rachel meron 3V tej sekciji nam bo spregovorila Rachel Meron, tokrat skozi intelektualen pristop.

Del informacij, ki nam jih tu posreduje Rachel, izvira iz sodelovanja z raziskovalcem, rojakom Shai Tubelijem, njemu pa so jih posredovala prijazna bitja z Urana.

Marsikdo se je že odrekel domišljavi ideji, da smo Zemljani edina inteligentna bitja v vesolju in sprejel dejstvo, da takšna ali drugačna bitja že od nekdaj komunicirajo z nami. Rachel v nadaljevanju gradi na spoznanjih, temelječih na informacijah, ki so bile kanalizirane.

Rachel se torej pridružuje namenu prijaznih bitij z Urana, ki nam želijo pomagati osvoboditi se omejenosti v spoznavanju stvarnosti. Želi nam pomagati pri inteligentni preobrazbi, osvobajanju omejujočih konceptov, ki omejujejo naš pogled na realnost. Čas je, da od ujetnišva v umu napredujemo k novi inteligenci.

Z novo inteligenco bomo lahko dosegli novo kakovost uma, ne novo znanje. Ne gre za nove miselne koncepte, temveč napredek zavesti oziroma miselnega sistema; naš um bo pridobil nove, doslej malokomu znane sposobnosti.

Ni potrebno, da verjamete vsemu, o čemer je tu govora. A če boste spoznali, da je o umu možno razmišljati tudi drugače, izven ustaljenih šablon, bo namen dosežen.

Komentarji   

0 #1 ivona 14:49 27-02-2010
Zelo poučno sporočilo, navidez zelo enostavno,vendar v praksi pa težko uresničljivo. Stari vzorci so zakoreninjeni v nas in veliko volje bo potrebno, da se v glavi kaj premakne na bolje. Vendar z močno voljo se da doseči rezultat, samo če to hočeš. Vredno je poskusiti...
Citat

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih