zoran-6mEnergija neogibno povzroča učinke. Če je zavestno ne usmerjamo v svoj napredek, se bo usmerila v naše nazadovanje. V naravi status quo praktično ni mogoč.

Na tej spletni strani niste po naključju in tudi ne brez razloga. Pritegnila vas je nota te strani, ki vabi k širjenju obzorij, k vašemu napredku. A ostati le pri branju člankov je premalo, informacije je treba ponotranjiti in preliti v prakso. Čas za osebni razvoj gre h koncu. Naša usoda bo v celoti odvisna od duhovne širine, ki jo bomo dosegli. 


Priložnostna predavanja

Poleg spodnje ponudbe storitev vas vabimo tudi k obisku posamičnih predavanj, ki jih občasno pripravimo na posebno aktualne teme. Objavljamo jih na osnovni strani portala.

 

Ponudba storitev za vas

V društvu Prisluhni si se zavedamo, da je največ kar lahko storiš – da pomagaš sočloveku. Pripravljamo kopico predavanj, delavnic in tečajev ter enkratnih izobraževalnih dogodkov. Dogodki bodo potekali v prostorih društva v Šiški v Ljubljani in drugod. Obilo ugodnih priložnosti za vse, ki si želijo napredka.

Voditelj programov in dogodkov Zoran Železnikar z novo knjigo Spregledano poslanstvo spolnosti odpira izredno pomembno tematsko področje in se ga loteva na izviren način.

Ciklus predavanj Nadgradimo svoj možganski računalnik vam bo pripomogel do znanja, ki omogoča razumevanje pojavov in stvari, ki jih znanost ne zna razložiti. Presenetljivo nevedni smo, saj nimamo odgovorov na najbolj temeljna vprašanja.

Na ciklusu delavnic Vzljubiti sebe boste prepoznali vašo resnično podobo, podobo božanskega bitja. Nič ne de, če si tega še ne morete predstavljati. Vzljubiti sebe je prvi korak, da bi stvari v vašem življenju stekle.

Vsi ki želijo izkoristiti svoj, sedaj pičlo izkoriščeni energijski potencial, bodo v vikend delavnicah Razkrita moč spolnosti dobili znanje, s katerim seks spremenite v praznik ljubezni.

Predavanja in delavnice vodi publicist, predavatelj in pisatelj Zoran Železnikar (slika na desni), ki ima dolgoletne izkušnje tudi kot svetovalec, terapevt in voditelj delavnic za osebno in duhovno rast..


Tematski ciklus Razkrita moč spolnosti

akt1-mLetošnja novost so predavanja in delavnice na temo spolnosti. Da je naša spolnost najučinkovitejše orodje za telesno-duhovni napredek, prehod k “napredni spolnosti” pa velik izziv in priložnost za zdravljenje, povečanje vitalnosti, dvig zavesti in medsebojnih odnosov, je v knjigi Spregledano poslanstvo spolnosti zgovorno argumentirano. Za vse, ki želijo pridobiti novo znanje in izkoristiti velik spolni potencial, ki se skriva v spolnosti, se odpirajo dragocene priložnosti.

S tematiko smo javnost že seznanili na otvoritvenem predavanju Spolnost v novi luči septembra 2014 v prostorih društva Prisluhni si.

Vikend delavnice Razkrita moč spolnosti (od petka popoldne do nedelje zvečer) bodo nepozabna srečanja, na katerih se boste odprli čutenju in zaznavanju energij ter spoznali, kako lahko spolni ogenj, ki ga zaupate vodstvu ljubezni (in ne nagonu), ustvarja v vas prave čudeže.

Delavnice bodo potekale v terminih (vikendih) po želji udeležencev.

 

Ciklus predavanj Nadgradimo svoj možganski računalnik

v-glaviZa napredek nujno potrebujemo znanje iz metafizike kajti znanost ne daje odgovorov na bistvena vprašanja razmišljujočega človeka.

Kdo sem, od kod prihajam, kakšen je smisel življenja, kaj se dogaja v drugih dimenzijah in ravneh, nedosegljivih fizičnim čutom, kakšni zakoni veljajo tam, kaj je zavest in kako delujejo um, čustva ter številna druga vprašanja terjajo jasne in natančne odgovore. V sedmih predavanjih bodo vse pomembnejše tematike predstavljene na način, kot jih obravnava gnoza. Vsebina posameznih predavanj je predstavljena v predstavitvenem dokumentu.

Predavanja v trajanju 90 min bodo potekala na 14 dni.


Ciklus delavnic Vzljubiti sebe

decek2Po več letih izkušenj in uspešnih ciklusih delavnic Iz človeka Človek ter Praksa prebujenega življenja  pripravljamo ciklus praktičnih delavnic za dvig kakovosti življenja. Podvig je seveda možen le ob spremembi nas samih. Tokrat se osredotočamo na temeljni problem, ki pogojuje vse ostalo: odnos do samega sebe. Spoznati lastno pogojenost, miselne vzorce, ki nas omejujejo, mehanizme ega in njegove pasti, čustvene mehanizme, ki nam zamegljujejo razsodnost in podobno – to so najpomembnejše naloge na repertoarju človeka, ki želi napredovati in se rešiti stisk, tegob in trpljenja.

Triurne delavnice potekajo kot sedem zaporednih srečanj s presledkom tedna dni. Prispevek za delavnico bo za vsakogar sprejemljiv, udeleženci celotnega ciklusa se bodo zadnje delavnice udeležili brezplačno.

Za vse, ki ste med tednom zelo zaposleni, so morda boljše vikend delavnice, od petka popoldne do nedelje zvečer. Delo je intenzivnejše in zajame vso problematiko ciklusa delavnic.

Delo v delavnicah bo potekalo v majhnih skupinah do 5 do 10 oseb, v prijetnem vzdušju. Več o delavnicah v predstavitvenem dokumentu.

Sprejem preliminarnih prijav na e-naslov zoran.zeleznikar@gmail.com.

 

aleoveva 6-bKraj izvedbe dogodkov

Vsi dogodki bodo potekali v klubskih prostorih v  Ljubljani na Alešovčevi ulici 6 v Šiški, pritličje. Oglejte si zemljevid. Alešovčeva ulica nima izvoza na Drenikovo cesto, zato se odpeljete do nje preko Verovškove in Černetove ali preko Smrekarjeve in Kettejeve ulice. Parkirišče poiščete v bližnji okolici, lahko v nadaljevanju ulice.

Na posebno željo skupine interesentov pripravimo tudi delavnice po vaši želji in potrebah, lahko na vaši lokaciji oziroma v vaših prostorih ter terminih po vaši izbiri.

Druga ponudba

V klubskih prostorih v Ljubljani vam bo Zoran Železnikar na razpolago za pojasnila, pomoč, svetovanje, izmenjavo mnenj ali pa boste izvedli le ugoden nakup knjig. Pišite ali pokličite in se dogovorite za termin.

Vabljeni!