(starec:) Pozdravljen, mladi mož. Pred časom sva se pogovarjala o Obami in zmotnih pričakovanjih sveta, da bo svet popeljal iz krize. Si seznanjen z informacijo, da na čelu Ameriške centralne banke, FED, ostaja dosedanji šef, Bernanke?

(Tomaž:) Zdravo, stari. Da, informacijo sem prebral. Ben Bernanke bo ostal predsednik sveta guvernerjev FEDa še en mandat. Menjave na tem položaju naj bi bile precej kočljive. Obama je svoj izbor utemeljeval s tem, da se je Bernanke finančnega sistema na robu sesutja lotil mirno in preudarno, s smelimi ukrepi in izvirnim razmišljanjem, kar je uspelo zaustaviti padanje ekonomije. Obame ne skrbi politika njegovih predsedniških predhodnikov, ki so ameriški
proračunski primanjkljaj pripeljali do vrtoglavih 1600 milijard dolarjev. Čeprav ima vrhovni mož FEDa pri tem bistveno vlogo, očitno ni v interesu Obame, da bi moža, ki je sodeloval v takšni politiki, zamenjal. Bernanke je nasledil proslavljenega Alana Greenspana – ta je na čelu FEDa preživel rekordnih osemnajst let. Tako kot praktično vsi Iluminatski kandidati, ima Bernanke diplomo Harvarda, valilnice iluminatskih kadrov, in po pričakovanjih ne bo imel težav s pridobitvijo zadostne podpore v senatu.

Busheva politika se očitno na tem področju nadaljuje?

Brez dvoma. A to v resnici ni Busheva politika temveč politika, ki sledi zastavljenemu Načrtu ene svetovne države, o katerem sva že govorila. Posamezni predsedniki, tudi Obama seveda, so le figure, ki sprejemajo navodila in jih izpolnjujejo. Bushu so splanirali, da je ob koncu mandata pomagal zakuhati krizo, ki jo zdaj razrešuje njegov naslednik. Ali ni zanimivo, da je tudi Greenspan tik pred tem končal svoj mandat in si tako opral roke. Svetovna finančna kriza je bila potrebna zaradi uresničitve pomembne faze Načrta – pridobitev centralnega nadzora nad svetovnim sistemom transakcij. Po predlogu naj bi ta vloga pripadla ravno FED. Zdaj je iz nekaterih krogov slišati svarila, da je FED v času krize dobil preveč pooblastil, ki se lahko še povečajo, če bodo sprejete Obamove zamisli o reformi in regulaciji finančnih trgov. Glede na omenjen gigantski proračunski primanjkljaj bodo ostre poteze in pritiski s strani prvega moža centralne banke naletele na poslušna ušesa. To pa olajšuje sprejem vsakršnih predlaganih ukrepov brez pretiranega nasprotovanja.

Obamova dosedanja politika ne kaže ravno, da bi krmilo že obračal v smer, kamor so usmerjeni svetovni upi. Guantanamo še kar stoji, okupacija Iraka se nadaljuje, v Afganistanu se vojna celo zaostruje, svetovno finančno krizo pa so gasili z denarjem, se pravi z oljem, ki bo svetovni požar čez čas le še bolj razplamtelo.

Glede na to, da je Obama za vojnega ministra obdržal dotedanjega šefa Pentagona Roberta Gatesa, ki je član Bilderbergerjev, ti je lahko jasno, da stara militaristična politika ostaja, svetovni mir pa ni tema, ki pride v poštev. Bernanke je v novem Obamovem krogu sodelavcev dodaten član stare ekipe, ki bo pomagal uresničevati že znane cilje. Lahko pričakujeva, da bo svet napolnilo še več vojakov kot doslej.

Ali si slišal kaj novega v zvezi z obtožnico Jane Burgermeister proti Svetovni zdravstveni organizaciji – ta je bila obtožena namerne povzročitve epidemije prašičje gripe? Zadnjič sva govorila o tem, kako si SZO jemlje pravico, da vsakogar, živečega v katerikoli od teh 194 držav članic, prisili k cepljenju in odredi karantene ter omeji potovanja.

Kolikor sem seznanjen, je Svetovna Zdravstvena Organizacija (WHO) zavrnila zahtevo o izdaji poročila s ključnega sestanka, ki so se ga udeležili izvrševalci iz podjetij Baxter, Novartis in Sanofi – ti so predlagali vsiljeno cepljenje proti virusu “prašičje gripe” v ZDA, Evropi in drugih deželah prihajajočo jesen. Afero so že skrili pred očmi javnosti, obtožbe brez argumentov zavračajo in pričakujem, da bodo nadaljevali z zastavljenim načrtom, če bodo okoliščine za to ugodne.

Tisto, kar zaskrbljuje, je dejstvo, da SZO v primeru epidemije prevzame celoten nadzor v državah članicah. To v času epidemije de facto pomeni uvedbo zunanje diktature.

Seveda. Po zakonu o izbruhu epidemij, iz leta 2005, ki velja po svetu, je določeno, da se v takšnem primeru nacionalne vlade razpustijo in nadzor prevzamejo posebni krizni komiteji. Ti nadzirajo zdravje in varnost infra struktur v državah podrejenih SZO in EU v Evropi in SZO in ZN v Severni Ameriki. V primeru kršenja “Zakona o zdravstvenem varstvu v nujnih situacijah” se akt zavrnitve cepljenja obravnava kot kriminalno dejanje. Pri zavrnitvi cepiva v Ameriki ima policija že dovoljeno uporabo sile in orožja. Na osnovi zakona v o posebnih kriznih komitejih, ki velja v večini držav, postanejo SZO, UN in EU de facto vlada velikega dela sveta.

Z malo domišljije si lahko predstavljaš scenarij ob pojavu epidemije, ki bi bila umetno sprožena, se pravi zaigrana. Cepljenje, ki bi bilo v resnici namerna okužba, bi povzročilo masovni pomor, ki bi pripomogel k sesutju ekonomije, vodil v lakoto in vojne – vse to bi dodatno pripomoglo k zmanjšanju populacije. Svet bi čez noč dobil  vsiljeno vlado, ki bi imela vsa pooblastila.

Strašljivo, res. A upajva, da se bo informacija o tem načrtu in njegovem ozadju vendarle v takšnem obsegu pojavila v svetovni javnosti, da si načrtovalci ne bodo drznili izpeljati načrta. Če pa se bo to kljub temu zgodilo, ni to nič drugega kot biološka vojna proti svetovnemu prebivalstvu z namenom prevzema svetovne oblasti. Lahko si misliš, da imajo gospodarji sveta pripravljenih več načrtov, izpeljali pa bodo tistega, ki pomeni zanje najmanjši riziko. Vendar pa ni izključeno, da bodo hkrati izvajali več načrtov.

Kot bi človeštvo obravnavali enako kot čredo ovac. Le da imajo slednje boljše instinkte kot ljudje.