Stran za širjenje obzorij in duha

Zadnje objave

Obvestilo

Tiskana verzija nove knjige Zorana Železnikarja
Kaj pa Nezemljani?
bo izšla v marcu 2024.
Naročila na e-naslov
zoran.zeleznikar@gmail.com

Elektronska verzija je na voljo brezplačno.

Knjiga, ki ste jo dolgo čakali …

Svet je ugledala nova knjiga Zorana Železnikarja s temami, o katerih se veliko govori, a malo ve.
Knjiga Kaj pa Nezemljani? vas bo presenetila in ponudila presenetljive odgovore na številna vprašanja. Nam resnico o Nezemljanih res vztrajno prikrivajo ali pa smo res sami v vesolju? So Nezemljani celo med nami? Kdo so in od kod prihajajo? Je bila odprava Apollo na Mesec prevara, kot trdijo nekateri? Kakšne preverjene informacije imamo o tem? Kakšen je resničen razvoj na področju vesoljske tehnologije? So Nemci res že pred 80 leti imeli leteče krožnike? Kdo so poročevalci, žvižgači, ki nam odstirajo doslej prikrito?
Knjiga Kaj pa Nezemljani? je v elektronski verziji dostopna brezplačno.

.

Še danes nepogrešljiva …

S to knjigo je avtor že pred 12 leti ponudil bralcu prav tista pomembna sporočila, ki današnjega človeka rešujejo iz aktualne stiske. Kot bi avtor dobil namig, kako se ubraniti pred njo.
Ostajati pri lažeh, ki polnijo današnji svet, je pot v zajamčeno pogubo. Da bi se lahko prebili do resnice, potrebujemo razkritje resničnih dejstev, ki jih ni mogoče zanikati, in kanček zdravega razuma. Stari svet razpada; če se ne zbudimo, bo svoboda človeka dramatično zatrta. Poteka boj za našo zavest. Odvija se na ravni informacij. Treba je najti vir informacij, ki ni v rokah medijskih mogotcev in vodi k resnici.
Knjiga Človek je več vas bo najverjetneje osupnila. Primerna je za vse, ki ste se pripravljeni spoprijeti z resnico.


Je iskanje resnice nujnost ali izguba energije?

Mi smo iskalci resnice in najti jo moramo za vsako ceno. Tudi kadar se zdi, da deluje škodljivo, nikoli ne povzroči tako velike škode kot laž. Potrebno je vztrajati na temelju resnice, pa čeprav bi bila ta sramotna. Vedite:


Ignoriranje resnice je počasen samomor


Čudež človeškega bitja

V skladu z materialističnim svetovnim nazorom se obravnavamo kot fizična bitja. Čeprav človek še malo ni zgolj fizično telo, nas o metafizičnih vidikih človeka nikjer ne poučijo. Vse lepo in prav, a takšen pogled zgreši kompleksnost bitja po imenu človek. Je pomanjkljiv, enostranski in povsem prezre našo duhovno naravo. Z vzpostavitvijo celostnega odnosa do nas samih se kakovost življenja opazno izboljša.

Zlovešča senca človeka – strah

Strah – eden izmed največjih problemov človeka – nas spremlja vsepovsod in venomer ter deluje na nas s svojo uničevalno močjo. Postal je samoumevna sestavina življenja. Pohablja nas, otopeva in slabi, a ga kljub temu obravnavamo blagohotno, tolerantno in prizanesljivo ter brez pomislekov plačujemo njegov davek. Nad njegovimi učinki in posledicami se velja krepko zamisliti.
O strahu se lahko poučite z brezplačno knjigo Planet strahu.

Knjiga Spregledano poslanstvo spolnosti

prinaša mnogo celovitejše razumevanje spolnosti in njene naravne vloge. Presega vse današnje priročnike o spolnosti in odstira njeno drugo, doslej skrito plat.

Domišljamo si, da smo dobro poučeni o človeški spolnosti. A to je tragična zmota.   Najmočnejšga orodja za akumuliranje vaše vitalne energije in za naš vsesplošni napredek dejansko sploh ne poznamo, ker se omejujemo le na fiziološki vidik.

Ali je kaj pomembnejšega v življenju kot da se naučimo s svojo vitalno silo – spolno energijo – ravnati gospodarno, tako, da deluje v naš prid?

Doslej skrbno varovane skrivnosti spolnosti naposled prodirajo v javnost.

Spoznanje, ki se prebuja v nas

Spoznanje, ki nam vse močneje prodira v zavest, je jasno: staro ne ustreza več. Ustvarja vse večjo stisko. Potrebna je sprememba. Ljudje se na to notranje spoznanje odzovejo na tri načine. Prvi, ki jih je največ, ne vedo in ne razumejo, kaj se zares dogaja. Nezadovoljni bentijo nad razmerami in s prstom kažejo na oblast ter domnevne krivce za nastali položaj. Ne zavedajo se lastne odgovornosti in dejstva, da je rešitev nesmiselno pričakovati od drugih.