Zadnji objavljeni prispevek najhitreje najdete tako, da kliknete naslov pod sličico nikon daljnogled , zadnjih nekaj prispevkov pa pregledate v oknu, ki se odpre s klikom te sličice.

Priporočamo vam uporabo Firefox brskalnika, ki lepše pokaže vsebino.

Navigacija po besedilih:

Naslove vseh besedil lahko najpreprosteje pregledate z izborom Shema strani v gornjem meniju.

Besedila so zbrana v posameznih tematskih sklopih - sekcijah. Večina jih je v tematskih sklopih pod napisom BESEDILA - TEMATIKE. S klikom izberete tematiko, nato pa se v padajočem meniju pokaže spisek naslovov besedil, ki jih odpirate s klikom nanje.

Pri daljših besedilih se pokaže le prvi del teksta, v okencu Indeks člankov pa vidite še ostale podnaslove, na katere skočite s klikom na posameznega. Celotno besedilo lahko pregledate s klikom zadnje izbire - Vse strani. Med poglavji se lahko pomikate tudi z izbiro naprej> na koncu  posameznega poglavja.

Morda je najugodneje, da si daljša besedila izpišete na papir in v miru preberete (uporabite ikonicov desnem zgornjem vogalu za formatiranje in zatem ponovno za izpis na tiskalnik). Tako boste lahko sicer razdeljena besedila izpisali v enem kosu.

Besedila občaso prenavljamo. Objavljamo le zadnjo verzijo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


BESEDILA

Timber by EMSIEN-3 LTD

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Podrobno o piškotkih