(Tomaž:) No stari, zdaj sva bolezen in njene mehanizme osvetlila iz več zornih kotov. Slika postaja vse bolj popolna. Ko uspeš spoznati zadevo z vseh vidikov, si na konju.

(starec:) Res je. A vseh vidikov še zdaleč nisva obdelala, ostala jih je še cela vrsta.

Katerega pa še nisva?

Na primer informacijskega. Človeka lahko obravnavaš kot fizikalni oziroma fiziološki ter energijski fenomen, a prav tako pomembni so na primer duhovni, mentalni, informacijski in še kak drug. Če le eden od teh ne funkcionira tako, kot bi moral, je zdravje porušeno. Medicina se ukvarja s človekom na fiziološki ravni, kjer ga v glavnem obravnava kot skupek telesnih organov in sistemov, na katere vpliva mehanično, kemično, električno in z obsevanjem tkiv, v zadnjem času pa posega tudi v genetiko. Na informacijski ravni pa ni bilo storjeno praktično nič.

In kaj mi lahko poveš o informacijski plati? Zakaj je ta pomembna?

Informacija je bistvena. Je pravzaprav sestavni del vseh drugih ravni. Poiščiva primerno primerjavo. Predstavljaj si, da je človek zapleten glasbeni instrument, na primer klavir. Ko se klavir pokvari in je igranje nanj oteženo ali celo nemogoče, so lahko polomljena kladivca, lahko je poškodovana klaviatura, najpogosteje pa je klavir razglašen. Tudi tedaj je komajda uporaben. Zdravnik bi pristopil tako, da bi kirurško odstranil polomljeno kladivce ali tipko in morda namestil novo, umetno. Morda bi razglašenost poskušal urediti z zdravili tako, da bi ves klavir potopil v kislino ("antibiotik") in s tem stanjšal nekatere strune, ki bi potem zvenele bolj prav, a obenem bi pokvaril zvok drugih strun. Zdaj še ne razmišlja o tem, da bi moral strune le ustrezno napeti, pa bodo prav zvenele. Človeški organi pa so kot strune. Vsak ima svojo zdravo frekvenco, vibracijo. Če se posameznega organa lotiš tako, da naravnaš njegovo vibracijo na pravo frekvenco, boš zdravje celotnega "instrumenta" lahko uravnal brez fizike in kemije.

Dobra primerjava. Jasno mi je, da sedanjemu medicinskemu pristopu manjka celosten pogled na človeka. Obravnavamo simptome in jih skušamo odpraviti, skoraj nikoli pa ne znamo ugotoviti dejanskega vzroka, ki je, kot sva govorila, zelo pogosto psihične narave. Kako bi se tega lotil "zdravnik - informatik"?

Najprej bi preveril najosnovnejši nivo, nivo "izvorne celice". Iz izvorne celice so nastale vse celice telesa. Če je bila izvorna celica poškodovana oziroma deluje neustrezno, se to neogibno odrazi v nepravilnem delovanju telesnih sistemov in posledično v akutni bolezni določenih organov, ki tem sistemom pripadajo.

Bodi bolj natančen, prosim.

Kot veš, je bistvena sestavina človeškega telesa voda, ki sestavlja kar cca 70% njegove prostornine, torej tudi celice. Če je proces vsrkavanja in izločanja vode ter oskrbe celice s kisikom in informacijami moten, se celice spremenijo. Ko celice vibrirajo na neustrezni frekvenci, ne morejo vsrkavati vode, ker je voda zanje pregosta ali preredka. Zaradi tega se celice začno pregrevati. Temperatura v posameznih delih telesa se dvigne nad normalno. Povišana temperatura, na primer v črevesju - tu igrajo vlogo desetinke stopinje - pomeni, da bodo črevesje naselile povsem drugačne bakterije od tistih, ki omogočajo zdravo presnovo. Te bakterije bodo pričele ovirati in zastrupljati telo, namesto, da bi ga podpirale. To lahko povzroči resne okvare tkiv, vnetja, ognojke ali rakaste tvorbe.

Razumem. Če bi zdravili le črevo, bi napravili bore malo, saj vzroka ne bi odpravili.

Tako je. A posledic je običajno še precej več. Zaradi okvarjene izvorne celice pride do zmanjšanja učinkovitosti hormonskega in imunskega sistema, preskrbe telesa s kisikom, poslabšanja energijske oskrbe telesa... In telo pade v začaran krog. Dokler se eden od organov ne "zlomi".

In kako se tega na pravi način lotiti? Kako zdraviš izvorno celico? Z informacijo?

Tako je. Najti je treba pravo informacijo in jo na primeren način vnesti v telo.

Kako pa to narediš?

Preko posrednika. Kdo pa bi to lahko bil? Kaj misliš?

Kdo drug kot - voda, ki je tista, ki pride v stik s celico. Bral sem že o tem, da je voda prenašalec informacij. Niti dve snežinki, ki sta v bistvu voda, nista enaki - ker vsebujeta različno informacijo.

Prav imaš. Vodo je možno ustrezno informatizirati, "napolniti" s pravo informacijo, ki celicam pomaga vzpostaviti zdravo vibracijo.

In kako to narediš?

Nosilci pravih informacij so na primer določene rastline. Postopka še ne poznam, a vem, da moraš vodo najprej informacijsko nevtralizirati, potem pa jo napolniš z novo informacijo. Tako informirano vodo potem uporabiš kot zdravilo. Tako lahko pozdraviš tudi bolezni, ki sicer veljajo za neozdravljive. Tega seveda nekdo, ki ne verjame v obstoj nematerialnih nivojev in duhovnih sil, ne more dojeti.

Menda res ne. Ampak, resno - ali ti misliš, da takšna voda res pomaga?

Pomaga. In še kako. Kozarec na pravi način informatizirane vode lahko povzroči neverjetne spremembe v telesu. Celice dobijo vibracije, ki pomagajo vzpostaviti zdravo oskrbo z vodo. Ko se vse celice osvežijo, se osveži in pozdravi celotno telo. Temperatura telesnih organov se normalizira, celice prično normalno opravljati svoje naloge in sistemi zopet delujejo tako, kot je treba.

Ali poznaš koga, ki zdravi z informacijami?

Hočeš reči z informirano vodo? Da. Obstaja nekaj zdravilcev, ki pa jih le malokdo razume, čeprav so umetniki posebne vrste. Ti morajo biti najprej dobri diagnostiki - znati morajo ugotoviti dejanski vzrok dogajanja v telesu - simptomi so pri tem le kažipoti - potem pa morajo vedeti, s katerimi vibracijami je treba telo oskrbeti, da bodo posamezni organi oživeli. Pri tem si pogosto pomagajo z nihalom.

Kako pa je videti to zdravljenje potem, ko je diagnozo ugotovil?

Zdravilec ima veliko količino (tudi nekaj sto) steklenic informatizirane vode. Pacient je popije kozarec ali več, kolikor je potrebno, za vsako posamezno težavo posebej, seveda. Tako se zdravilne vode zaužije tudi nekaj litrov.

Neverjetno. Kar težko verjamem.

Povem ti iz lastnih izkušenj. Pri meni je bilo celotno telo, zaradi okvarjene izvorne celice, prevroče, nekateri deli še posebej izrazito. Posledice so bile številne in zelo neugodne. Že nekaj minut zatem, ko sem popil nekaj kozarcev informatizirane vode, je temperatura v telesu tako padla, da sem se začel tresti in šklepetati z zobmi. In potem je telo pričelo funkcionirati bistveno drugače. Bil sem kot prerojen.

Kaj takega! No, človek se pa res do smrti uči. In kljub temu umre neumen.

Popravek! Neveden.

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih