(Tomaž:) Zdravo, stari.

(starec:) Pozdravljen, mladi mož. O čem bi rad pokramljal danes?

Ena tematika me že dolgo žuli: nezemljani na Zemlji. Desetletja se že govori o tem, a nikjer ne slišiš česa oprijemljivega. Mi ti veš kaj povedati o tem?

Morda. Pričakovati, da boš v dnevnih medijih kaj konkretnejšega slišal o tem, ni smiselno, saj je bilo ves čas opaziti, da so oblasti povsod po svetu vsak poskus raziskovanja NLP in podobnih pojavov poskušale omalovaževati in postaviti v kontekst zmot in prebujne domišljije. A prvo vprašanje je, ali človek v načelu verjame v inteligentna nezemeljska bitja ali ne. Sicer o tem sploh nima smisla govoriti. Kaj ti misliš o tem?

Mislim, da v širnem vesolju človek gotovo ni edino inteligentno bitje, saj je menda kakih 40 milijonov planetov, kjer so ugodni pogoji za življnje. Gotovo obstajajo še druga bitja, od katerih so nekatera lahko mnogo bolj razvita kot mi. Razvitejša gotovo obvladajo galaktična potovanja in seveda tudi vedo, kako se pred nami, agresivnimi Zemljani, skriti.

Prav razmišljaš. Tisto, kar posamezna bitja najbolj karakterizira, je nivo zavesti, ali – kot pravijo, »gostota zavesti« Označujejo jo s črko "D" kot "density". Ali veš, kaj je to?

Ne. Še nisem slišal. Razloži, prosim.

Če pogledava ravni eksistence, lahko rečeva, da ima mineralno kraljestvo gostoto zavesti 1 (oznaka 1D). Za minerale čas ne obstaja, spremembe mineralov so živim bitjem takorekoč neopazne, a določena vrsta preproste zavesti obstaja. Rastlinsko in živalsko kraljestvo imata gostoto zavesti 2D. Živita v prvem, mineralnem kraljestvu in se z njim hranita. Rastline z minerali, živali pa z rastlinami ali drugimi živalmi. Nivo ali kakovost zavedanja je že višja. Človek ima zavest 3D, živi v mineralnem kraljestvu in se hrani z rastlinami in živalmi. Naše dojemanje stvarnosti je opredeljeno s trodimenzionalnim prostorom in časom, za katerega se nam zdi, da poteka linearno. To pa je utvara, ki je prisotna na nivoju 3D, da bi lahko doživeli izkustva, ki drugje niso možna. Obstajajo še višje gostote zavesti – do 7. Že na četrem nivoju (4D) utelešenje v fizičnem telesu ni več nujno, a možno, čas in prostor se doživlja čisto drugače, gibanje skozi čas in prostor je stvar misli. Miselna dejavnost ima takojšnje učinke. 

Čakaj! Praviš, da so bitja s 4D neomejena s časom in prostorom. Najbrž živijo v drugi dimenziji in jih zato ne vidimo. Rekel si, da višje razvita bitja živijo na račun nižje razvitih. Ali to pomeni, da bitja nad 3D živijo od nas?

Da in ne. Odvisno od tega, kako so usmerjena. Če so sebična, da, sicer pa ne. Prehrana se lahko omejuje tudi na energijske nivoje.

Torej nam lahko neka nevidna bitja pijejo energijo? Ali lahko človek pride na 4D?

Imaš prav. Toda mi nimamo pomislekov, ko jemo rastline in živali. Človek lahko z razvojem svoje zavesti napreduje na 4D, in zatem seveda tudi naprej, a ta proces je počasen in se ne zgodi v enem življenju. 

Kaj pa je s preostalimi nivoji do 7? Kdo se tam nahaja?

Na nivoju 4D so napredna bitja, ki niso več ujeta v prostor in čas in ustvarjajo z močjo misli – še veliko konkretneje kot mi. Lahko se utelešajo in spreminjajo obliko teles. Na 5D se nahajajo duše, ko zapustijo telo; tudi v sanjah se znajdemo tam. Na 6D so zelo napredna, nesebična duhovna bitja, na 7D pa se ta bitja zlijejo s kozmično inteligenco, Stvarnikom.

Uf, do tam je pa daleč. A povej mi, katera od teh bitij nas obiskujejo? Vsa?

Zemlja je za nezemeljska bitja zanimiv planet. Če nas obiskujejo na neviden način, se tega seveda sploh ne zavedamo. A precej je tudi takih, ki so tipa 3D, a z visoko razvito tehnologijo.

Kako pa veš, da so tukaj? Poznaš kake tehtne dokaze?

O dokazih je marsikaj najti na internetu. Glede na to, da bolj množično obiskovanje teče že šest desetletij, je veliko takih, ki imajo lastno izkustvo srečanja s kakim NLP. Tudi piloti in astronavti vedo o tem veliko povedati. Zaradi javnega posmeha pa se o tem ne govori odprto. Se ti zdi čudno, da Zemljani po prvih korakih na Mesecu pred tridesetimi leti še vedno nismo postavili bivališč na njem? Po izjavah nekaterih so nam to odločno odsvetovali – kdo, si lahko misliš.

To se mi zdi ful čudno. Kaj pa bi lahko videli tam?

Najbrž kaj takšnega, kar bi nam ne bilo všeč. Kot veš, z Zemlje nikoli ne vidimo dela Meseca, ki nam venomer kaže hrbet. To je možno le z vesoljekega plovila, ki leti mimo, s teleskopi pa ne.

Kaj pa praviš o ful čudnih pojavih na poljih – žitni krogi jim pravijo? Kdo je njihov avtor?

Verjetno so to bitja iz 4D, ki z mislijo lahko ustvarjajo holografske slike. To storiti jim z njihovo tehnologijo ni težko. Namen je najbrž – posredovati informacije bitjem na Zemlji, s katerimi imajo stik.

Slišal sem, da NLP-ji izvajajo takšne vragolije po zraku, da ti izpahne čeljust. Kako to počno?

Pospeški in pojemki pri letečih krožnikih so res takšni, da jih človek ob sedanji tehnologiji vesoljskih poletov ne bi preživel. A tehnologija, ki jo uporabljajo, omogoča spremembo gravitacijskega polja, zato težnostni pospeški na posadko in prav tako na krožnik, ne delujejo. Zato takšni poleti niso nič posebnega.

Hm, očitno bo treba pogledati na internet. Morda bom tam našel kako razlago, kako te reči delujejo…

Komentarji   

0 #2 Matutara 13:17 12-02-2010
Pozdravljeni!

Teme na vašem portalu so izredno zanimive. Nanj sem naletela šele včeraj, pa sem že skoraj vse z velikim zanimanjem prebrala. Se mi pa pri vsem poraja ena misel. Ali so reptili tudi podvrženi karmi? Verjetno imajo dušo, kajne? Se torej tudi oni inkarnirajo? Že dalj časa menim, da na splošno Američani drugače razmišljajo kot drugi ljudje. na stvari gledajo ozko. Niti pomislijo ne, da bi morda lahko kdo videl ozadje in vzrok dogodkov, kot je bilo na primer porušenje dvojčkov le vzrok za napad. Če so tudi reptili podvrženi zakonu karme, potem so si jo nabrali ogromno, slabe mislim.
Nekako mi ne gre skupaj Maitreya na eni strani in retili na drugi. kako to funkcionira?
Oprostite za nadlego. Z veliko nestrpnostjo čakam na Vaš cenjeni odgovor.
Prisrčen pozdrav!
matutara
Citat
0 #1 Alenka, jaz 15:28 23-12-2009
Hm. Zanimivo! Tudi sama se strinjam, da smo naivni, če verjamemo, da smo ljudje edina inteligentna bitja v vsem vesolju. Prav tako se moramo zavedati, da so lahko nezemljani tudi v drugih oblikah in dimenzijah. Ne samo v fizični obliki kot smo mi. To je v tem članku zelo lepo razloženo.
Pa tudi kdo pravi, da potrebujejo za življenje iste pogoje kot jih potrebujemo mi ljudje.
Citat

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih