(Tomaž:) In kaj ti misliš, stari, o nezemeljskih plazilskih oz. reptilskih bitjih na Zemlji?

(starec:) Mislim, da niso nič nenavadnega. Res je, da med življenjskimi oblikami, ki jih vidimo na Zemlji, plazilci predstavljajo le majhen del. Plazilci so v sorodu z dinozavri, ki so na Zemlji živeli pred 150 milijoni let. V primerjavi s tem razvojem je zgodovina človeka - 450.000 let, po znanstvenih trditvah pa še mnogo manj - prav neznatna. Dinozavri so se razvili v širokem razponu različnih bitij, od neznatnih letečih stvorov do 8-tonskega tiranozavra. Najnovejša spoznanja potrjujejo, da so bila mnoga izmed teh bitij, ki so živela pred sto milijoni let, zelo inteligentna. Saurornitoidi, ki so bili podobni pticam, so imeli velike možgane, široko postavljene oči s stereoskopskim vidom, palce postavljene nasproti ostalim prstom in so lahko lovili male sesalce. Da veljajo plazilci za neumna in okorna bitja, je stereotip, ki pa ne odraža resnice. Vsekakor so imeli ogromno časa, da se razvijejo do zavidljive ravni.

Kaj, torej gre pri plazilcih pravzaprav za naslednike inteligentnih dinozavrov?

Ko bi dinozavri v kataklizmi pred 65 milijoni let ne bili izbrisani z Zemlje, bi se do danes razvili v plazilske humanoide, plazilce, podobne človeku. Toda, kdo pravi, da se to ni zgodilo - na kakem drugem planetu ali v kaki drugi dimenziji, morda pa celo na Zemlji, preden so dinozavri izumrli? Vse več je dokazov, da so današnji ptiči potomci dinozavrov. Nenazadnje - če so bila telesa dinozavrov uničena, je njihova zavest preživela, saj gre za energijo, ki je neuničljiva. Ali misliš, da je dinozavrska zavest, ki je Zemlji dominirala 150 milijonov let, potem preprosto izginila?

Šur, da ne. Povsem možno je, da je po potopu na Zemlji delovala v kakem drugem sončnem sistemu, kjer so posamezne vrste dosegle tehnološki vzpon na nivo, o katerem lahko mi le sanjamo. Tako so bile tudi genetske manipulacije že dolgo nazaj zanje mačji kašelj. Ob takšni tehnološki moči je bil zanje gotovo velik izziv, v nekem primernem okolju - tega so našli na Zemlji - ustvariti bitja, ki bi bila intelektualno dokaj močna, obenem pa dobri podložniki in sluge. Da so človeka "bogovi" ustvarili deloma po svoji podobi (Biblija jih je skrčila na en sam osebek), nakazuje kar nekaj fizioloških dejstev.

Kaj veš povedati o tem?

V človeških možganih obstaja področje, ki se imenuje reptilski »možgani«.To je izvorni segment možganov, vsi ostali deli so njegovi dodatki. To prastaro področje poganja drug zelo star segment možganov, imenovan R-kompleks (R pomeni reptilski, ker ga delimo s plazilci). Ima zalo važno vlogo pri agresivnem obnašanju, teritorialnosti, ritualizmu in vzpostavljanju družbenih hierarhij. Ko se človeški fetus v maternici razvija, prehaja skozi številne stadije, med katerimi so tudi takšni kot pri neprimatskih sesalcih, plazilcih in ribah. V določeni fazi se razvijajo škrge, v drugih fazah pa je embrio podoben embrijem ptic, ovac in svinj. Zgodi se tudi, da se kak otrok rodi z repom! Na zahodu ga seveda takoj kirurško odstranijo, v kaki nerazviti afriški državo pa ne in zato je tam marsikaj zanimivega videti.

In kaj pravi Icke v svoji knjigi Velika skrivnost - kako vršijo naši plazilski gospodarji nadzor nad nami?

Pravi, da ti vršijo svoj nadzor na Zemlji iz nižje četrte (nižje astralne) dimenzije. Brez razumevanja večdimenzionalne narave življenja in vesolja je nemogoče slediti njihovim manipulacijam s človeštvom. Zdaj smo uglašeni na tridimenzionalni svet, zato opažamo le tega, čeprav na istem prostoru obstajajo še drugi svetovi, na drugih frekvencah. Vsak od nas je kot radijski sprejemnik. Večinoma smo uglašeni "na eno postajo", ki se ji reče tridimenzionalna stvarnost in predvaja programe, v katerih prevladuje zaslepljenost z materialnostjo. Toda lahko se uglasimo na kako drugo postajo in doživljamo nekaj čisto drugega. Lahko vzpostavljamo komunikacijo z drugimi dimenzijami, tudi več naenkrat. Žal se ne zavedamo svojih sposobnosti, zato so nam te precej zakrnele. No, in tako lahko naši gospodarji delujejo iz druge dimenzije in s svojimi agenti in pranjem možganov krojijo vso pomembnejšo politiko na svetu. Pranje možganov se udejanja z religijami in z mediji, ki so pod močno kontrolo. Agentov je več vrst. Najsposobnejši so tisti, ki imajo pravo reptilsko naravo in prirojeno lastnost, da lahko enostavno zamenjajo zunanji videz - postanejo na zunaj čisto človeški. Druga vrsta agentov pa so hibridi, ki nimajo kameleonskih sposobnosti in samo zelo vestno igrajo vlogo, za katero so predvideni, ne da bi se tega zavedali.

Ali avtor navaja kake konkretne dokaze v prid trditvi, da ti reptilski posamezniki lahko spreminjajo zunanji videz? Kako pravzaprav to storijo?

Pravi, da je spreminjanje zunanjosti sposobnost mentalnega projiciranja posebne fizične slike, ki jo vidijo drugi ljudje. Ali ne dela nekaj takega tudi oni čarovnik - Coperfield, ki ti pred nosom skrije cel avijon! Če s pomočjo svojega uma spremeniš nihajno hitrost določeni energiji in jo privedeš na drugačno resonanco, se lahko pokažeš v takšni obliki, kot želiš. Agenti fizična telesa uporabljajo le kot sredstvo za manipulacijo v tej dimenziji. Če bi znal svoj um uglasiti na njihovo pravo frekvenco, bi jih videl takšne, kot zares so. Narkomani in tisti, ki so bili pogosto pod vplivom mamil, v visoko psihadeličnem stanju nekatere ljudi vidijo kot ljudi, druge pa kot humanoidne in ostale plazilce. Nek raziskovalec, Hunter Thompson, pravi, da ne gre za običajne halucinacije temveč za »dvig frekvenčne zavese«, kar omogoča videnje izza fizične oblike, se pravi za videnje sile, ki upravlja z osebo. Govori o morfogenem polju, ki se oddaja v DNK strukturo plazilskih oseb in usklajuje celično strukturo s plazilskim genetskim načrtom.

Kakšne dokaze pa navaja v zvezi s spremembo zunanjosti?

Icke je v stikih z različnimi osebami iz javnega življenja pridobil veliko število pričanj o pretvorbah oz. metamorfozah znanih oseb. Pred očmi očividcev so razni telesni organi teh oseb - obraz, roke, noge ali celo telo, privzeli plazilsko podobo in se zatem zopet vrnili v običajno stanje. Veliko teh izjav je slišal v ZDA. Dva televizijska voditelja sta to opažala sredi snemanja televizijske oddaje. Cathy O'Brien, s katere umom je več kot 25 let upravljala vlada ZDA (šlo je za nek projekt »Monarh«), je takšna doživetja opisala v knjigi "Trans Formation of America". Kot otroka in kot žensko so jo zlorabljale številne javne osebe, ki jih navaja v knjigi, med drugim Gerald Ford, Bill Clinton, George Bush st. Slednji je posiljeval tudi njeno mladoletno hčer. Bush ji je povedal, da je nezemljan in se pred njenimi očmi pretvoril v kuščarja. Mislila je, da gre za neke vrste hologram.
Projekti kontrole uma imajo v ZDA veliko težo, del tega so tudi prikrivanje informacij v zvezi z NLP in nezemljani ter programi indoktrinacije prebivalstva. Ogromno vlogo ima tu Holywood. Cathy piše, da George Lucas, producent vojne zvezd, dela za NSA agencijo, krovno telo CIA.

Zanimivo, ni kaj. Še kakšen primer?

O seveda. Predsednik Mehike, Miguel de la Madrid, je pričal, da so se nezemljani plazilske zunanjosti spustili med Maje v Mehiki. Ni treba razlagati, kdo je navdahnil in realiziral Majevske piramide, napredno astronomsko tehnologijo, žrtvovanje otrok in še kaj. Mešali so se z Maji, da bi ustvarili življenjske forme, ki bi jih lahko nadzorovali. Predsednik je dejal, da se lahko ljudje iz teh krvnih rodov prelevijo v iguane in obratno. Ker je tudi sam imel to sposobnost, je to demonstriral očividki.

Seveda vsi agenti tega ne zmorejo. Samo elitne familije. Medsebojno mešanje oseb iz elitnih krvnih rodov je potrebno zato, da se obdrži genetska struktura, ki takšne metamorfoze omogoča. Če se genetika preveč »pokvari«, se ta lastnost izgubi.
Aja, še tole! Si vedel, da je Diana, princesa iz Walesa, Windsorje imenovala plazilce in kuščarje. Živela je z enim od njih, princem Charlesom. Očitno je, preden bi lahko ta skrivnost pricurljala v javnost, morala umreti. Dianine stiske in skrivnosti je obelodanila njena dobra prijateljica in zaupnica.

Hm. Zamolčana resnica se prej ali slej obrne proti tistemu, ki jo poskuša prikriti.

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih