(Tomaž:) Hojla, stari! Če si za to, bi se danes lotila uganke, ki si jo človeštvo zastavlja že stoletja: razloži mi, kako to, da človek izkorišča le nekaj skromnih odstotkov kapacitet svojih možganov.

(starec:) Pozdravljen, mladi mož. To vprašanje je res zanimivo, posebej zato, ker napeljuje na misel, da nekaj z znanstvenimi razlagami o zgodovini človeka in človeštva ni v redu.

Kako to misliš? Čakaj, čakaj, že vem, kam meriš! Hočeš reči, da Stvarnik nobeni svoji stvaritvi ni dal nečesa, kar ne potrebuje. Če je dal človeku tako velike možgane, mu jih je dal zato, ker naj bi jih uporabljal. Torej jih je verjetno nekoč uporabljal! Da pa jih kasneje človek ni uporabljal v polni meri, mora obstajati nek razlog, ki ga še nismo odkrili oziroma ga zgodovinska znanost o zgodovini človeka še ni razvozlala. Je tako?

Imaš popolnoma prav. Ali se še spomniš, kaj sva govorila o alternativni zgodovini človeštva sredi marca (Zgodovina nekoliko drugače )? Tam sva omenjala, da je človek predmet genetske manipulacije s strani nezemljanov, ki so jih takrat kajpak imeli za bogove. Kakor je težko sprejeti dejstvo o vpletanju nezemljanov, pa je po drugi strani absurdno pričakovati, da na takšnem biseru v vesolju kot je Zemlja, nobena od razvitih civilizacij v vesolju ne bi ustvarila svoje kolonije. Pravijo, da je bila skozi več sto tisoč let Zemlja zelo obiskan planet, kjer so potekali številni biološki in genetski eksperimenti. V projektu priprave humanoidnega prebivalca planeta je sodelovalo več kot ducat nezemeljskih ras, ki so dale genetski material zanj. Posegli so v genetsko strukturo takrat avtohtonega človeka, pračloveka Neandertalca in z genetskim inženiringom napravili hibrid, ki predstavlja genetski prototip današnjega človeka. Vsaka od ras si je pri tem prizadevala zagotoviti prevladujoč vpliv, in med njimi je eni uspelo zagotoviti si prvenstvo.

Stoj! Zdaj se spomnim, da si mi pravil, kako je ena od vrst pračloveka, Kromanjonec, če se ne motim, imel celo večje in 100g težje možgane od današnjega človeka. To me je prav osupnilo.

Dober spomin imaš. Kromanjonec - ustvarjeni hibrid, je bil neprimerljivo razvitejši in pametnejši od Neandertalca in je s slednjim kar počistil. Genetsko se je lahko primerjal z nezemljani in je možgane uporabljal v celoti. Resda v materialističnem pogledu ni bil kos današnjemu človeku, toda njegove duhovne sposobnosti, intuicija, nefizični čuti in stik z naravo so bili neprimerljivo močnejši. Zavedal se je, kdo in kaj je. Zanimivo bi bilo napravili analizo njegove DNK strukture.

In kaj bi videli?

Videli bi, da so bili veličastna bitja; imeli so 12 DNA vlaken ali šest dvojnih spiral DNK, ki so bile zgrajene iz delov DNK omenjenih ras donatorjev. Ko so znanstveniki analizirali genom in DNK današnjega človeka, pa so odkrili, da ima v genetski strukturi aktivno le eno dvojno spiralo DNA, poleg nje pa še nekaj drugih, neaktivnih, ki so bile razstavljene ali razbite.

Hočeš reči, da je rasa nezemljanov, ki je prevladala, Kromanjonca pohabila in iz njega napravila pokveko?

Ti »bogovi«, kot so jim rekli ljudje, so potrebovali poslušne, ne prav pametne, a močne delavce, ki bi se ne upirali, zato so iz genetske strukture izločili vse, kar ni bilo neobhodno potrebno za preživetje. Tako so od šestih dvojnih vijačnic ohranili le eno. To je bilo storjeno z namenom kontrole. Zanje ni bilo sprejemljivo, da bi ustvarili bitje, po sposobnostih enako njim. Tudi ni bilo sprejemljivo, da bi se ti podložniki zavedali svojega pravega, božanskega porekla.

Packi! Torej so s tem tudi uporabo možganov zreducirali na tole revščino, ki jo še danes uporabljamo. Kaj pa je z originalno DNK strukturo v nas - je uničena?

Originalni DNK obrazec je ostal v človeški celici, a je nefunkcionalen, razstavljen, nepovezan in izključen. Toda pozor! Z duhovnim razvojem človeka se te verige same - torej brez genetske manipulacije - zopet povežejo in aktivirajo. Proces se od zunaj lahko tudi pospeši z energijami ustrezno visokih vibracij. Torej končni cilj - oživljeni celoviti človek, ki ima aktivne celotne možgane, ni nedosegljiv cilj.

Zanimivo! Sklepam, da smo ljudje zaradi te genetske manipulacije postali omejeni na materialnost in pozabili na lastne potenciale in eterične čute, ki so bili nekoč povsem delujoči. Pozabili smo, kakšne neverjetne sposobnosti imamo!

Imaš prav. Toda to ni bilo vse. »Bogovi« so si ves čas, že od sumerske civilizacije naprej, prizadevali - in si še danes - da bi z dezinformiranjem in vcepljanjem lažnih predstav držali človeštvo v nevednosti. To pranje možganov - najučinkovitejše orodje so religije, ki so bile prav zato ustvarjene - se tudi dandanes izvaja na vsakem koraku. Sedaj skozi javne medije. Tudi s priporočeno mesno prehrano so človeštvu hitrost misli učinkovito znižali in s tem dodatno zatrli možnosti za intelektualno rast. Tako človek danes ne ve, kdo v resnici je in kakšne fantastične sposobnosti se skrivajo v njem. Njegovi od Stvarnika dani darovi niso povsem izgubljeni, a ne morejo delovati, ker je človek nanje povsem pozabil in izgubil zaupanje vanje.

Pa se jih da zopet prebuditi in aktivirati?

Da. Ko se bo človek zavedel, kako mu je bila zastrta božanska luč, bo to bistveno spremenilo pogled na lastno bistvo in realnosti v kateri se nahaja. S tem spoznanjem dobi proces njegovega duhovnega razvoja velik pospešek. Ta proces je dolgotrajen, počasi se odvija skozi številne inkarnacije, utelešenja v različnih telesih. Nekateri posamezniki so dosegli že precej visoko stopnjo.

Tisočletja so ljudje o sebi verjeli le to, kar so jim o njih govorili drugi. Slepo so verjeli informacijam, ki so bile skrbno prikrojene. Zdaj prihaja čas, ko se je treba strezniti, se soočiti z resnico. Življenje hoče naprej, stari okovi pokajo na vseh koncih in krajih. V zadnjem času nam prijateljske rase nezemljanov z zviševanjem vibracije na planetu pomagajo, da je ta razvoj lahko bistveno hitrejši. A brez lastnega zavestnega prizadevanja seveda ne gre. V tem procesu prihaja do metamorfoze celotnega planeta, ki prehaja v obdobje večje zrelosti. Zato se na Zemlji razne katastrofe kar vrstijo in se bodo še pogosteje pojavljale. Šoke, ki jih ljudje ob tem doživljamo, bodo tisti, ki vedo, za kaj gre, mnogo laže preživeli kot ostali. Uporabili jih bodo za lasten duhovni napredek.

Torej se utegnejo načrti »bogov«, naših rabljev, izjaloviti?

Upajmo da. To je odvisno predvsem od nas samih. Če se bomo dovolj hitro prebudili in spoznali, kdo zares smo, nam bo uspelo. A zaslepljenih ljudi, ujetnikov lastne materialistične ječe, je veliko. Težko je sprejeti spoznanja, ki močno odstopajo od predstav, ki so bile veljavne tisočletja; vendar ni nemogoče. Vsak človek ima v sebi vgrajen nagon k iskanju resnice. In resnice ni mogoče za vedno potlačiti. Dlje ko jo zatiraš, z večjim pompom pride slednjič na plan. Toda nasprotna stran - naši oblastniki, ob tem ne bodo držali križem rok. Najverjetneje bodo poskrbeli za kake dramatične dogodke, s katerimi bodo omogočili prenovo omajanega zaupanja. Če bi se na primer pokazali v vlogi reševalcev planeta pred kako kozmično katastrofo, bi bili to novi argumenti, s katerimi bi si zopet lahko zagotovili nadvlado.

No, to bi pa rad videl. Mene že ne bodo preslepili!

 

Glej tudi: Skrivnost v možganih (2)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih