cjv-naslovnica-1

English versionKar vemo o sebi, je obupno pomanjkljivo. Ob knjigi Človek je več se boste tega pričeli jasno zavedati. Pomen znanja o sebi je neprecenljiv, kajti prav zaradi nepoznavanja resnične človeške narave je civilizacija zabredla v resne težave, kakršnim smo priča. Prav to znanje nas dvigne nad trpljenje, stiske in lastno majhnost ter nam odstre naše neodtujljive darove, ki se jih zdaj ne zavedamo.

Človek je mnogo več, kot si danes znate predstavljati. A kako bi to vedeli – do zdaj so vas vzgajali tako, da bi vas čim bolj obvarovali pred tem spoznanjem. Z nevednim človekom je namreč preprosto manipulirati. Potreben vam je - kot Trnuljčici - poljub znanja in ljubezni in prebudili se boste iz dolgotrajnega sna ter zablesteli v povsem novi podobi.

Ta knjiga ni le ena iz poplave duhovnih knjig, ki prodajajo duhovne učenosti. Odlikuje jo celosten, današnjim sposobnostim človeka prilagojen pogled na svet. Noben miselni koncept, ki vključuje človekovo omejenost, ne more biti ustrezen. Nobena razlaga stvarnosti, ki se ne dotakne človekovega bistva, ne daje pravih odgovorov, ker ji manjka bistveni element. Treba je seči onkraj vseh teh omejenost, odstreti pogled nase in na svet preko vseh dosedanjih plotov ter ponuditi uvid, ki odstre obzorje do skrajnih meja.

Knjiga Človek je VEČ je plod življenjskega dela avtorja, ki je želel ponuditi odgovore na najpomembnejša življenjska vprašanja in tako olajšati iskanje sodobnemu človeku, ki je izgubljen v morju informacij. V dvanajstih poglavjih se dotakne stvari, ki imajo v življenju največji pomen. Po uvodni kritični obravnavi nekaterih veljavnih konceptov ponudi razlago delovanja mehanizmov zavesti, delovanja uma, življenja v nas in naše identitete. Razgrne nov, celostni miselni sistem, ki tako zunanji kot tudi notranji svet razlaga enotno, konsistentno in prepričljivo. Prinaša rekonstrukcijo zgodovine človeka in sveta, saj je poznavanje preteklosti nujno, da se izognemo ponavljanju starih napak. Celo Sveto pismo v luči novih razlag postane preprosto in razumljivo praktičnemu razumu zahtevnega sodobnega človeka. Zadnja poglavja so usmerjena v obravnavo vprašanj, ki v sebi skrivajo smisel celotne evolucije: razumevanje božanske narave človeka in njegovega bistva.

Danes potrebujemo takšno znanje, ki nas usposobi za uresničevanje višjih, bolj zapletenih, bolj domišljenih idej; znanje, ki omogoči, da se lahko izvijemo iz neznanja, trpljenja in bolečine in opravimo z zablodami in boleznimi. Odpreti je treba zavedanje naše resnične neomejene, božanske narave in potencialov, ki so odlika večdimenzionalnega bitja. Spoznati moramo, da človek še zdaleč ni omejen le na dimenzije, ki veljajo v tem fizičnem svetu; čas in prostor ne moreta utesnjevati duhovno razvitega človeka.

Knjiga ČLOVEK JE VEČ je prvovrstna duhovna hrana za sodobnega človeka. Govori v preprostem jeziku, dostopnem razumevanju širokega občinstva in nagovarja vse, ki se zavedajo, da časa za "spanje" ni več.


Knjigo lahko v tiskani ali elektronski obliki naročite po e-pošti
(na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.).

Na voljo je tudi angleški prevod. man-is-more-1p-sm2Več informacij

 

 

 

 

Komentarji   

0 #5 s.Kth... 09:01 08-03-2012
tole z vesoljci bi bilo bolje obdelati, ker nekatere stvari, ki jih berem v knjigi enostavno niso logične - se ne izidejo. Je pa krasna knjiga in jo bom prebrala do konca, škoda pa ker niso stvari bolj konkretizirane na stvarnih primerih.... mogoče v drugem delu??? Lep pozdrav!
Citat
0 #4 olga pompe 09:01 29-12-2010
Knjiga Človek je več, je darilo, ki omogoča pridobivati znanja, ki se vsedejo na mesto strahu. Odpirajo se nova obzorja. Po intuiciji podarjam knjigo naprej. Zoran, hvala.

Olga
Citat
0 #3 boris 23:20 05-08-2010
Knjiga nam je kakor kompas življenja, ki nam kaže pravo smer poti posuto z besedo,ki je kot vibracijski voz, v katerega vstopimo, ko smo pripravljeni,da nas premakne v širino spoznanja,in da sledimo z odprtim srcem, ki nas popelje skozi saturnova vrata k večnosti.
Citat
0 #2 Sara E. 21:22 24-06-2010
Spoštovani g.Zoran,
Vaša zadnja knjiga Človek je enkratno delo, ki zajema vsa pomembna področja življenja. V njej sem našla ogromno informacij in napotkov k samouresničitvi. Priporočam jo slehernemu iskalcu resnice!
Hvala Vam, da ste svoja dognanja ponudili vsem nam preko knjige.
Čestitam vam za ta portal, ki ponuja morje informacij in resnic. Na njem že skoraj leto dni dobivam kvalitetne informacije, nasvete in pomoč pri samospoznavanju.
Hvala Vam za Delo, ki ga opravljate!
Citat
0 #1 Igor G. 18:24 13-01-2010
Ko prebereš knjigo se ti odpro nova obzorja in novi pogledi na okolje okoli sebe.
Kvaliteta življenja se neizmerno poveča!
Z velikim navdušenjem priporočam vsakomur da si to knjigo prebere.
LP, Igor
Citat

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih