(Tomaž:) Zdravo stari. Že nekaj časa se pogovarjava o zgodbicah za javnost, ki so v glavnem laži. Veš kaj me zanima, ali imaš ti kaj boljše informacije o tem, kaj je v ozadju atentata na Kennedyja?

(starec:) Pozdravljen, mladi mož. Informacija o resničnem ozadju umora Johna F. Kennedyja leta 1963 je ena najbolj skrbno varovanih skrivnosti. Kmalu ti bo jasno, zakaj. Posneto je bilo nekaj filmov o tem, a vsi so zavajajoči. Resnice seveda gospodarji sveta ne bi dovolili objaviti v filmu, ki bi bil na razpolago širši  javnosti. Jaz verjamem informaciji, ki jih je William Cooper, nekdanji visoki poveljnik ameriške vojne mornarice, ki je imel dostop do najbolj tajnih informacij ameriške vlade, podal v knjigi Behold a pale horse. Te informacije potrjuje tudi Jan van Helsing.

Glede filmov imaš prav. Gledal sem film JFK s Kevinom Costnerjem, a po njem ne veš skoraj nič več kot prej. Film ti vcepi le dodaten strah pred podzemljem, ki ima svoje lovke tudi v vladah.

Kennedyjeva smrt je povezana z razkritjem več skrbno varovanih skrivnosti, med drugim o nezemljanih na Zemlji. Resnico o tem nam prikrivajo že več kot 60 let, čeprav dokazov o tem mrgoli. Po znanem incidentu z nezemljani v Roswellu je predsednik Truman leta 1947 ustanovili organizacijo  dvanajstih članov, Majestic 12 ali MJ12, ki je vodila vrsto projektov, povezanih z nezemljani, v strogi tajnosti seveda. Organizacija je postajala vse bolj avtonomna in je vse manj poročala o dogajanjih predsedniku. Kenedy je bil menda zadnji predsednik ZDA, ki je bil o nezemljanih dobro obveščen. Bil je odločen, da bo prisotnost nezemljanov razkril javnosti, saj so šle po njegovem mnenju stvari s prikrivanjem predaleč, s tem pa MJ12 nikakor ni soglašala. Kasneje menda predsedniki ZDA o dogodkih in projektih z nezemljani sploh niso bili več informirani.

Hm, ne bi si misli, da o tako pomembnih stvareh ameriški predsedniki sploh niso več obveščeni. Ali je bilo to razkritje edini vzrok za atentat?

John Kennedy naj bi imel namen javnosti obelodaniti še nekaj drugih informacij. Za kontakte z nezemljani in prikrivanje njihove prisotnosti je bila ustanovljena agencija NSA in zatem CIA, ki to nalogo opravljal še zdaj. Ta agencija je potrebovala črn fond za financiranje številnih tajnih operacij, priliv sredstev pa si je zagotovila s prodajo droge. Postopoma je pridobila nadzor nad celotno svetovno trgovino z mamili. Kakšen priliv to pomeni, si lahko predstavljaš. Kenedy je želel javnosti sporočiti resnico o tem. Poleg tega po njegovi zaslugi kopica stvari ni potekala tako, kot so nekateri želeli – denimo projekt Vietnam, Kuba, povezovanje držav…

Fijuuu! Tega seveda niso mogli prebaviti. Kako pa je potekal resnični scenarij njegovega atentata? Za vsakogar, ki zna razmišljati, je sumljivih kup okoliščin. Na primer o neverjetnih odbojih krogle v avtomobilu. Ali pa uboj domnevnega atentatorja Oswalda še pred sojenjem, saj bi sicer utegnilo priti na plan kaj neprijetnega...

Kot  pravi Cooper in potrjuje Van Helsing, je bil njegov pravi morilec šofer njegove limuzine, CIA agent. Za podvigom stoji CIA, Odbor tristotih in še nekaj skrivnih organizacij, ki sodijo med peščico teles, ki iz ozadja krojijo svetovno politiko. Šofer je Kennedyju iz električne breztrzajne pištole, ki strelja s strupom napolnjene kroglice, poslal smrtni strel v glavo. Streljali so še trije drugi, iz okolice, a od ostalih strelcev nihče ni povzročil smrtne rane. Če si kaj podrobneje spoznal zgodbo, se morda spomniš, da možgani niso bili dostopni za obdukcijo, ker  so jih odstranili. Kopica drugih okoliščin kaže, da oblasti niso imele interesa, da bi se zadevo podrobneje raziskovalo, pojasnila javnosti pa so bila izmišljena. Številne priče ali storilci so umrli kmalu po atentatu, vključno s pravim atentatorjem. Kasneje je moral umreti tudi Johnov brat Robert Kennedy, ker je kazalo, da bo zmagal na volitvah.

Uf! Ta zgodba je pa prav pretresljiva. A zakaj po skoraj petdesetih letih še niso odkrili pravih podatkov?

Prikrivanje teh podatkov je še vedno aktualno, ker vpletene organizacije še vedno opravljajo iste posle in sledijo istim načrtom. Javnosti naj bi podatke odkrili šele leta 2029.

Viri:

http://www.misteriji.net/skrivna-zdruzenja/atentat-na-kennedyja-in-dogodki-po-roswellu/2.html