metulj.jpgZa ohranitev ali povrnitev zdravja smo pripravljeni storiti marsikaj. Ali je prav, da pri reševanju zdravja slepo zaupamo medicini? So njene metode neoporečne? Dobro se je o tem poučiti, preden smo življenjsko odvisni od njene pomoči. Izkaže se, da marsikaj ni tako kot bi si želeli.

Najboljša pomoč je bolezen preprečiti, če pa zbolimo, reagiramo pri prvih znakih bolezni in se večinoma lahko sami izkopljemo iz zagate.  Naše babice so o naravnih načinih zdravljenja vedele zelo veliko. Potrebujemo to znanje!

Človek si danes zastavlja različna vprašanja, na katera ne najde pravih odgovorov: Kako deluje medicina in kako alternativne zdravilske vede? Ali so alternativne metode kaj boljše od metod klasične medicine? Ali je na voljo kak boljši pristop, ki obeta več? Ali so res vse bolezni ozdravljive? Kako naj se lotim svojih težav, da bom imel največ možnosti za uspeh?

Besedila v tej sekciji vam bodo pomagala najti pogum, da se boste iskanja poti k trdne(jše)mu zdravju napotili po novih, boljših poteh.

Besedila izbirate iz levega stranskega menija, ki se odpira pod izbiro Bolezen in zdravje.

Glejte tudi sekcijo Odštekani pogovori / Zdravje

Morda je najugodneje, da si daljša besedila izpišete na papir in v miru preberete (uporabite ikonicov desnem zgornjem vogalu za formatiranje in zatem ponovno za izpis na tiskalnik). Tako boste lahko sicer razdeljena besedila izpisali v enem kosu.