(Tomaž:) Zdravo, stari. Veš, tvoje informacije v najinih zadnjih debatah so mi dale ful misliti. Tisto o nezemljanih na Zemlji mi je odprlo vprašanje, ali Darvinova teorija nastanka naravnih vrst sploh drži. Nikoli se mi ni zdela preveč prepričljiva - razkorak med človekom in opico se mi zdi le prevelik. Kaj ti misliš o tem?

(starec:) Pozdravljen, mladi mož. Vesel sem, da uporabljaš svoje možgane. Darvinova teorija morda drži na segmentu manj razvitih živalskih vrst, človekov pojav na Zemlji pa spremlja preveč nerazložljivih dejstev. Morda bi od razvojne stopnje Neandertalca tudi po naravni poti prišlo do »sodobnega« človeka, vendar bi to terjalo neprimerno več časa, verjetno nekaj sto tisoč let. Alternativne razlage – več virov lahko najdeš na internetu - pravijo, da je bil človek kot plod genetskega inženiringa ustvarjen na enem od planetov v ozvezdju Orion, od koder je bil prinešen na Zemljo. To informacijo je po vsem, kar so nas učili, kar težko sprejeti, kajne? Tudi starost človeka in njegova zgodovina na Zemlji so nam prikazovali tako, kot bi se prava zgodovina človeštva začeli šele z zadnjo civilizacijo, kar pa je, glede na večdesettisočletne ostanke Lemurije in Atlantide, ki si jih lahko vsak pogleda, nesmisel.

O Lemuriji in Atlantidi sem že veliko slišal. Na internetu sem si pogledal slike fenomenalnih zgradb, ki jih še danes, z najsodobnejšo tehnologijo ne bi znali postaviti. Osmanagič je to zelo dobro dokumentiral. In kako je bilo torej z Zemljo kot razvojnim okoljem za projekt »človeka«?

Zemlja je bila nekaj sto tisoč let nekakšen inkubator za biološko eksperimentiranje, na njej pa je bilo prosotnih več ras nezemljanov, ki so si prizadevale za prevlado njihovih prototipov človeških bitij. Vse te rase, ki jih imamo na Zemlji, niso kar tako. Gre pač za različne »prototipe«. Ali misliš, da je barvo kože zamejati kar tako? Ti »razvojni projekti« potekajo še danes. A na Zemlji so bila prisotna še druga bitja, ostanke občasno srečamo še danes. Se spomniš kosmatih jetijev, opicam podobnih bitij s stopalom v obliki črke »Y«? To so bitja, kakršna so, do katastrofe, neseljevale Mars! Začasno so jih evakuirali na Zemljo, zatem pa premestili na druge svetove.

 »Orionska unija« na Zemlji še vedno razvija prototip rase, s primernimi telesi za prehod v novo obdobje 4D realnosti, ki prihaja z zaključkom ciklusa.

Čakaj, čakaj! Govoriš o »novi rasi«. Ali ima to kaj skupnega s »čisto raso«, ki jo je želel zagotoviti Hitler? Ali boš rekel, da je imel Hitler kaj z nezemljani ?

Alternativne razlage že pravijo tako. Hitler je ne le vzpostavil stik z nezemljani temveč se je tudi poskušal okoristiti z njihovo tehnologijo, ki jo je prvič srečal v padlih NLPjih. Marsikaj mu je tudi uspelo, a k sreči ne razvoj odločilnega orožja, sicer bi bil svet danes videti čisto drugače.

Kaj takega! Slišal sem, da je imel Hitler okultne moči in je vpeljal tehnologije, ki so bile za takratni čas nekaj nezaslišanega – vključno s propagandno doktrino. A kaj takega… Kar praviš, je res osuplivo.

A to, kar si izvedel, je le del resnice. O tej temi bova govorila kdaj drugič. Vrniva se na tvoje prvotno vprašanje. Če želiš kake bolj poznane dokaze o prisotnosti nezemljanov na zemlji, naj te opozorim na tiste velikanske kamnite glave na Velikonočnem otoku, težke po več deset ton. Nihče ne ve, kako so jih uspeli prinesti tja. To je bila vrsta nezemljanov, imenujejo jih Nefili, ki so imeli orjaška telesa, visoka kake tri metre. Imeli so mnogo naprednejšo tehnologijo in so postavili marsikaj občudovanja vrednega. Veliko teh ostankov je v Peruju. Nekatera druga nezemeljska bitja so na primer podobna kuščarjem, imenujejo jih Lizardi ali Reptili. Ali si kdaj opazil čudna bitja s šiljastimi ušesi na egipčanskih slikah? In še bi lahko naštevala. Si kdaj pomislil, zakaj je kača tako čislana žival? Najbolj zgovorni pa so materialni ostanki kamnitih stvaritev, ki so jih pustili za seboj. Na primer piramide. Ali si že slišal kako prepričljivo razlago o tem, kako naj bi primitivna ljudstva zgradila takšno piramido? Tega še danes ne bi znali. Morda te bo začudil podatek, da so teren za pripravo kompleksa piramid (na razdalji več kilometrov) izravnali tako natančno, da nikjer ne odstopa niti za centimeter! To je brez uporabe satelitske tehnike praktično neizvedljivo.

Res zanimivo! Torej je imel pred desetletji Daniken prav, ko je govoril o bogovih – astronavtih! Ampak zanima me, kaj je potem s svetopisemskimi zgodbami: o genezi, o Adamu in Evi in o njunem izgonu iz raja, o vesoljnem potopu? So vse to pravljice?

Gre za posamezna dejstva, ki so zavita v poenostavljeno pripoved, ki je bila razumljiva neukemu človeku. Gre tudi za manipulacijo zaradi lažjega obvladovanja človeštva. Alternativna razlaga teh dogodkov pa je taka: pred 309800 leti je Zemlja doživela prehod iz obdobja cvetoče rasti in stanja, ki so ga imenovali »Edenski vrt«, v dobo »Adamovega greha«. Razlog naj bi bil, kot veš, kača, ki je zapeljala Evo. Kar naj bi se po alternativni razlagi zares zgodilo je to, da so se prej omenjena reptoidna nezemeljska bitja (podobni so kačam oz. plazilcem), polastila genetske kode takratnega človeka in z modifikacijo DNK dosegla številne fizične in psihološke spremembe na človeku. To je bilo storjeno z namenom kontrole in podreditve človeka reptilski rasi. Takrat so se pri človeku pojavila tudi dotlej nepoznana čustva kot npr. ljubosumnost. Zgodba o Kajnu in Abelu simbolično govori prav o tem.

Torej te zgodbice niso čisto brez realnega ozadja! Zdaj se spomnim, ko si mi pravil, da so tudi religije ustvarili zato, da so laže manipulirali s človeštvom. Če je človek res bitje, ki so ga ustvarili z genetskim inženiringom in preizkušali na Zemlji, potem se takšna razlaga ujema s tem konceptom. Prav zanima me, kaj mi boš še povedal!

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih