovali bomo v ozračju zaupanja, iskrenosti in sproščenosti, z zajamčeno diskretnostjo.

Delavnica ni namenjana tistim, ki iščejo instant odgovore zunaj sebe. Ne zanima nas še tako visoko cenjeno znanje, ki za vas nima uporabne vrednosti. Želimo vas pripeljati do vaših izkustev v spolnosti, ki vas približujejo pristnemu doživetju vaše celovitosti in božanskosti.

Bodite pripravljeni na nepričakovano!

* Termin »napredna spolnost« uporablja Zoran Železnikar v svoji knjigi Spregledano poslanstvo spolnosti, da bi običajen seks ali spolnost ločil od tiste, ki jo prakticirajo prebujena, ozkih pogledov osvobojena človeška bitja.

Prisrčno vabljeni!

 

O voditelju delavnice

Zoran Železnikar, po izobrazbi magister elektrotehnike, je tudi publicist, pisatelj, predavatelj in vnet raziskovalec fizike in metafizike.
Začel je kot prevajalec (John Gray: Moški so drugačni, ženske tudi), nato pa je s knjigo Planet strahu (1999) stopil na avtorsko pot.  Po knjigah Človek je več  in Slovenska pot v prihodnost se je lotil raziskovanja človekove vitalnosti. S knjigo Pot do živahne moškosti je pokazal, kako pomembno je gospodarno ravnanje s spolno energijo, nato pa je v knjigi Spregledano poslanstvo spolnosti tematiko spolnosti poglobljeno obdelal na izviren način.

Praktično deluje tudi kot terapevt, predavatelj in voditelj številnih delavnic, s katerimi je v letih 2012 in 2013 navduševal udeležence, dokler ga tematika spolnosti ni pritegnila k pisanju zadnje knjige. Z nastopi v medijih (TV, radio) je s provokativnimi temami nekajkrat tudi razburkal javnost.
Na spletni strani www.prisluhni.si, ki velja za eno najbolj bogatih in kakovostnih strani s področja duhovnosti in osebnostne rasti, je nanizal blizu 600 člankov z različnih področij. Redno objavlja tudi v revijah in publikacijah.

Podrobnosti o delavnici

Delavnica bo potekala ob sobotah od 9:00 do 13:00 ure v Ljubljani, Alešovčeva ul. 6. Izvedena bo v manjših skupinah, do 10 udeležencev.
V prvem delu (2 uri) bo poudarek na teoretičnem, v drugem (2 uri) pa na praktičnem delu – z obravnavo konkretnih vprašanj, vidikov in elementov napredne spolnosti.

Prijave sprejemamo na e-naslov zoran.zeleznikar@gmail.com
ali na telefon 040 424 532. 

Prva delavnica bo predvidoma v drugi polovici septembra 2015.

Prispevek za delavnico 50€ je namenjen podpori organizatorja, Društva Prisluhni si.
Udeleženci delavnice prejmejo materiale za delavnico. Poskrbeli bomo za okrepčila in napitke, vi pa poskrbite za udobna oblačila in dobro voljo.

Ugodno je predhodno prebrati knjigo Spregledano poslanstvo spolnosti. Ob prijavi jo lahko naročite po polovični ceni.

 

Elektronska prijava

 {rsform 11}